09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Alıyor alıyor, hem de deriiin deriiiin

Kulaklarından duman da çıkıyodur onun :18:

ojgeldin sezer
çok çalışma kısa devre olur sonra

Ojbuldum Erol Taş emmi
Haftaya da sekreter yok, her hafta biri olacam galiba ama ben gidince onlar benim yerime bakamıyo resmi muhasebeden birini çağırıyolar

ne dedim ben çeeek sana kıyamaz ya o yüzden öyle dediydim

Hadi ordan hain domdom

adamın dünya tazminatı vardır şimdi içeride. ne kadar alıyor ki?
belki de adam kendi rızasıyla çıksın diye dua ediyorlardı. nereden baksan 10 yıla 50bin tazminat birikmiştir.

hain domdom deyince benim adım elvan dalton şarkısı geliyo aklıma ne alakaysaaa

çeekk başkası olma kendin ol dicem de, sen gidince de sen olcaklar sanırsma ondan diyemiyoom

sen gidince de akbabayı mı yerine koycaklar

adamın dünya tazminatı vardır şimdi içeride. ne kadar alıyor ki?
belki de adam kendi rızasıyla çıksın diye dua ediyorlardı. nereden baksan 10 yıla 50bin tazminat birikmiştir.

O yönden sorun yok verirler
Zaten 15 yılı geçince kendi isteğiyle ayrılsa bile alıyo ki tazminatını
Bilmem, burda kimse kimsenin maaşını bilmez ama kıdem farkı var tabi ki epey alıyodur

Adam da farkında pek haz edilmediğinden
İşi göster dedikleri halde göstermiyo bucak bucak kaçıyo
Tenha da kıstırıyorum bazen

Yok akbaba fatura ile irsaliyenin ayrımını bilmiyo daha
Sekreter desen evlere şenlik anlatmıştım oje ruj vs. tek ilgi alanı arada tel çalarsa bi ona bakabiliyo işte o da kıvırtarak kelimeleri yuvarlayarak

Bizim burda 2 çocuk var muhasebe de ama onlarda çok yoğun müdürle beraber çalışıyolar demiştim hani, ben namahremim diye yalnızım

O yüzden diğer binadan resmi muhasebeden bi çocuk gelir herhalde, geçen yılda böyle olmuştu

Selam kızlarr,,,,,,

çekirge sen tatile ne zaman çıkıyorsun

As. hoş geldin Gofretcim
Ah ah inşallah bu ay sonu 24 ünden itibaren

aa az kalmış çekirgem
bende 2 - 3 gün yakın bir yerlere gitmek istiyorum diyordum ya
o iş yalan oldu, Eylülde bizim biradere kız isteme olayı çıktı
sürekli iş yerinden izin alamayacağım için, izin hakkımı kız istemede kullanacağım.
Birader son anda kayış atmazsa güneye kız istemeye gidiyoruz.
Görümce oluyorum başım göğe erecek :)

çekk istemiyosan söyleme eğer özelse ama ne kadar alıyosun

sorma sebebim de istanbulda maaşlar izmire göre daha yüksekmiş öyle diyolar, tabi orda şartlr kiralar falan daha yüksek olduğundan

hani ikimizde muhasebedeyiz ya o bakımdan kıyas bakımından soruyorum

çek ne der bilmiyorum da moralin bozulmasın sen de demişsin ya masraflar çok daha yüksek ist de diye.
gerçekten öyle. zaten orada servis olayı yok genelde yol masrafı günlük 10 lira rahat vardır.
bundan bir kaç sene önce makina müh bir arkadaşım 6 bin alıyordu. duyduğumda bunalım olmuştum. ama gerçekten istanbula göre normal dediler.

10 mu çakala bak
onlara sesi çıkmaz bana geldimi gözümü oyar
yarı yarıya bölüşürük hacı..bide ful akbil isterim

Kızım dışarda yapamadığımı burda yapıp deşarj oluyorum işte

Az kaldı da artık dayanma gücüm de kalmadı tırlatıcam full 1 yıldır çalışıyorum resmen tatilsiz
Bende şehir dışı olduğunu bilmiyodum yoksa ne olacak akşamları gider gelirsiniz diyecektim
Uzakmış gelin adayı, nasıl tanışmışlar ki

İkramiyelerle 1400 ü buluyo ama yol benden ( Yol parası burda iki vesait geldiğimden tam akbil = 155 TL )
Ama geçen zamlar çok düşüktü
Burda anlatmışımdır
Benim ilk zammımdı yani
Müdürü de dedim ben yeni geldim performansa göre artar zam zamanı diye, bu kadarından fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum
Bi daha ki zammı beklemenizi tavsiye ederim, bu yıl satışlar düşüktü herkese çok az bi zam yaptı X bey ( Büyük patron ) , size yapılan yüksek bile sayılır dedi
Bende beklemedeyim işte, Ocak bi gelsin bakim

Nasıl yani?
- Diyelim ki, çocuk, bir baba resmi çiziyor ve baba figürünü erekte olmuş bir penis şeklinde çiziyor. 3-4 yaşlarında bir çocuğun, penisi bu kadar büyük ve kusursuz çizebilmesi beklediğimiz bir şey değil. Biri ona öğretmiş ya da bir olaya tanık olmuş olabilir. Bunun altını, bizim deşmemiz gerekiyor. Çocuklar kendilerini, kendi cümleleriyle ifade ederler. Biz işte, o minik cümlelerin peşindeyiz. Örneğin bir vakam vardı. Küçücük bir kızcağızın söylediği tek bir cümle: “Babamın sütü çok acı!” Baba, ona süt vermiş de süt bozuk mu çıkmış? Hayır! Baba tarafından oral penetrasyon yapılıyor ve çocuk, spermin tadını anlatıyor. Baba, “İç bu sütü, boyun uzayacak” diye onu kandırıyor. Zaten bu tür durumlarda, karşı taraf, ya “Bunlar oyun” diyor ya “Aramızda sır” ya da kimseye anlatmaması için hediyeler alıp, bir şekilde onu kandırıyor.

AİLE İÇİ ÇOCUK İSTİSMARI OKUMAZ OLAYDIM ...

oo sizin yine iyi satışa bağlı zam alıyorsun. bizim enfilasyona bağlı.
geçen sene 4,11 aldık desem inanır mısın? yani 4,5 bile yapmadılar. ocak ve temmuz 2 dönem alıyoruz gerçi de yine de kritik rakamlarda oynama yapıyorlar. performans etkilemiyor. o zaten görevimiz vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…