09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

pazartesi sendromu geçmiştir, cumaya iki gün daha kaldığını müjdeler, hem pilates vardır, çarşamba güzeldirdokunmayın çarşamabaya
kendimi çarşambanın avukatı belledim
nerde ezik var yanndayım

yok takmaz, yani takmayacağını umuyom, yani beni yanıltmaz:18:, yapmaz inşallah

ne çektin canım:26:

canı sıkılan suçu çarşambama atıyo, nesi var çarşambanın, mis gibi hafta ortası

roman olur roman

çarşambanın en güzel bitmesi bittiği saatleri çok seviyorum ben bitince hafta bitmiş gibi oluyor
ha birde muhteşem yusyıl var başkada güzel bir yanı yoh

bende aslanım ama öyle aman aman özelliklerini taşımam liderlik ruhum yoktur mesela koyun gibiyim ortama ayak uydururum

sonra dediğim dedik değilimdir bikaç hassas konu haricinde , ilgi çekme çabalarımda yoktur , lüksü de sevmem kasılırım hatta alışmadığımdan olsa gerek

kesin yükselenime çekmişim ama ne olduğunu bilmiyorum tüm akrabalar farklı zaman diliminden bahsediyo geceyi gündüzü bile karıştıran var o yüzden o konuyu çözmeye hi.ç çalışmadım

kız halaya er dayıya çeker yükselende kim oluyo allah aşkına

robin hood zenginden alıyon fakire bağışlıon

bencede bende pek sallamıyorum burç konusunu , kimisi hastalık derecesi hem burç hem fal konusunda

çocuğu yaparkende çin saatimidir nedir bişeye göre yapıyolar hani kız -erkek olsun diye uygulayanınız varmı

ne güzel anlattın kendni , bayıldım

nokhta . bitti

roman olur roman

çarşambanın en güzel bitmesi bittiği saatleri çok seviyorum ben bitince hafta bitmiş gibi oluyor
ha birde muhteşem yusyıl var başkada güzel bir yanı yoh

evt çarşamba bitince bana da hafta bitmiş gibi oluyoo,

bide ben meslek lisesi mezunuyum staj yerimi hiç sevmezdim, pazartesi salı okula gider çarşambadan cumaya işe giderdik, sanırsam çarşambayı o yüzden de sevmiyo olabilirim bilinçaltı işte

geçen indirimdeydi 8 tldi ama nerdeydi hatırlayamadım :26:
kaçırmışım dimekki

he ya ö,o çin takvimini de kaçırdım kaynanama rezil rüsva olurum artıkın oğlan istiyo ya

ben uygulamadım zaten zırvalık

keyif saatime göre yaptım

hain bilinçaltı, su uyur bilinçaltı uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…