selam söylersin piyooo, cezası ne zaman bitiyo biliyo m usun
cam kavanoz nikah şekeri - Google'da Ara
nikah için bundqan yaptırıyorum
için de de http://www.yeniisfikirleri.net/evde-dugun-kurabiyesi-hazirlayarak-para-kazanma/ bunlar olcak
üstünde de el ele gölge resimimiz ve bir ömür boyu yazıck
elmeyraaaanaberr pampaaa
selamm
elm çıktı mı toplum arasına
selamm
elm çıktı mı toplum arasına
beybiiim tünaydııın mahmurluğunu yeriiimSelamlar daha yeni uyandım. Bütün dengem bozuldu sabah ezanıyla uyuyup bu saatte kalkıyorum. İyi ki evde flan değiliz, calısıyoruz. Yoksa depresyonun tatlı kucağına bırakıverirdim kendimi :)
Çek sana resim eklicektim ama inanılmaz üşeniyorum. Sanırım bana psikolog yolları tastan cok fena durumdayım.
Gofret, dün internette okudum, Allah icimi biliyor ya keşke o da olsaydı ve ölseydi dedimAllah affetsin. Ama maalesef burnumun dibindeki genel müdürlükte 3 ay eğitim alıyorlarmış. Yeni atananlardan.
Zib zib ne oldu sana bebişim, tahlil mahlil bişiler okudum.
Cute; link attıgın konunun nesi ibretlik kanka :) Acaba ben yanlış konu mu okudum
burc ikisi fazla değil mi; ya kavanoz yaptırsan ya da kurabiye. Ben olsam kavanoz yaptırırdım.
evet halkın arasına karıştııı
dikkkatttt
dangerrr
evet halkın arasına karıştııı
dikkkatttt
dangerrr
Hı hım cıktım ama naısl konusulacağını unutmuşumÇok utangacım suanda bebişim hadi beni topluma kazandırın
normalde içine şeker koyuyorlar ama ben kurabiye koyarım die düşündüm cnm
Senin o "e"ni alır ne yaparım biliyorsun
İyiyim bebişim sen napıyosun :) Özledin mi beni, hani sevgi manyaaaa yapcaktın beni
Selamlar daha yeni uyandım. Bütün dengem bozuldu sabah ezanıyla uyuyup bu saatte kalkıyorum. İyi ki evde flan değiliz, calısıyoruz. Yoksa depresyonun tatlı kucağına bırakıverirdim kendimi :)
Çek sana resim eklicektim ama inanılmaz üşeniyorum. Sanırım bana psikolog yolları tastan cok fena durumdayım.
Gofret, dün internette okudum, Allah icimi biliyor ya keşke o da olsaydı ve ölseydi dedimAllah affetsin. Ama maalesef burnumun dibindeki genel müdürlükte 3 ay eğitim alıyorlarmış. Yeni atananlardan.
Cute; link attıgın konunun nesi ibretlik kanka :) Acaba ben yanlış konu mu okudum
Selamlar daha yeni uyandım. Bütün dengem bozuldu sabah ezanıyla uyuyup bu saatte kalkıyorum. İyi ki evde flan değiliz, calısıyoruz. Yoksa depresyonun tatlı kucağına bırakıverirdim kendimi :)
Senin o "e"ni alır ne yaparım biliyorsun
İyiyim bebişim sen napıyosun :) Özledin mi beni, hani sevgi manyaaaa yapcaktın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?