09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hadi bakalım İnşallahh bu topiğe kalan gebe kalıyo zatennn , topiğin altında yatır mı vardır nedirr
hahahhahahahahhah kesin kesin yakında elmayra 4*4 lerle gezer..

bebesi olmayna bebe garantili topik gell apla gelll gebe kalmak istiyopsan 2 yaz gebe kal der hahahahytt

ayy inşş kan testi vereyim bennnn

hadi hemen ver ama olumsuz olursa sakın sıkılma sağlıklısın bu ay olmaz öbür ay göl maya tutar

doğru keramet elmeyra da elini değdiğinin hcg si yükseliyooo kızın tüm enerjisini çekiyooz

kızlar dün de ben bişeye sinir oldum ilk defa olduğu için birde çok büyük bi sıkıntı değil aslında ama gıcık oldum işte anlatayımmı

Anlat bbeğim......bekliyoreeeee

dün kv e gittik yemek ve sonrası çaya ,

kv normalde insanlara yedirmeyi sever gerekirse kendine az koyar yemek azsa gelene çok koyar bana da aynı şekilde ondan ye bundan ye diye ısrar zorlama vss , tabi iyi niyetinden yapıyo

yemeği yedik sonra çayı içtik çekirdek vardı çitledikk falan sonra gitti mutfağa gündüz gelen misafir meyve suyu getirmiş az bişi kalmışş 2 bardağa koydu büyük oğlune (eşim) ve küçük oğluna verdi, meyve suyunda gözüm yok verseydide içmniycektim zaten ama ben olsam ya hiç çıkarmam yada 3 e bölüştürürüm benim almıycak olmamın önemi yok insan teklif eder,

eşim şaşırdı bana direk yarısını sen iç kalanı ben içerim canım istemiyo pek dedi içmiycem ben dedim , çekirdek yiyodum onuda bıraktım

giderken dondurma almıştım ondan dağıttı onu da yemedim ama yüzümü de asmadım kimseye de bişi demedim

küçük bişi ama gıcık oldum işte

hadi bakalım hayırlııs isyan

folik aside devam o zaman

kolayı da kesiyoruz dimii bol bol yoğurt ve meyve yersin yemeklerin yanında artıkk

dün akşam garip bişi oldu..testim negatif çıktı ya..tamam hamile değilidm dedim rahat rahat annemlere gittim..
annem yemeğin yanında kkola verdi..bir yudum aldım resmen ilaç gibi geldi..böle kokusu tadı bir garipti..
sonra herkeze sordum eşimde senin ağzının tadı bozuk bugün galiba kola normal dedi ve ben kolayı içemedim annemde ayrıcan yaptııı

vardı ya 900 tl maas verıyolardı kız ayagını bıseyını kırdı ya 2 gun rapor aldı dıye donuste jemen o gun mesaıye bırakmaya calısmıslar
tartısmıslar basmıs ıstıfayı

hadi bakalım İnşallahh bu topiğe kalan gebe kalıyo zatennn , topiğin altında yatır mı vardır nedirr
topice okuyup ufleyenler var galıbaa

evet cok uyuz bı durum gercektende canım benım bencılce yanı ayıp

1 saate sonucum çıkar kızlarrrr

oyyyy anammmmm anammmm

günaydın teyzoşlar

ayyyyy benım yegenimde hep böyle der günaydın canımmmmm
teyze olmak çok güzel bir duygu bence

sovr bence çooooook basit bişey hiç takılma canım benımmmmm hiççççç abla tavsieyesi sana
ölümlü dünyada boşverrrr

metal tadımı tmmm hhadi bakalım

bunu duymuştum ağzının tadı değişirmiş metalik bi tat gelirmişş falan diyyeee işaretler çoğalıyor kııızz hadi bakalımm

sovr bence çooooook basit bişey hiç takılma canım benımmmmm hiççççç abla tavsieyesi sana
ölümlü dünyada boşverrrr

:

doğru söylüyosunn fazla takmamk lazım belki insanlar neler yaşıyorda gıcık oldum sadece sonrada salladım zaten 2-3 haftada bir gidiyoruuzz kendimi sinir etmeye değmez dedim kendi kendime

bencede saçmalık hiç getirme bari, kendi annemlere gittiğimizde annem bana içeçek verse eşime çıkarmasa gibi bişi çok çok önemli bişi olmasada durum midemi bulandırdıı

yanı dık kafana mutfakta tamam ne dıye cıkarıyorsun
sen utanmısındır o o sekılde yapınca
hayır bırde canım meyve suyu cektı cappy portakl :)

yanı dık kafana mutfakta tamam ne dıye cıkarıyorsun
sen utanmısındır o o sekılde yapınca
hayır bırde canım meyve suyu cektı cappy portakl :)

bencedee ,

ay cute sana da bişi söylenmez oldu ya üzülüyosun ya canın çekiyoo

ama neyseki çok zor bişi değil alıver bakkaldan markettenn

doğru söylüyosunn fazla takmamk lazım belki insanlar neler yaşıyorda gıcık oldum sadece sonrada salladım zaten 2-3 haftada bir gidiyoruuzz kendimi sinir etmeye değmez dedim kendi kendime

yaptığı şeyin elle tutulur yanı yok canım
ama çok erdemlice davranmış surat bile yapmaışssın
bu senın büyklüğünü hoşgörülü
olduğunu gösterir.
takılıp canını sıkma...
düşünemedi boş bulundu heral

bencedee ,

ay cute sana da bişi söylenmez oldu ya üzülüyosun ya canın çekiyoo

ama neyseki çok zor bişi değil alıver bakkaldan markettenn

he valla pis bogaz oldum
bıım buralarda market bakkal yok canım akasma kadar beklerım bısye olmaz :) susadım galıba
kaynanan sızdeyken sende meyev suyu koy kocanla kendıne :) soka ugrat onu

zaten normalde yedirmeyi seven bi insan olduğunu bilmesem yada oğluna yedirip benden sakınsa hemen tribe bağlıycam da

bende boş bulundu sanırım dedim , eşim al yarısını sen iç deyince bende içmeyince az kalmıştı ondan dedi ,

hiç getirme o zaman deme amaan neysee bahsettikçe gıcık olcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…