09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ibrahim Saraçoğlu Soğan Suyu İle Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır:

1 adet orta boy kuru beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su (klorsuz olmak zorunda) içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).
bu mu cnm
tadı nasıl peki böğğğğk :26:

Son düzenleme:
cute kabıza en güzel kayısı. hatta liptonun kayısı çayı var. ben de doğumdan sonra kalıcı kabızlık çekiyorum. eskiden wc sorunum yoktu. günde bir kayısı bir kiraz çayı tavsiye ederim.
kayısı yıyorum kuru kayısı ama cay fılan ıcmıyorum oyle bana cok kotu gelıyor genl olarak yanı cay sevmem
göbeem yok aman ne bilim kız tasarlcak zaten bunun haricinde bana bir kaç model
dinlerim tabe be fkir fikirdir
uzun olmalı bencee

almıyım ama nasıl yapayım
sabah 6da kalkıyorum 730-8 arasında kahvaltı yapabılıyoruz burada
buraya yumurta vs getıremedıgım ıcın evde yıyıp gelıyorum burda yesem k fleks yıcem cunku
galeta kılo aldırmazmı 3 tane etı form elma lıflı kepeklı bisküvi yedım napım :S

cıkılardan tahmını olan varmı

kaynamış soğan en zor içtiğim şeydi. ben otlara vs çok meraklıyım. soğan da en fayda gördüğümdü benim. doğumdan sonra regl düzensizleşti benim. hiç aynı tarihte olamadım neredeyse. bir iki ay aralıklı bu kürü yaptım resmen gün şaşmadı aynı günde oldum. hatta bazen yine geç kalsa içiveriyorum. ayda bir kaç gün dahi olsa yapmaya çalışıyorum hala. hatta yemek yaparken soğan büyükse yarısını kendime kaynatıp soğutmadan ağzımı yakmayacak sıcaklıkta içiyorum.

işte çok erken yapıyosun kahvaltıyı..hem evde kahvaltı yapıp hemde sonradan bisküvi filan yersen alırsın tabi..
bak ben daha yeni yaptım kahvaltıyı..saat 12de meyve yiyirom..3 gibi öğlen yemeği..sonrasında büyük bi bardak ayran..akşam 7 gibide akşam yemeğini yiyorum..abur cubur zaten yasak hem şeker hem tansiyon yatkınlığım var..gece midem kazınırsa ekmek arası domates salatık yiyorum..öğünlerini belirle arada sürekli atıştırırsan çok alıyosun..bide besleyici şeyler ye..bisküvi eti form sadece kilo yapar vitamin filan yok..
tahminim yok kirlilerden söyle yahu çatladım:)

ipekk soğan küründen bahseder misin azcık

benim karşı komşum bu kürden sonra hamile kalmış ayrıca. rahimdeki kistini eritmiş.
ben evde zaten damacana su kullanıyorum. onla yaptım. öyle zamanlı falan da yapmadım aslında genelde gece yaptım içtim zamanlama açısından sabah zor olurdu işe geldiğimden. tadı kötü ama kadınlar için harika gerçekten. dene ne kaybedersin.

bende otları seviyorum
şimdiden içim kalktı soğan suyu ile

peki yapılış şekli bnm bulduğum gibi mi
güne kaç kez içilicek.

ıslak çivili zopayla karşılar bizi o..bence saklanalım bikaç gün siniri geçince çıkarız ortaya

özlemiştir o bizi,

koca kara elleriyle sarmalar sever şevkat gösterir

biliyosun mıncıklanmayı sevgide boğulmaya bayılır, bide gerekeni yaparız artıkk

Son düzenleme:
bende çok içtim o suyu ..ilk günlerde öğüre öğüre bihal oldum sonradan alıştım
cidden kadın hast. için çok faydalı..

özlemiştir o bizi,

ayrıca o pıçakları boş durmaktan ne bilemiştir şimdi. bakalım kim gazabına uğrayacak o sinirle.

özlemiştir o bizi,

ahaha onun elleri pambık gibi ne karası ayol
du yarın için yağ çekeyim

he çok özledik bu defa nuh nebiden beri mapısta..artıkın bdvye giderse ayağına çelme takar düşürürüz

ayrıca o pıçakları boş durmaktan ne bilemiştir şimdi. bakalım kim gazabına uğrayacak o sinirle.

çekirgeyi öne süreriizz iki saçlarını yolar bize gelene kadar siniri geçer

ki geçmesi lazım bade,cute falan hamile onların hıncını da bizden almasın

ahhh hcg sen nelere kadirsin

ahaha onun elleri pambık gibi ne karası ayol
du yarın için yağ çekeyim

he çok özledik bu defa nuh nebiden beri mapısta..artıkın bdvye giderse ayağına çelme takar düşürürüz

artık o karantinada galibam bu kadar uzun kaldığına göre puan tavanda. gittiği an geri dönemez bence bu sefer.
belki de ıslah olup kucuk bir hanumefendi olmuştur:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…