09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tünaydın deniz manzarası he biz burda yay burcu sarışın yeşil gözlü oda arkadaşlarını karşımıza alalım sen denizi ne biçim hayat bu ya

ooooohhhh biz nerdeyse akşam yemeği yicez, deniz manzaralı balkonun nerde izmirdeydin deme sende

tünaydın bebişiiimmm.
bende fransız hastanesi manzaralı ofisimden yazıyorum sana. kahvemi yudumlarken

Yidim geldim
Evet izmirin küçük ama şirin bir sahil kasabasındaki deniz manzaralı odamda kahvemi yudumlıyorum şimdi de

Dikkat ettiniz mi elmi bana tünaydın demedi
Tınlamadı beni, srvgi, ilgi göstermedi şoktayım

Sağdaki cok bagırıyo dimi cır cır cır adamın beynini yer bunlar

Öyleymiş, bir karar almam lazım ya kısırlaştırıcam ya da ciftlestiricem.

sağdaki çok ağlıyodu yanınızd uyucam diye geceleri bend eonla ağlıyodum ama ikisi de sahibine aşırı bağlı hayvanlar mahallenin çocukları kızdırırdı hepsinin peşine giderid ben de aralarındayım benim yanımdan geçerdi bilirdi sahibi olduğunu çok severdim

yazık kız bari bi kaç kere çifleşsinde ondan sonra kısırlaştırcaksan yap

Öyleymiş, bir karar almam lazım ya kısırlaştırıcam ya da ciftlestiricem.

yazık doğurganlığını elinden alma. yada veterner ile konuş. kısırlaştırılmış bir kedi varsa onunla şeyettir. parasını al ama
polis zinadan evi basarmış

normalll afiyet olsun

hap al bence sen o kediye. yokse evini sipirminler basaar

Kendimi anane olmaya hazır hissetmiyorum

yazık kız kısırlaştırma boy boy bebeleri olsun :26::26::26: onunda buna hakkı var

Ama bu cins kedi, ben o kadar kediyi ne yaparım kime veririm, verirsem iyi bakarlar mı? Allah hesap sorar bana valla

Dikkat ettiniz mi elmi bana tünaydın demedi
Tınlamadı beni, srvgi, ilgi göstermedi şoktayım

Leyn görmedim ben, özelden seviştik ya

Dimi onun da anne olmaya hakkı var

etmedik efenim etmedikk.

önümüzde sevişip duruyonuz zaten

önce dadına baktır sonra kes diyo yazık lan çok acımazsızsın

yazık doğurganlığını elinden alma. yada veterner ile konuş. kısırlaştırılmış bir kedi varsa onunla şeyettir. parasını al ama

sen kısırlaştırmayı tamamen yanlış anladın dostum kısırlaşmış kediyle çiftleşilmezzzzzz

ahahaha lan kedimi mi pazarlıycam manukyan mı olucam ben kedi manukyanı ahahahah

bilemiycim karar senin tabi zaten doğursa doğursa her sene 2 tane en fazla yani 3 belki

onuda satarsın cinsse ne deyim artık

Son düzenleme:

sen kısırlaştırmayı tamamen yanlış anladın dostum kısırlaşmış kediyle çiftleşilmezzzzzz

kız tatsın dediydim o duygudan mahrum olmasın en azından bikaç kere nası bişi olduğunu anlasın kötümü ettim

aa öylemi bak bunu bilmiyordum ben asla kısırlaştırmadığım için.

ahahaha lan kedimi mi pazarlıycam manukyan mı olucam ben kedi manukyanı ahahahah

p. manukyan = pisi manukyan
sonrada pisi pisine enselencen

Gözüne araba farı kaçmış kediler gibi ekrana baktım kaldım böyle

Arkadaş bir geldiğimde de 50 sayfa konuşulmasın ya:84::84::84:
Utangaçlı şeyler konuşuldumu

Sayfaya yazdığını görmedim göreydim yağlayıp ballar ayıplı seyler söylerdim

bilemiycim karar senin tabi zaten doğursa doğursa her sene 2 tane en fazla yani 3 belki

onuda satarsın cinsse ne deyim artık

Bakalım hele bi ergenliğe girsin

Piyonun gözü değcek söylim

İlişkimizi saklayamıyoruz halktan, bal aylarındayız

Nazar deYdircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…