motorrcuu ahahaa :)) beyaz yada kırmızı istiyorum. kırmızı bulabildim bunu alıcam sanırım. kırmızı başlıklı kızzz ahahaaHoşbuldum yaaaamotorcuuu ne renk alıcannn pembe all
Gecici dövme izmir kırbacından
Bak gösterim resimleri yakısmıs mı?
Aslında güzel durmuş. Gerçi millet alıp vitrine koyacak
Suratımı görmen lkazımdı. Kardeşim diyo ki; abla hortlak görmüş gibi oldun. Hayal sandım. Anlamadım. Yanıma yaklaştı fln ayyyy korkunctu. Ama cok yakısıklıydı
İznimin icine etti
bilirim o duyguyu
önce sok oldun
sonra yaptıklarını biran unuttun
sonra aklına geldi tokat gibi ağladın
sonra hep aklına geldi...
güzel olmuş ellmm yakışşşmışş , fönlü esas süper durur bence
bi gül laaaa, çek görmesinnn
Mutsuz dimisevmedim ben bu resmii
yüzün cok asık
mutsuz elmi bu
Farklı günler farklı saclar aynı kıyafet varmış üstümde
motorrcuu ahahaa :)) beyaz yada kırmızı istiyorum. kırmızı bulabildim bunu alıcam sanırım. kırmızı başlıklı kızzz ahahaa
SYM Fiddle II 125 2011 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 2.800 TL - 133904036
motorrcuu ahahaa :)) beyaz yada kırmızı istiyorum. kırmızı bulabildim bunu alıcam sanırım. kırmızı başlıklı kızzz ahahaa
SYM Fiddle II 125 2011 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 2.800 TL - 133904036
Hiç bişey hissetmedim desen zaten inanmam ....
ama seni üzmesine izin verme kolay değil çok sevdin...
sadece şunu diyorum içinde yaşa mahvetme tekrar hayatını elmi lütfen....
bişey konuştunuzmu _????
:26::26::26::26:
bununla anlaştık sayılır canım. en geç cuma alırım. Allah korusun deli
gırmızı motor aldınmıııııııııııııııııııııııııııııı jahahahaytttttttt
dikkat et düşüp kıçını kırmaaaa
bakyine gülmemiş hep tütünden hep
Piyooo cok sirin buuuu bayıldımmm bayıldımmmm rengi süperrrrrr
Ayy arabayı satasım geldi ama korkarım ben, ya biri kolumdan cekip düşürürse diye
Konuştuk tabi. Halayla baba da geldi, hala ağladı fln. Atandığını fln anlattı. Dersaneye de ben göndermiştim yanlız :) ahahahha
Senin hakkını ödeyemem dedi, eve davet ettiler gitmedik. CIkmamız lazım arkadaşlar bekliyo dedik otelde kalacaktık bastık gittik balıkesire sonra çkale fln
Piyooo cok sirin buuuu bayıldımmm bayıldımmmm rengi süperrrrrr
Ayy arabayı satasım geldi ama korkarım ben, ya biri kolumdan cekip düşürürse diye
Konuştuk tabi. Halayla baba da geldi, hala ağladı fln. Atandığını fln anlattı. Dersaneye de ben göndermiştim yanlız :) ahahahha
Senin hakkını ödeyemem dedi, eve davet ettiler gitmedik. CIkmamız lazım arkadaşlar bekliyo dedik otelde kalacaktık bastık gittik balıkesire sonra çkale fln
dimi elmi yaaaaaaa. bnde çoks evdim pırıl pırıl birde yakından görsenPiyooo cok sirin buuuu bayıldımmm bayıldımmmm rengi süperrrrrr
uzaktada olsam anlarım ben gözlerinden seni hiissederim
seninle konuşması nasıldı ?
yakışıklıda olsa adi o karaktersiz sana yaptıklarını sakın unutma
sen bunları hiç hak etmedin. yaşamaman gereken şeyler yaşadın
kırıldın üzüldün kadınlığından şüphe ettin belki bir ara..
değmez bebeğim emin ol değmez..
he söz geçiremediğini di biliyorum kalbine yada mantığınla duygularının savaştığını da..
sana yaptıklarını hiç unutma yeter
Gülerken bi tane bile fotom yok kiytütün ciYnemekten oluyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?