oyy kurban olurummmm canımmmmm benım rahimde
4 tan mtom var en büyüğü 3,84 cm
durum bu...
dr biri ohooo bu rahim ölmüş alalım dedi.
depresyopna girdim...ağla ağla...
sonra verdim kendimi nete araştırdım
sovr teyzem 5 kg aldırdı dedi..
kendime geldim proflara yazdım..
laparoskopi ile alırız dediler.rahmi koruruz dediler...
bu yanmalar benım sex hayatımı bıtırecek
bılmıyorum ama gecmıyor kullanmam lazımhamileyken idr yoll ilt ilacı kullanılıyomu acaba ki
ya once akıntı basladı ıslak kaldı kasındı o donemde tuylerım cıkıyordu agda ıcın beklemedım aldımb ıraz hafıfledı ama ınan ılıskıdeyken ıcım kavruluyor yanı ılıskıde yanıyor ama bosalma olunca gor sen kor atesler ıcındeyımbenimde yanıyodu kuzum doktora gittim akıntı var dedi bide yara oluşmuş ilerde yakalaım dedi ilaç verdi hamiş kalmaya sakıncası yokmus ama ilişkide yanıyo tedavi şart
yanma bende de var bol su içiyorum
enfeksiyon var...
bol su iç...
amannn çok beter o iş yaa
yanmaaaaa
sovr satlarımız yakın eşim şimdiden test al diyo kasıyo beni daha stress oluyorum
canım hiç korkma yaa..benim yengemde yıllarca durdu miyom..en son 50yaşına gelince rahminide aldırdı ama doktor genç olsan sadece miyomu alırdık dedi..görcen többe yarabbi çocuk kafası kadardı miyom üstelik 2 tane..
hiç korkma canım..laporaskopi kolay bir ameliyat..2 gün yatıosun çıkıosun...
kuzum günde 2 lt falan su iç..
eczane aradı 15-20 dk dan getirirz eleman yok dediler offff
yarın sabah yapayım bariii
annemin myomu var 3 mm, şeker hastası olduğu için doktor ameliyat der diye korkmuştum ama demedi, 6 ayda bir kontrol büyümesi çok yavaşmış 2 yıl önce 2,5 mm'di, yarım mm artmış
canım hiç korkma yaa..benim yengemde yıllarca durdu miyom..en son 50yaşına gelince rahminide aldırdı ama doktor genç olsan sadece miyomu alırdık dedi..görcen többe yarabbi çocuk kafası kadardı miyom üstelik 2 tane..
hiç korkma canım..laporaskopi kolay bir ameliyat..2 gün yatıosun çıkıosun...
kuzum günde 2 lt falan su iç..
eczane aradı 15-20 dk dan getirirz eleman yok dediler offff
yarın sabah yapayım bariii
benımde 1,5 mm di 2004 de bu zamana 3,84 olmuş işte...
evet kuzum neredeyse 3 haftadır devam edıyor kasındı akıntı oldu kasıntı durdu yanıyorum bu sefer ama seyım yanıyor yanı
onceden ılıskıde yanıyordu
aldır kurtul madem çok komplike bi ameliyat değil bildiğim kadarıyla
ne yaptın esmer kocişe izin verdinmi kuzum
yaw isyan tutuver çişini 15-20 dk
ay bugun yap nolur ya
inşallah kuzum olup kurtulcam bendeee ALlahın izni ile testi yaptınmı ?
Çok çalışmaktan topicleri mi karıştırdım
Geyik topici dimi burası kadın doğum değil
aman zıtlaşma boşver çokda yuz verme ama...orta yol bulduk aksama gelecek denize yakın yere gidecek kuzum yada 1 gün kalacak bende sıkmayı sevmiyom kuzum ama cok anlayısta tepene cıkıyor bu kadar direndim
slm kızlar cute ilk hamile olduğumda bende de yanma oluyo ilşkide sonra kaşıntı yanma akıntı oluyodu zamanla azaldı tabiki iğneç bişeydi iki saat zıpla yerinde ben öleydim valla ilişkidede yanıyodu yeni yeni gecti hatta doktoragttim hamişlelikte olur dedi krem verdi kaşıntı gecti
aldırcam kuzum oyyyyy hayatımda ekrke doktorda gitmedim bu prof erkek ne yapcam bilmem
Burayı gebeler basmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?