Selam minikkuşlarım benim...
Muhabbetime kesintisiz erişmek istiyorsunuz biliyorum ama halen taha izindeyim ve evden ancak belirli aralıklarla bağlanıcam. 12de kalk, kahvaltı yap, kahve ic, balkonda keyif yap falan cok vaktim olmuyo
Gecen hafta nemesisin hamile olduğunu rüyamda görmüştüm, hatta zibidiye whatsupptan yazdım yazsın diye. Oğlu olacak inşallah :)
Sizde ne var ne yok, bende hareket cok anlatıcam bir ara, ev arıyorum, alıcam sanırım, kafama göre 1*1 ya da 2*1 bulabilirsem alıp defolucam.
Muhabbetime kesintisiz erişmek istiyorsunuz biliyorum ama halen taha izindeyim ve evden ancak belirli aralıklarla bağlanıcam. 12de kalk, kahvaltı yap, kahve ic, balkonda keyif yap falan cok vaktim olmuyo
Gecen hafta nemesisin hamile olduğunu rüyamda görmüştüm, hatta zibidiye whatsupptan yazdım yazsın diye. Oğlu olacak inşallah :)
Sizde ne var ne yok, bende hareket cok anlatıcam bir ara, ev arıyorum, alıcam sanırım, kafama göre 1*1 ya da 2*1 bulabilirsem alıp defolucam.
hoşgeldinnn elllmiişşş,
içine doğmuş demekkii, cute de oğlun olucak içime doğuyo diyoduu, hayırlısı
ne güzelll , sıkıldığın durumlar olmuş sanırım
içine sinen bi ev bulursun da istediğin zaman geçersin kendi evine umarımkeyifler yerinde olsun yeter
Minikkuşlarına bende dahil miyim
Hoş geldin
Havan batsınhaftaya da ben tatil yapıcam ama ben caka satmam hıh
Deme.. Beni nasıl görüyorsun rüyanda
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah
Hic sorma babam costu, bayramın büyük bir kısmını burnumdan, burnumuzdan getirdi. Neyse sıkmayayım canımı simdi.
Sen en birinci minikkuşsunasikuş demek daha doğru olurdu aslında
Seni en ayıplı halinle görüyorum rüyamda ahahahah bak hemen yanlış anladın, küfrediyodun yani
hemen geldim benimi çağırdın
sesini pardon yazını görmek güzel çook özledik seni :)
bizim içinde içine birşeyler doğuyormu medyumdan el almış elmayra :)
Burda ofiste tıkılıp kaldık bunlar anlatılırmı şimdi hacı yaaa :S
ev alma olayına sevindim kuzucum, pederle kapışmadınız inşallah tatilde sürekli dipdibesiniz bide
Elmoşşş
Naber ağzını burnunu kırdığım
Sen en birinci minikkuşsunasikuş demek daha doğru olurdu aslında
Seni en ayıplı halinle görüyorum rüyamda ahahahah bak hemen yanlış anladın, küfrediyodun yani
Nems ne zamana kadar banlı bu arada?
la 40 saattte cevap yazıyo kesin bdv ye kaş göz yapıyoo
bu sefer bikaç ay dayanda bari gül cemalini görek
ben sanırım o kuşların içinde değilim ama olsun yakında gircem azimliyimmm
benide görsene hamiş olarak rüyanda...birde kız olarak gör amaaa
ayyy kim gelmiş kim gelmiş
hakkaten kimdi bu akidiş unutmuşum
hoş geldin yavru ceylan özledik seni
balkonda az güneşlende gel lak lakını özledim
sıkma ccanunu yavru hatırlama hiç, geççek bi kendi evine geçççç, misafir gibi gidip gelince herşey daha güzel olur umarımm
whuuuu çeeekkk
Eee sen bilicne onu da biz mi bilelim
Bi rüyaya yat bakim 3 vakte kadar mı dönecek 5 vakte kadar mı
la 40 saattte cevap yazıyo kesin bdv ye kaş göz yapıyoo
bu sefer bikaç ay dayanda bari gül cemalini görek
Selamlarrr
Elmiii hoş geldinn nasıl geçti mapıs günlerinn
neti paslanmıştır ancA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?