09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

valla deme çok açıklayıcı olmş anlat deseydin ne anlatayı m der anlatamazdım kesin içimden gelmiş işte
anladık senin doğal haline bırakacaz
Tünaydın bebiklerim.
Deniz manzaralı balkonumda kahvaltımı yapıp geliyorum
afiyet olsun
cumadan alma yazık cuma çok gariban (kendisi akrabam olurda)
alıyorsan pazardan al hem ucuz orda 9:

sen bu esprileri ordanmı aldın yoksa kız

Son düzenleme:
senin nasıl çocuk durumu bende bir kız istiyorum yine yapmaya karar verirsem nasıl yapım bileniniz varmı

valla canım bi kızım var ikincide Allah ne verirse zaten planlı olmadı henüz düşünmüyoduk bile sürpriz bebek öle çini mini nerden bilem herüfü bulduğummu var 2 ay 10 gündür ayrııyız

anladık senin doğal haline bırakacaz

afiyet olsun

sen bu esprileri ordanmı aldın yoksa kız

yok kıs kim satar bunları zaten iğrenç espiriler
dün bir espiri yaptım az önce burdada yaptımda gerçi kendimden iğrendim sonra

arkadaş yeni evlendi kocasının doğum günümüymüş gelecek hafta ne alayım ne alayım dedi bende bilmem ki dedim başka bi arakdaş burcunuı sordu oda ikizler dedi bende ozaman takke al dedim
sonrada ıykk ne kadar iğrenç bir espiriydi dedim

valla canım bi kızım var ikincide Allah ne verirse zaten planlı olmadı henüz düşünmüyoduk bile sürpriz bebek öle çini mini nerden bilem herüfü bulduğummu var 2 ay 10 gündür ayrııyız

doğumun ne zamana inş.
adamla niye ayrısınız ayrıca ayrı oldunuza göre bebiş en az 3 aylıktır demi cinyeti öğrenmene az kalmış

iyimiş, ama bazı espriler vrrdır ayy iğrenç dersin ama gülerisn güldürür onu yapamayanlarda var öyleleriyle de vakit geçmiyo

arada çok güzel tutturyon ama

doğumun ne zamana inş.
adamla niye ayrısınız ayrıca ayrı oldunuza göre bebiş en az 3 aylıktır demi cinyeti öğrenmene az kalmış
iş dolayısıyla canım zatı muhterem özel sektördede he az kaldı temi temine yavrucum 3 aylık kocişim gider ayak son dakika golü atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…