Hee gördüm cimri veremli koc almışın ben gelmeyince ölmüşşş
Sen önce araba alıp sonra bebek yapıcan bebişim
ahahahahahhahaah yollarıma güller dökeydiniz iyiydi
Dışarı cıkmam lazım özet geçeyim.
Piermiş işte lotiyi bi tarafımdan uydurmuşum, orda kardeşimle gezdik, mağazalar var ya icerde sonra dışarı oturduk kafayı bi kaldırdım ex. Şoka girdim, o da şoka girdiNeyse mecburen selamlaştık geldi yanımıza hala ve baba da vardı.
Herif atanmış ya la, kırıkkale mke ye. O kadar uğraş didin işsizliğini aldatmasını cek sonra herif memur olsunHay ben sansıma dedim. Suratının halini görmeniz lazımdı beni görünce. Keşke yanımda biri olaydı ben yine amele gibi kardeşimleydim
Öle de bi anım oldu işte
Piermiş işte lotiyi bi tarafımdan uydurmuşum, orda kardeşimle gezdik, mağazalar var ya icerde sonra dışarı oturduk kafayı bi kaldırdım ex. Şoka girdim, o da şoka girdiNeyse mecburen selamlaştık geldi yanımıza hala ve baba da vardı.
Herif atanmış ya la, kırıkkale mke ye. O kadar uğraş didin işsizliğini aldatmasını cek sonra herif memur olsunHay ben sansıma dedim. Suratının halini görmeniz lazımdı beni görünce. Keşke yanımda biri olaydı ben yine amele gibi kardeşimleydim
Öle de bi anım oldu işte
Öle de bi anım oldu işte
zuahahaa la beni karıştırma. elm pıçaklayıverir sonra. benim etliden sütlüden haberim yok. bi koç vardı daşşağlı onu biliyom veremlimiymiş oda aboowwwwww. büyükler risk derlerdie eskiler heptopic bile sahibini tanımıo
çeke anne diyo piyona sulanıyo filan sahıpsız yavrucak
dünya küçük canımıniçi,
nereye atanmış anamadım zuzum,
ay bu adamda bütün tatil beldelerine hakim
amasra izmir ondan soruluyor :),
Öle de bi anım oldu işte
zuahahaa la beni karıştırma. elm pıçaklayıverir sonra. benim etliden sütlüden haberim yok. bi koç vardı daşşağlı onu biliyom veremlimiymiş oda aboowwwwww. büyükler risk derlerdie eskiler hep
elm yuh yaa şansında böylesi.... neyse salla gitsin
makina kimya end. Babası izmirde zaten. Aman öyle bi ani iste, bok gibi hissettim kendimi:)
cikicam şimdi aksam gelirim öpüyorum sizi
aman ne bok gibi hissetçen kardeşinlesin işte
asıl kendine baksın babsıyla halasıylaa bombok o
AAHAHAHAHHAHAAH hiç bu açıdan düşünmedimhakket oda ailecek geziyormuş
hiç demi ama kendi düşünsünn,
Makine kimya endüstrisi kırıkkalede silah fabrikası var orada
bilgilendirme için sağol Hanım Abla :)
efsane geri dönmüş elmişbu sefer uslu dur barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?