09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bebek istiyormusunuz??

Dün akşam ilk kavgamızı yaptık ve dağılmış durumdayım yaa..1saat önce geldim eve..

ilk kavgalar hep acıtır. sabaha kadar uyuyamazsın. zamanla ise kavgadan sonra uyumak daha iyi gelir hemen dalarsın:d
takma bu kadar

Dün akşam ilk kavgamızı yaptık ve dağılmış durumdayım yaa..1saat önce geldim eve..

evden mi çıktın gittin yaniii

ilk kav gamız diyorsun birde, o kadar büyüktü yani

peki şu an düne göre daha sakinleşmişsindir

gerçekten önemli bir sorunmu yoksa biraz büyüttünüzmü

umarım toplar düzeltirsinbiz bugün, insan bazen patlıcak gibi oluyo

evet 2 gün fazla o ihtimali eledim o yüzden,

peki şuanki regl in ilk yaşadığın gibi mi az mı yanii

enaaaa bu topikte bi keramet var girenin hcg si yükseliyorr sende mi hamişler grubuna gircen yoksam

ilk wc de azdı. onun üstüne gitmedim daha. ama zaten anca yarına belli olur. ilk gün gelmekle gelmemek arasında olur ya ikinci gün açılır.
acaba diyorum benim kvalidenin organik mamaları mı fayda etti hormonlarıma

Öyle saçma bi konu büyüdü büyüdü büyüdü....hakaret başladı ve çantamı alıp çıktım gece..annem memlekette evi boş onda kaldım.

Cidden acıttı...

cidden takma. ben ilk kavgamızda sabaha kadar dön dön oldum yatakta. olmadı işe geldim zaman geçmiyor gözüm telde. bastım çıktım işten bir bahane. yolda aradım ben geliyorum eve sen de gel dedim konuşacak ya
işim var toplantım var dedi... vs geldi sonunda evde ağladım zırladım.... zaman geçtiiiiii kavgalar da acıtmalar da azaldı.
şimdi tartışma yok sadece komik olaylardan laf yarışı var. ev işi çocuk gibi.
he ailesine bir iki laf attığım zaman tartışmaya taşınır da 5 taneden 2 tanesini söylüyorum. söylemezsem rahat edemem zaten. tartışınca da hiç acımıyo artık.
konu neydi sizin

Konu mu??konu yoktu ki..ufak bi kıvılcımla başladı..

Öyle saçma bi konu büyüdü büyüdü büyüdü....hakaret başladı ve çantamı alıp çıktım gece..annem memlekette evi boş onda kaldım.

evlilikte sana verebileceğim en büyük tavsiye evini terk etme. blöf dahi olsa. sınırlarında savaş.. sen zarar görürsün

Bakma yapıya bağlı o biraz
Bizim de 2 yıl olacak ama takmak değil de bende bi huy var
O konu çözülmeden rahat etmem
Ama iyi ama kötü bi sonuç isterim.

İş konusunda da öyleyim bi iş varsa hemen yapılmalı
Alıp yapıyorum pat bişey eksik mail atıyorum görmüyo hatun arıyorum ım cım X beye sorayım diyo hala dönmedi mesela
Şimdi de ona saydırıyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…