- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
şu an korunuyorum da o yüzden aklıma gelmedi.
belirtiler regl olacak gibiydi başka şeyler de vardır tabi ama çok belirgin değildi bir de ilk gebelik olunca anlamıyorsun. ama üstüne gördükten 1 hafta sonra belirtiler deli gibi sen hamilesin diyor.
aynen belim ağrıyor, halsizim falan regl olacam oldum durumundayım. wc ye gittim bozuk 1 lira kadar bir kan gelmiş. aha oldum dedim. rahatladım. ctsiydi günlerden unutmam. ped koydum. ama başka gelmedi. bekle gelmez bekle gelmez. üstüne görme de bilmiyorum tam olarak ne. ptesi netten baktım üstüne görme olablir diye. o hafta belirtiler netleşti zaten. hafta sonu hem idrar hem de kan tahlili yaptırdım. öyle çıktı. ama bazılarının kahverengi akıntı şeklinde vs olabiliyormuş. 2 gün biraz fazla gibi ama hamile olup da düzenli regl olanı bile duydum. olabilir valla.
Dün akşam ilk kavgamızı yaptık ve dağılmış durumdayım yaa..1saat önce geldim eve..
hangısı la benım koca kafalının anneme gelmedıgı konumu
Dün akşam ilk kavgamızı yaptık ve dağılmış durumdayım yaa..1saat önce geldim eve..
Bebek istiyormusunuz??
enaaaa bu topikte bi keramet var girenin hcg si yükseliyorr sende mi hamişler grubuna gircen yoksam
ilk kavgalar hep acıtır. sabaha kadar uyuyamazsın. zamanla ise kavgadan sonra uyumak daha iyi gelir hemen dalarsın:d
takma bu kadar
merhaba
hangısı la benım koca kafalının anneme gelmedıgı konumu
evet 2 gün fazla o ihtimali eledim o yüzden,
peki şuanki regl in ilk yaşadığın gibi mi az mı yanii
enaaaa bu topikte bi keramet var girenin hcg si yükseliyorr sende mi hamişler grubuna gircen yoksam
Sen ben gofret duralım daha öyle
ilk kavgalar hep acıtır. sabaha kadar uyuyamazsın. zamanla ise kavgadan sonra uyumak daha iyi gelir hemen dalarsın:d
takma bu kadar
Sen ben gofret duralım daha öyle
evden mi çıktın gittin yaniii
ilk kav gamız diyorsun birde, o kadar büyüktü yani
peki şu an düne göre daha sakinleşmişsindir
gerçekten önemli bir sorunmu yoksa biraz büyüttünüzmü
umarım toplar düzeltirsinbiz bugün, insan bazen patlıcak gibi oluyo
Cidden acıttı...
biz önce dünyayı kurtarcaz sonra,
ama gofret ve sen benden önceden evlisiniz, benim daha en az 5-6 ayım varrr çalışmalara başlamak için
evet bakalım ilk kim verecek haberi bize.
aslında istemiyorum ama mantık olarak kardeşi olmalı diyorum.
nasipse gelsin diyorum ama nasip olması için de eylem lazım.
nasipse Allah gönlüme düşürsün diyorum.
cidden takma. ben ilk kavgamızda sabaha kadar dön dön oldum yatakta. olmadı işe geldim zaman geçmiyor gözüm telde. bastım çıktım işten bir bahane. yolda aradım ben geliyorum eve sen de gel dedim konuşacak ya
işim var toplantım var dedi... vs geldi sonunda evde ağladım zırladım.... zaman geçtiiiiii kavgalar da acıtmalar da azaldı.
şimdi tartışma yok sadece komik olaylardan laf yarışı var. ev işi çocuk gibi.
he ailesine bir iki laf attığım zaman tartışmaya taşınır da 5 taneden 2 tanesini söylüyorum. söylemezsem rahat edemem zaten. tartışınca da hiç acımıyo artık.
konu neydi sizin
Öyle saçma bi konu büyüdü büyüdü büyüdü....hakaret başladı ve çantamı alıp çıktım gece..annem memlekette evi boş onda kaldım.
cidden takma. ben ilk kavgamızda sabaha kadar dön dön oldum yatakta. olmadı işe geldim zaman geçmiyor gözüm telde. bastım çıktım işten bir bahane. yolda aradım ben geliyorum eve sen de gel dedim konuşacak ya
işim var toplantım var dedi... vs geldi sonunda evde ağladım zırladım.... zaman geçtiiiiii kavgalar da acıtmalar da azaldı.
şimdi tartışma yok sadece komik olaylardan laf yarışı var. ev işi çocuk gibi.
he ailesine bir iki laf attığım zaman tartışmaya taşınır da 5 taneden 2 tanesini söylüyorum. söylemezsem rahat edemem zaten. tartışınca da hiç acımıyo artık.
konu neydi sizin
Konu mu??konu yoktu ki..ufak bi kıvılcımla başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?