09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

burcuuuu
allah askına lutfen rıca edıyorum sneı bırımı etkılıyor sunu lutfen uzun dıktır barı uzun
lutfen

kırlı cıkılarada yazmıyormusun sen arada?

cok sısman gozukmuyorsun oyleyse ne guzel anacım ne guzel ben nıye kılo veremıyorum ya neden
nasıl kıloı verdın?

hıı ora hepten gitti aklımdan geyik sayfası zannettim..
ya benim ilk 2 ay çok bulantım oldu serumla beslendim haftalarca..senin yoksa zayıflamak için bişey yapma..ama dikkatli ye ekmek filan yeme..

AZLA KİLOLARA VEDA EDİN

:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:

İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI

İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI

ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI

DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ

BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI

ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK

YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI

NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

şuna başlıcam bu akşamdan itibaren :44:

hıı ora hepten gitti aklımdan geyik sayfası zannettim..
ya benim ilk 2 ay çok bulantım oldu serumla beslendim haftalarca..senin yoksa zayıflamak için bişey yapma..ama dikkatli ye ekmek filan yeme..

bulantım yok daha 5+1 bugun cetvele bakma sapıtmıs

olmaz herhalde bundan sonra
2 gunde 1 kg aldım gıbı ama tuvalete cıkamıyorum ben
kabızmı oldum naptım

kırlı cıkılardan hatun
karsılıklı uyuz oluyoruz

sneın ne zaman basladı bulantıların

bende yapımmı
benım bebek cıkmasın toksınlerle

evet ben de denedim bunu 10 kilodan fazla verdim. ama önce karar vermek lazım. kışın anca yapılır bu.

cute kabıza en güzel kayısı. hatta liptonun kayısı çayı var. ben de doğumdan sonra kalıcı kabızlık çekiyorum. eskiden wc sorunum yoktu. günde bir kayısı bir kiraz çayı tavsiye ederim.

benim 6.haftada başladı öncesi bişey yoktu..şimdiden kilo alma ilerde diyet veriri dr.zorlanırsın
kabızlık için kayısı ye tam zamanı..yukarda da yazmışsın sabah 6 da kahvaltı yaptım diye
o kadar erken yersen günde 6 öğün yersin..
miden kazınıyosa sabah galetayla süt iç..kahvaltını en erken 10da yap ki öğlene kadar bişey yemeyesin..
kim yaa isim ver 20 kişi var çıkılarda bulamadım

gerçekten mi
ne kadar zamanda ve aynen böyle mi yaptın
bnmde 1 ayda en az 4 kg vermem lazım

kararlıyım şimdi başlsam

canım şimdi gerçek lahana bulamazsın. biraz daha soğuması laızm havaların. ben sabah erken kalkıp kaynatıyordum 0,5 lt lik pet şişeye koyup işe geliyordum. 10 gibi yuvalıyordum içebilidiğim kadar. haşlanmış posasını da öğlen yemekte yoğurtla falan yiyordum. ben doğum kilolarımı öyle verdim. ama dikkat de ettim yediğime yaza kadar tatlı yediğimi hatırlamam. ondan sonra bu şekilde iradeli olamadım. yani önce kafada bitiyor

peki şimdi ne kürü yapıcam ben

peki şimdi ne kürü yapıcam ben

aslında yapılacak ve denenecek çok şey var. hem de bir tür detoks olur.
maydonos suyu yapabilirsin.
soğan suyu yapabilirsin
hepsini denedim ayrı faydaları var.
özellikle soğan suyu ilaçtan keskin tüm rahim sorunlarını hallediyor
kilo bazlı değil sadece yarar bazlı da yapabilirsin. şu beslenme uzmanlarından kimdi birisi diyor ki: soğan kadınların rahmi için Allah tarafından onlara bir hediye gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…