Eki Görüntüle 779405
kızlar gözüm cok acıyor o kızarık olan yer ve şıp şıp akıyor
arpacık mı cıkıcak acaba :44:
selam kızlar
hafta sonu düğün var saçımı şöle yaptırsam nasıl olur Eki Görüntüle 779406 yandan Eki Görüntüle 779407 buda arkadan görunumu benım saçım koyu kahve küt önlerim uzun önleri nasıl durubılmıyorum pantolon ve dantel bluz gıyıcem sizce abartılımı olur
selam kızlar
hafta sonu düğün var saçımı şöle yaptırsam nasıl olur Eki Görüntüle 779406 yandan Eki Görüntüle 779407 buda arkadan görunumu benım saçım koyu kahve küt önlerim uzun önleri nasıl durubılmıyorum pantolon ve dantel bluz gıyıcem sizce abartılımı olur
Ama bu içten kızarıklık
Arpacık Ous ta çok çıkar genelde gözün alt kapağında kenarlarda filan oluyo
bulanık görme zibidi, birde alakasız bişi sorucam romatizman varmı
bence çok güzel olur
hoşbuldum çekirgeAs. hoş geldin
Yok abartı değil sade bi topuz
Hatta elbiseyle de hoş olabilir
Eki Görüntüle 779405
kızlar gözüm cok acıyor o kızarık olan yer ve şıp şıp akıyor
arpacık mı cıkıcak acaba :44:
Gözünün beyazı kabarmış zibidi. İçinde arpacık çıktığını hiç görmedim. Yeni mi çıktı bunlar?
romatizmam bildiğim kadarıyla yok cnm neden sordun
sabahtan beridir batıyordu cnm
ama şimdi şimdi canım acıyor
hoşbuldum çekirge
inşallah becerırı bızım kuaför ıkı kere röfle yaparken saçımı yaktı hala ona gıdıyorum :26::26:neyse kınada kendım bozuk maşa yapçam düğüündede salık olmasın istedim malum küçük bi canavarasahıbı dağılmıyayım düğünün yarısında
suni göz yaşı sıkıyorum hep acaba kurudu mu diye
banamasın demiyor battıyor batla beni kapanayım diyor sanki
Başka kuaförü denesene bi
Ömür boyu buna mı gideceksin, memnun kalacağın bi yer bul
Göz nezlesi mi acaba
Kocakarı usulü olacak ama çayın demini mi ne koy diyolardı bişeye sarıp
nebilimya bize bu yakın bende yarım saatte yetişmeliyim hep o denk geliyo hemde çok istedi 30 lıra dedi bu saça bana çok geldi
ben geçen istenbula gelmiştimya hanı düğün için orda bozuk maşa makyaj dahıl 20 lıra ödemiştim hemde çok lüks bıyer gıbı gelmişti bana
bu arada zıbıdı çay gerçekten ıyı gelebılır sallama çaylardan kullanabılırsın
nebilimya bize bu yakın bende yarım saatte yetişmeliyim hep o denk geliyo hemde çok istedi 30 lıra dedi bu saça bana çok geldi
ben geçen istenbula gelmiştimya hanı düğün için orda bozuk maşa makyaj dahıl 20 lıra ödemiştim hemde çok lüks bıyer gıbı gelmişti bana
bu arada zıbıdı çay gerçekten ıyı gelebılır sallama çaylardan kullanabılırsın
:) senden pek kalır yanım yok.sen bana bakma ben herşeyin en kötüsünü düşünürüm geçen regl az geliyo diye menopoza mı girdim diye bi dünya korkmuştum
ama romatizmayı sorma sebebim, romatizması olan insanlarda göz akında kırmızımsı sarımsı bi leke gibi bişi oluşuyo üveit deniyo bilen vardır belki o mu acaba diye sormuştum , eşimde var ondan biliyorum , gözü kızarıyo sulanıyo bir de bulanık görüyo, ama dediğim gibi ben biraz sorunluyum sen benim dediğime takılma
dur bakalım cnm eve gideyim çay komplexi yapıcm gecmezse doktora gidicemzibidi geçmişolsun kalem falan çekiyorsan ondanda olabılır ama arpacık değil senınki banyoda çok kalmış kızarmış
aynen onu yapıcm cnm akşamaBaşka kuaförü denesene bi
Ömür boyu buna mı gideceksin, memnun kalacağın bi yer bul
Göz nezlesi mi acaba
Kocakarı usulü olacak ama çayın demini mi ne koy diyolardı bişeye sarıp
cinsi munasebet konusu varmı
cinsi munasebet konusu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?