Alıyor alıyor, hem de deriiin deriiiin
ojgeldin sezer
çok çalışma kısa devre olur sonra
ne dedim bençeeek sana kıyamaz ya o yüzden öyle dediydim
Hoş buldum sağ ol
Aynen
Bende dün Ous'a anlatıyodum
Dedim keşke 1-2 hafta daha gelmese, idare ettiğimi görünce onu sepetlerler zaten
10 yıldan fazladır burda dünyanın maaşını alıyo ama kötüye kullanıyo
Her yarım saatte bi sigara içmeye çıkar kapıya, işine gelmezse telsizine bakmaz, pazarlamacılar sipariş alır buna iletir keyfi yerinde değilse geçmez programa, oyalar hep, kavga çıkar sonra, biraz yetki bende havasına giriyo kendi kendine, tamam onay yetkisi sende de görevin bu yapacaksın yani hayrına yapmıyosun yaa
Kulaklarından duman da çıkıyodur onun :18:
Ojbuldum Erol Taş emmi
Haftaya da sekreter yok, her hafta biri olacam galiba ama ben gidince onlar benim yerime bakamıyo resmi muhasebeden birini çağırıyolar
Hadi ordan hain domdom
Ojbuldum Erol Taş emmi
Haftaya da sekreter yok, her hafta biri olacam galiba ama ben gidince onlar benim yerime bakamıyo resmi muhasebeden birini çağırıyolar
:
adamın dünya tazminatı vardır şimdi içeride. ne kadar alıyor ki?
belki de adam kendi rızasıyla çıksın diye dua ediyorlardı. nereden baksan 10 yıla 50bin tazminat birikmiştir.
Selam kızlarr,,,,,,
çekirge sen tatile ne zaman çıkıyorsun
hoş geldin gofret
hain domdom deyince benim adım elvan dalton şarkısı geliyo aklıma ne alakaysaaa
çeekk başkası olma kendin ol dicem de, sen gidince de sen olcaklar sanırsma ondan diyemiyoom
sen gidince de akbabayı mı yerine koycaklar
Selam kızlarr,,,,,,
çekirge sen tatile ne zaman çıkıyorsun
fazladan para iste küçük buldular kullanıyolar seni
du bigün gelip basayım orayı
hoşbuldum ipeğim nasılsın
ben hala yorgunum yaa 1 haftanın yoğunluğunu üzerimden atamadım
pazar geldik dinlenmeden iş başı yaptım baya yordu beni
Bence de kekliyolar beni
Yeniyim diye de sesim çıkmıyo tabi
Gel bas, eklenenin %10 u senin
Yok akbaba fatura ile irsaliyenin ayrımını bilmiyo daha
Sekreter desen evlere şenlik anlatmıştım oje ruj vs. tek ilgi alanı arada tel çalarsa bi ona bakabiliyo işte o da kıvırtarak kelimeleri yuvarlayarak
Bizim burda 2 çocuk var muhasebe de ama onlarda çok yoğun müdürle beraber çalışıyolar demiştim hani, ben namahremim diye yalnızım
O yüzden diğer binadan resmi muhasebeden bi çocuk gelir herhalde, geçen yılda böyle olmuştu
As. hoş geldin Gofretcim
Ah ah inşallah bu ay sonu 24 ünden itibaren
çekk istemiyosan söyleme eğer özelse ama ne kadar alıyosun
sorma sebebim de istanbulda maaşlar izmire göre daha yüksekmiş öyle diyolar, tabi orda şartlr kiralar falan daha yüksek olduğundan
hani ikimizde muhasebedeyiz ya o bakımdan kıyas bakımından soruyorum
10 mu çakala bak
onlara sesi çıkmaz bana geldimi gözümü oyar
yarı yarıya bölüşürük hacı..bide ful akbil isterim
aa az kalmış çekirgem
bende 2 - 3 gün yakın bir yerlere gitmek istiyorum diyordum ya
o iş yalan oldu, Eylülde bizim biradere kız isteme olayı çıktı
sürekli iş yerinden izin alamayacağım için, izin hakkımı kız istemede kullanacağım.
Birader son anda kayış atmazsa güneye kız istemeye gidiyoruz.
Görümce oluyorum başım göğe erecek :)
çekk istemiyosan söyleme eğer özelse ama ne kadar alıyosun
sorma sebebim de istanbulda maaşlar izmire göre daha yüksekmiş öyle diyolar, tabi orda şartlr kiralar falan daha yüksek olduğundan
hani ikimizde muhasebedeyiz ya o bakımdan kıyas bakımından soruyorum
oo sizin yine iyi satışa bağlı zam alıyorsun. bizim enfilasyona bağlı.Kızım dışarda yapamadığımı burda yapıp deşarj oluyorum işte
Az kaldı da artık dayanma gücüm de kalmadıtırlatıcam full 1 yıldır çalışıyorum resmen tatilsiz
Bende şehir dışı olduğunu bilmiyodum yoksa ne olacak akşamları gider gelirsiniz diyecektim
Uzakmış gelin adayı, nasıl tanışmışlar ki
İkramiyelerle 1400 ü buluyo ama yol benden ( Yol parası burda iki vesait geldiğimden tam akbil = 155 TL )
Ama geçen zamlar çok düşüktü
Burda anlatmışımdır
Benim ilk zammımdı yani
Müdürü de dedim ben yeni geldim performansa göre artar zam zamanı diye, bu kadarından fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum
Bi daha ki zammı beklemenizi tavsiye ederim, bu yıl satışlar düşüktü herkese çok az bi zam yaptı X bey ( Büyük patron ) , size yapılan yüksek bile sayılır dedi
Bende beklemedeyim işte, Ocak bi gelsin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?