09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım hiç korkma yaa..benim yengemde yıllarca durdu miyom..en son 50yaşına gelince rahminide aldırdı ama doktor genç olsan sadece miyomu alırdık dedi..görcen többe yarabbi çocuk kafası kadardı miyom üstelik 2 tane..
hiç korkma canım..laporaskopi kolay bir ameliyat..2 gün yatıosun çıkıosun...

bu yanmalar benım sex hayatımı bıtırecek

kuzum günde 2 lt falan su iç..
eczane aradı 15-20 dk dan getirirz eleman yok dediler offff

yarın sabah yapayım bariii

hamileyken idr yoll ilt ilacı kullanılıyomu acaba ki
bılmıyorum ama gecmıyor kullanmam lazım
benimde yanıyodu kuzum doktora gittim akıntı var dedi bide yara oluşmuş ilerde yakalaım dedi ilaç verdi hamiş kalmaya sakıncası yokmus ama ilişkide yanıyo tedavi şart
ya once akıntı basladı ıslak kaldı kasındı o donemde tuylerım cıkıyordu agda ıcın beklemedım aldımb ıraz hafıfledı ama ınan ılıskıdeyken ıcım kavruluyor yanı ılıskıde yanıyor ama bosalma olunca gor sen kor atesler ıcındeyım
yanma bende de var bol su içiyorum

enfeksiyon var...
bol su iç...

amannn çok beter o iş yaa
yanmaaaaa

tuvalete gıderken yanmıyor ama bugun basladı cok kotu tuvaete gıdesım yok suyla fılan gececek bısey degıl bu

sovr satlarımız yakın eşim şimdiden test al diyo kasıyo beni daha stress oluyorum

hadi yaa , benimki çok rahat sadece ağır kaldırmama özen gösteriyo bide arabayı manyak gibi kullanmıyo artık

valla perşembe gibi test yapçam daha erken yahuu

sende hç belirti varmı esmersin

inşallah kuzum olup kurtulcam bendeee ALlahın izni ile testi yaptınmı ?

annemin myomu var 3 mm, şeker hastası olduğu için doktor ameliyat der diye korkmuştum ama demedi, 6 ayda bir kontrol büyümesi çok yavaşmış 2 yıl önce 2,5 mm'di, yarım mm artmış

ay bugun yap nolur ya

evet kuzum neredeyse 3 haftadır devam edıyor kasındı akıntı oldu kasıntı durdu yanıyorum bu sefer ama seyım yanıyor yanı
onceden ılıskıde yanıyordu

slm kızlar cute ilk hamile olduğumda bende de yanma oluyo ilşkide sonra kaşıntı yanma akıntı oluyodu zamanla azaldı tabiki iğneç bişeydi iki saat zıpla yerinde ben öleydim valla ilişkidede yanıyodu yeni yeni gecti hatta doktoragttim hamişlelikte olur dedi krem verdi kaşıntı gecti

Çok çalışmaktan topicleri mi karıştırdım
Geyik topici dimi burası kadın doğum değil

ılıskı sırasında tatlı bır yanma ama bosalınca erkek ıcerısı kavruluyor dayanamıyorum ama sonrasında 5 saat tuvalete gıdemem ölürüm gidersem

kasıntı yok suanda ama kasısam kasırım akıntım baya var
ben ısyan kadarken cok akıntım vardı pantolonlara kadar ıslanıyordum

isyan tut çişini 15 dk alla alla

cute senin yaaşdıklarıı anlıyorum cnmmmmm çok kötü bişey ilşikiden soğumuştum resmen ilk aylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…