09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İşten başını kaldıramayınca zamanın naısl geçtiğini anlamıyor insan
Hemencik 6 oldu sanki

Mşallah canım Allah bozmasın. Bnde evdeyim hepinizi öperm. Gene kaçırdm nick in resmi ya tüh

nıckcım belkıde aynı durumdayız bılemıyorum

ben egeyı 6.500 tl dogurmustum :)
bu bebegı bedavamı dogursam dıyorum benım kuzenım ama oglum hasekıde doktor aslında ıstersem bana yardımcı olur ama ıste ben korkuyorum devlet hastanesıne gıtmeyı benı öttürürler diye

anasının gözü
ben doruğu 750 tl ye doğurmuştum
burdan suit odada doğum 2000 tl. naptın sen ya..

günaydın hanımlar
gözüm daha kötü minik ve daha kırmzı makyaj yapmadım.
devam ederse yrn dr. ye gidicem
bugün gitmek istemiyorum
ertum gelip öpücekmis o zama gecermiş.
adamım masallara inanmayı bıraktım ben diyemedim tabii
ahh ilaç sevgili gel öp gecer eminim dedim

anasının gözü
ben doruğu 750 tl ye doğurmuştum
burdan suit odada doğum 2000 tl. naptın sen ya..

+ doktor parası :)
sımdı gıtmek ıstyedıgım ozel doktor 750 -1 arası olacak ama cogu kısıde senın kuzenın doktor sneı asıstanların elıne bırakmazlar hasekıye gıt bedava muayne ve dogumu ol dıyorlar
ama ben benı öttürürler dıye dusunuyorum
ilki sezeryan ıkıncıdede sezeryan ıstıyorum normal denerler ama

gecmıs olsun canım bu aksam mısaıfırın var doktora fılan gıtme ertu opsun mısafırler gıdınce

ben özellikle hastanin doktorunu secmiştim şimdi hamile kalırsam yine öyle yaparım.
yazık günah o kadar paraya..

neden öttürsünler artık herşeyi kılıfına uyduruyorlar
daha muayne etmeden çatı darlığından dolayı sezeryan ugun görülmüştür yazıveriyorlar

kuzum devalt hastanesine gitme...
valla ben tıp fakültesinde çalışıyorum..sanırım burada doğum yapmam..halbuki hocalarım hepsini tanıyorum...asistenların eline falanda kalmam ama güvenemem sanırım..
belki kv dem daha iyi tanıdığı için burada doğum yapabilirim o da belki..ama sanırım özelde olur..
özelde doğum en iyisi burada en maksimum 1000 tl miş...

günaydın kızlaarrr Epinize
zibidi geçmiş olsun canım.
cute benim ablam kanuni sultan süleymanda doğum yaptı şu başakşehit halkalı tarafında olanda. mis gibi diyor. tek kişilik odada falan kaldım çok memnunum diyordu. hatta sende yaparsan orada yap çok iyi dedi. bende dedim kızıım benim özel sigortam var işim olmazzz ilkinide çamlık hastanesinde yapmıştı bakırköyde hiç beğenmedi. yengemde çamlıkta yaptı sezeryanı keserken oturma pozisyonunda kesmemişmi ne yanlış kesmiş demişti başka dr. velhasıl kelam kanuni sultan süleyman iyiymiş

o diil de elmayranın cezası bugün bitmiyormuydu neden hala yok :44::44::44:

elmayra protesto edıyor galıba 16 agustos belkı bellır bır saatten sonra
zıbıdı elmıye bır mesaj cek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…