aslında yapılacak ve denenecek çok şey var. hem de bir tür detoks olur.
maydonos suyu yapabilirsin.
soğan suyu yapabilirsin
hepsini denedim ayrı faydaları var.
özellikle soğan suyu ilaçtan keskin tüm rahim sorunlarını hallediyor
kilo bazlı değil sadece yarar bazlı da yapabilirsin. şu beslenme uzmanlarından kimdi birisi diyor ki: soğan kadınların rahmi için Allah tarafından onlara bir hediye gibi
kayısı yıyorum kuru kayısı ama cay fılan ıcmıyorum oyle bana cok kotu gelıyor genl olarak yanı cay sevmemcute kabıza en güzel kayısı. hatta liptonun kayısı çayı var. ben de doğumdan sonra kalıcı kabızlık çekiyorum. eskiden wc sorunum yoktu. günde bir kayısı bir kiraz çayı tavsiye ederim.
uzun olmalı benceegöbeem yok aman ne bilim kız tasarlcak zaten bunun haricinde bana bir kaç model
dinlerim tabe be fkir fikirdir
benim 6.haftada başladı öncesi bişey yoktu..şimdiden kilo alma ilerde diyet veriri dr.zorlanırsın
kabızlık için kayısı ye tam zamanı..yukarda da yazmışsın sabah 6 da kahvaltı yaptım diye
o kadar erken yersen günde 6 öğün yersin..
miden kazınıyosa sabah galetayla süt iç..kahvaltını en erken 10da yap ki öğlene kadar bişey yemeyesin..
kim yaa isim ver 20 kişi var çıkılarda bulamadım
elmı yarın cıkacak mapustan
ibrahim Saraçoğlu Soğan Suyu İle Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır:
1 adet orta boy kuru beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su (klorsuz olmak zorunda) içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).
bu mu cnm
tadı nasıl peki böğğğğk :26:
kayısı yıyorum kuru kayısı ama cay fılan ıcmıyorum oyle bana cok kotu gelıyor genl olarak yanı cay sevmem
uzun olmalı bencee
almıyım ama nasıl yapayım
sabah 6da kalkıyorum 730-8 arasında kahvaltı yapabılıyoruz burada
buraya yumurta vs getıremedıgım ıcın evde yıyıp gelıyorum burda yesem k fleks yıcem cunku
galeta kılo aldırmazmı 3 tane etı form elma lıflı kepeklı bisküvi yedım napım :S
cıkılardan tahmını olan varmı
ipekk soğan küründen bahseder misin azcık
kaynamış soğan en zor içtiğim şeydi. ben otlara vs çok meraklıyım. soğan da en fayda gördüğümdü benim. doğumdan sonra regl düzensizleşti benim. hiç aynı tarihte olamadım neredeyse. bir iki ay aralıklı bu kürü yaptım resmen gün şaşmadı aynı günde oldum. hatta bazen yine geç kalsa içiveriyorum. ayda bir kaç gün dahi olsa yapmaya çalışıyorum hala. hatta yemek yaparken soğan büyükse yarısını kendime kaynatıp soğutmadan ağzımı yakmayacak sıcaklıkta içiyorum.
karşılamaya gidek mii elimizde çiçeklerlee
ıslak çivili zopayla karşılar bizi o..bence saklanalım bikaç gün siniri geçince çıkarız ortaya
bende otları seviyorum
şimdiden içim kalktı soğan suyu ile
peki yapılış şekli bnm bulduğum gibi mi
güne kaç kez içilicek.
bende çok içtim o suyu ..ilk günlerde öğüre öğüre bihal oldum sonradan alıştımbenim karşı komşum bu kürden sonra hamile kalmış ayrıca. rahimdeki kistini eritmiş.
ben evde zaten damacana su kullanıyorum. onla yaptım. öyle zamanlı falan da yapmadım aslında genelde gece yaptım içtim zamanlama açısından sabah zor olurdu işe geldiğimden. tadı kötü ama kadınlar için harika gerçekten. dene ne kaybedersin.
özlemiştir o bizi,
koca kara elleriyle sarmalar sever şevkat gösterir
biliyosun mıncıklanmayı sevgide boğulmaya bayılır, bide gerekeni yaparız artıkk
ben günde 1 kez içebildim. 1 le başla bakalım üşenmeden yapabilirsen ne ala
özlemiştir o bizi,
koca kara elleriyle sarmalar sever şevkat gösterir
biliyosun mıncıklanmayı sevgide boğulmaya bayılır, bide gerekeni yaparız artıkk
sabah akşam başlıcam
bu akşamdan itibaren :100:
ayrıca o pıçakları boş durmaktan ne bilemiştir şimdi. bakalım kim gazabına uğrayacak o sinirle.
bende çok içtim o suyu ..ilk günlerde öğüre öğüre bihal oldum sonradan alıştım
cidden kadın hast. için çok faydalı..
ahaha onun elleri pambık gibi ne karası ayol
du yarın için yağ çekeyim
he çok özledik bu defa nuh nebiden beri mapısta..artıkın bdvye giderse ayağına çelme takar düşürürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?