09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Alemsiniz yaww sabah baktım arıyor benim ki..gelmiyormusun aşkım? Ben çok hastayım işede gitmedim sana ihtiyacım var vs..tamam geliyorum dedim,bu bahaneyle annemin bahçesinide sulamış oldum.

araba olmasa napçamm

giderdim herhalde bi arkadaşıma , ailelere anlatmayı sevmem de

Aynen bende öyleyim
Anlatınca daha büyüyomuş zaten BDV de gördüğüm kadarıyla

Bilerek yapmadım ben bunu huyum öyle
Pek herşeyimi herkese anlatan biri değilim
Kendim çözer öyle söylerdim anneme bile ergen dönemlerimde bile

Haklısın canım ama nasıl ayarlanıyor??

Alemsiniz yaww sabah baktım arıyor benim ki..gelmiyormusun aşkım? Ben çok hastayım işede gitmedim sana ihtiyacım var vs..tamam geliyorum dedim,bu bahaneyle annemin bahçesinide sulamış oldum.

ee tamam işte hatasını anlamış baksana ,

bence sende pek büyütme ama konuyu da düzgünce konuşmadan kapatma

o şekilde daha da utanıyolar yaptıklarından karşılarındaki kendisinden olgun olunca bi kere daha pişman oluyolar

araba olmasa napçamm

giderdim herhalde bi arkadaşıma , ailelere anlatmayı sevmem de

Bende anlatmam,sabah annem aradı..onun evindeyim tabii"ben siz iyi olunca iyi oluyorum,siz mutlu olun yeterki"dedi..içinemi doğdu nedir??ben bişey belli etmedim tabii.

bende çok ketumumdr hele aileme hiç anlatmam sıkıntımı öyle alıştım herhalde

şimdi eşime anlatmak bile bazen zor gelir içimde yaşarım çok belli etmemeey çalışırım

hele ous aşırı pimpirikli sorunum olduğunda günde 30 kere arayıp düzeltmeye çalışır veya sorar

unuturum ama sayesinde yine aklıma gelirr , iyilik yapayım derken körükler yanii

Eve geldiğimde perişan bi haldeydi..bi insan bi gecede bu kadar berduş olurmu yaww

Eve geldiğimde perişan bi haldeydi..bi insan bi gecede bu kadar berduş olurmu yaww

hatasını anlamış, ama bence evden gitme derim alışkanlık haline dönmesin

her kavgada biriniz evden mi gidecek ki,

ben yatak ayrılmasına bile karşıyım, küste yatsak aynı yatakta yatıcaz diyorum

hatasını anlamış, ama bence evden gitme derim alışkanlık haline dönmesin

her kavgada biriniz evden mi gidecek ki,

ben yatak ayrılmasına bile karşıyım, küste yatsak aynı yatakta yatıcaz diyorum

Gitmek değildi ki amacım..blöf yapayım dedim gördüm blöfün ağa babasını..

Ben yemeğe gidip geleyim
Gazozcu adamı ve masum sevgilisini sonra takip ederim

Kızlar sohbet için teşekkürler,rahatladım biraz..şimdi çıkayım benimki aşağıya iniyor..bakalım neler olacak off

gezin bakalım piyo hanımcım
nevizademi çiçek pasajımı nerelere akıyorsunuz bakalım :)
selamlar taksimee
kuzum yok be cafeye gittik oturduk bi taksim havası aldım. ben epeydir gidememiştim. zaten eylem vardı mısır için.

canımsın bnm. arada geliyo işte elimde değil. o da olsun o kadar ne yapayım. özledim sizleri bu arada sabahtan beri yoktum

beni affedin şu 1 ay falanç arada motosiklet forumlarına takılacağım. sabahtan beri motosiklete yeni başlayanlar için bilgilendirme okuyorum. çok şey öğrendim. sürüşe hazırım artık

FALLENANGELLL
mutlu yıllar sanaaa, mutlu yıllar sana, mutlu yııllaar, mutlu yıllaarrr
mutlu yılllaarrrrrrrrrrrrrrr saaanaaaaa
iyi ki doğdun bebekimm :120::124::124::124:

ciddi ciddi moto mu sürüceksin
korkarım ben sana birşey olmasından sürme :26:
canım benim ne kadarr düşüncelisin sennn yerim ben seniiiiiii
ama hiç kaçışı yok. o motosiklet buraya gelecekk
canım çok istiyorum valla. 40 ından sonra azan amcalar gibi oldum boşandıktan sonra içimde ne varsa atıyorum dışarı.
dövmeler, motosikletler, halkoyunları, gece gezmeleri, gündüz gezmeleri. halbuki evliylen ne kadar sessiz sakin bi hayatım vardı. şimdi eve girmiyorum

kızlar yemekten sonra bir uykum geldi ki... şöyle hamak üstünde uyusak azcık şekerleme ne iyi giderdi demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…