Ben de piyonun ruhunu alırım saf ya hemen verirSana aşığım hayatımın kadını ne de güzel yemekler yapıyon sen derim
üzgünüm amaaa benim kaçmam laızm. yeni 1 rapor geldi
yine bulduk bi suçlu benim oğlumun suçu yok gelinim doldurmuştuır gibi oldu
tabi zamane kaynanaları da gelişti , oğlanın suçu yok testesteronu sorunlu libidosu kudurdu
yine bulduk bi suçlu benim oğlumun suçu yok gelinim doldurmuştuır gibi oldu
tabi zamane kaynanaları da gelişti , oğlanın suçu yok testesteronu sorunlu libidosu kudurdu
suçlu bulundu bu adam değil onun testesteronu
kıs ben ciddiyim ama aşırı testosteron seviyesi erkekte yüklü miktarda asabiyet yapar bu bilimseldir ve tüm ırklar için geçerlidir hayvanlar içinde yani
ayrıca aşırı testosteron seviyesi kellik yapar kıllarıda dökerfakat kellik genelde bundan oluşmaz
ama erkek tipi saç dökülmesi yani kelliğin suçlusuda testosterondur
ağzımda sakız var yaklaşık üç saattir çiğniyorum çenem ağrıdı hiç yapmadığım bişi iş yapmıyorm bu güne kadar yaptığımında hiç değeri yokmuş zaten ben bu adamı boğmim azad edim en iyiysielini kana bulama bacım yazıktır sana
kelliği yaptığını duymuştum o yüzden biz kadınların erkekler kadar kel kalma tehlikesi yok demi aplaaa
ağzımda sakız var yaklaşık üç saattir çiğniyorum çenem ağrıdı hiç yapmadığım bişi iş yapmıyorm bu güne kadar yaptığımında hiç değeri yokmuş zaten ben bu adamı boğmim azad edim en iyiysi
yok ablacım rahat ol
ama bizimde başka yerimizdeki kıllar dökülse fena olmazdı aslında
bankacıyım canım. arada iş oluyo bak. sabahtan beri 2. rapor geldionu hazırlamam laızm gm ve gmy lere göndermem laızm. şube puanını almam laızm vs vs...
sen ne mezunuydun yavrikk?
testesteron hormonu şırıngalatsak aceba
yok ablacım rahat ol
Alllaaaaah bankacı bi arkadaşım var, tam da kredi çekmek istediğim bir dönemdeyim:124::124::124::124::124:
Piyo, bana kredi çıkar.
Skorum azcık düştü 1000 lerde ama sen halledersin
valla yaaa ömrümü yedi onlar benim o gün ızdırap günüm oluyo neyseki 5 dk da beşiktaş benim kuaförde seni çekmektense işimi hızlı yaparım diyo
üzgünüm amaaa benim kaçmam laızm. yeni 1 rapor geldi
sen yakında tüy döküyo diye kedi kürkünden çantada takarsınn acımasııııızz
ya kızlar özellikle 30 yaş üstü hanımlar
nat.geoda 80ler serisi başladı seyretmek isterseniz ben çok keyif alarak izliyorum bi kaç gündür tavsiye ederim
duygulanıyorum nostaljik oluyor
yok ablacım rahat ol
şu açıdan 30 yaş üstü dedim 80leeri hatırlamak gerek biraz keyif vermesi için o açıdan dedim yoksa herkes için güzel bir programKolay gelsin cnm benm
etek bile giyerimdon bile yaptırırım
Aaa bakayım 30 yaş üstü değilim ama severim nostaljiyi
şu açıdan 30 yaş üstü dedim 80leeri hatırlamak gerek biraz keyif vermesi için o açıdan dedim yoksa herkes için güzel bir program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?