09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bunca şeye rağmen, hala o yaratığa evlat mı teslim etmişler !

Allahım bu nasıl iştir, aklım almıyor bu insanlarda bu yargıda hiç mi vicdan yok !

Allah hepsini kahretsin !

birde onu örnek alan bi oğlu var 13-14 yaşında

oda ilerde evlenicek çocuğu olucakk

Evlerden ırak

Şuan dağılmış durumdayım. Gerçekten.

Ben de küçükken tacize uğradım, bir komşumuz tarafından.

Ve hala unutamıyorum. Kaldı ki o kızın yaşadıklarını, yaşadıklarımla kıyaslayamam. Çok acımasızca, çok vahşice, Allah ona sabır versin, Allah ona yardım etsin.

Allahım yavrularımızı koru yarabbim

santralci kız hasta
şirket telefonu bende şuanlık
az sonra melehatın evi diye acıcam teli azcık kaldı
nan onların teli bile bu kadar çalmıyordur

kızlar bdv de bi konu varya , gece kocasının telefonuna mesaj gelmiş

patronum olmasan şöyle yapçam, evlisin ama bana bi şans ver gibi bana sahte gibi geldi o konu

çok saçma yani o mesaj olayı falan yada parça pinçik eksik bişiler var

canım çok tatlısın ve güzelsin eşinde aynı şekilde çok begendim.özellikle deniz kenarındaki doğal halim çok daha guzel.allah bozmasın

çok öenmsiz bir konu onca aldatılan var neticede bir mesaj.yok kocasının fabrikası varmış felan pehh pehh pehh

psikolojim bozuluyor okumak duymak bilmek istemiyorum böyle konuları.

Allah fırsat vermesin böylelerine... Baba yaa başkası olsa el dersin.

slm kızlar kuzucum malesef var bunlar ben 2 yıl kadın kurumunda çalıştım pskolojim sıfırladı bir adam vardı 3 kızı varmış adam psikolojik hastaymıs ilk kızını 3 yıl cok özür diliyorum cinsel istismar etmiş 2. kızınıda 15 yaşında ona başlamış ve evde böle harem gbi odayı çarsafla bölmüş küçük cocuk 8 yaşında bagrısmaları aglaşmaları duymus ögretmenide demişki basınıza kötü bişe gelirse 155 arayın hemen arıyo jandarma polis olay anında basıyor buyuk kız kekeme hastası annesini kuması görüyor baska sehirlere dagıttılar hep adam cezaevinde

aah ah sovr o ne güzel yer öyle
şimdi orda ben olacaktım ..
balina gibi karaya vurmuş uzanacaktım sahilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…