09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kız geçende dedimya sana inşallah senın gebelik takvimindie görürüz die içime dogmuş herallll

Benim daha çok bilinmeyenli denklemi çözmem lazım biliyosun
Ev mi araba mı ona mı yakın buna mı vs.

Eee Nemesis gümlemiş :26:

İnş. fallen bakalım en geç 10 güne belli olcak herromu merro mu

çek sizin nolcak biliyonmu omu bumu şumu derken kazayla hamile kalcan mecburen kısa sürede en olabilcek yeni düzenini kurcann

anaaa nemse nolmuş acaba

Son düzenleme:

olmasada hiç kasma Allahı hayırlı evlat versin

BDV ye girmemiş
Birincisi kapanmadan geldi ya ikinci üyelik gibi bişey algılandı herhalde
Ondan banlanmıştır maalesef
İki laf edecekti taze gebe, hadi Nemesis'e kıydınız peki o yavruya nasıl kıydınız dursaydılar şuracıkta

bende ılk gebelıgımı ogrendıgımde 4-5 gun ban yemıstım hıc feryat etmemıstınız ama

bende ılk gebelıgımı ogrendıgımde 4-5 gun ban yemıstım hıc feryat etmemıstınız ama

cute habire banlanıyon sen başkasına diyonda çenen durmuyooooisyanı nasıl razı ettinnn inş. hamiledir içinden bi hisss isyan hamile diyoooooo

evet bencede kuzum kardeslerim geldiğinde benimde biraz abartığımı sölediler duruldum biraz benim ki cok özgür yaşamıs 1 hafta olmzsa sormazlarmıs o yuzden cok zorluk yasadımbebek konusuna gelince cok istiyor bende istiyom tabi ama korkuyomda bu ay olmaz benim ya hiçbir belirti yok taş gbiyim sadece kusum yanıyo oda enfeksiyon

cute ama seninki kısa süreliydii
bide nems o kadar sık ban yiyoki bi var bi yok bu banı sa 3 haftalıkmı ne

o sebebten dolayı isyanımız

çöpe atmıs tetsi koca kafalı
banada hamıle gıbı gelmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…