napim kuzum bizim mesleğinde yaş sınrıı var elbet. zirvede bırakmak lazım. bi 10 yıla yakın daha çalışırım bu sektörde sonrasını Allah bilir.sen planı yapmışsın piyocan
iyiyim şekerim seni sormalı diyeceğim ama maşallah bi önceki sf dan aldım haberlerini. inşallah gebesindir. bu ne boluk bu ne bereket kutlu doğum ayı gibi oldu topik
kulapına küpe et: malatyalı erkrk aranıyor sen bi arkadaş ve akraba çevreni gözden geçir bakayım. ist danım göçmenim 86 lıyım bankacıyı. pek esmer sevmem ama iç yoktan iyidir ahahahabulda hemen bebek yapalım
napim kuzum bizim mesleğinde yaş sınrıı var elbet. zirvede bırakmak lazım. bi 10 yıla yakın daha çalışırım bu sektörde sonrasını Allah bilir.
aqually saoalsın 33 gibi çalışmaya başlayayım ben anca olur zaten
tabi kader başkaoyunlar hazırlamamışsa bize.
inşallah öyledir canım ya. şu anda devlet hiç cazip gelmiyor bana
iyi akşamlar isyancım
canım bende düşünüyodum aralık başı gibi kan testi yaptırdım. aralık sonu kocayı boşadım. sanki onun yüzü suyu hürmetine istedim. aslında o daha çok kandırdı ben hep kararsızdım. iş yok dedim bahane olarak, özel sigortada 1 yıl dolsun dedim, çocuğun doğumgünü okul zamanına denk gelsind edim. bahane üstüne bhaane. ama Allah büyük iyiki de olmamış. benimkide yanar döner. ikizler burcuydu zaten Allahtan şu anda ayrıyız çok mutluyum huzurluyum Allah herkesi yerne yakıştırsın inşallah. ama evlilik çok zor.. özellkle erkek zorsa.vala bende cok düşündüm boşanmayı bi baktım gebelik düşünüyom 7 yıl pskolojimi bozdu senin kararların netmiş kuzum allah gönlüne göre versin inşallah
amin cümlemizi güldürsüm yaawwwrııığğğııımmmmKocaman bir kahkaha patlattım, kimse yoktu Allahtan. deli sanarlardı yoksa kendi kendine gülen insan :)
Allah da seni güldürsün Deli Gızım
canım inşallah çok mutlu ol yoksa hayat çok zorrr.. 2 kişiyken daha zor..koptum inşaalh canımvala bende anne olmak istiyom ama adam yanardöner o cok istiyor adamdanda ayrılamıyom 7 yılın pskolojisi işte
manken değilizde olmayakmı. çalışıyozulee mankenmisin sen ne zirversi :)))
tadında güzel mi uzatmalara kalmayalım mı diosun: D
Belki 35 e olmadan iyi huylu bir iş adamı beyin olur
Memure olmazsın
altında araban limit sorunu olmayan kk kartın ile dünya turuna çıkarsın :))))
kuzum valla benim işimde çok rahat. hemde devletten daha rahat olduğuna eminim. ve maaşımda devletten iyi çok şükür. beli bi yaştan sonra geleyimki ben engn tecrübelerimi devlet erkanlarına da aktarabileyimnie piyo devlet rahat eskiden daha rahatmış ama ben memnunum
canım geçti ama ptesi ye kadar izinli ara ara gelip gidiyo.elmayra nerede kuzular cezası gecmedimi
canım bende düşünüyodum aralık başı gibi kan testi yaptırdım. aralık sonu kocayı boşadım. sanki onun yüzü suyu hürmetine istedim. aslında o daha çok kandırdı ben hep kararsızdım. iş yok dedim bahane olarak, özel sigortada 1 yıl dolsun dedim, çocuğun doğumgünü okul zamanına denk gelsind edim. bahane üstüne bhaane. ama Allah büyük iyiki de olmamış. benimkide yanar döner. ikizler burcuydu zaten Allahtan şu anda ayrıyız çok mutluyum huzurluyum Allah herkesi yerne yakıştırsın inşallah. ama evlilik çok zor.. özellkle erkek zorsa.
süphelerin varmış ondan kuzum bahane üretiyon
süphelerin varmış ondan kuzum bahane üretiyon
yaa esmercim bunu bilmiyorddum bak. mutlaka dinlemek isterim. bende üye oldum ama beni çağırmamışlardı hiçbişi yapmamıştım kadınlar için snrada yazmıştım söylenmiştim hem yardımcı olun deniyo hemde çağırılmıyo diye. illa maddimi destek olcaz gelir standlarda çlışırım fln demiştim yda idari işlerde haftasonlaı ne zmn isterlerse.maasımız düşük kuzum haklısın hep bnkacılar memurlardan süslü olmustur merak ettim şimdi bende o memurlardan oldum 3 yıllık memurum kuzum ama benim ekşınlı gecti 2 yılım kadınların korunduğu yerde memurdum anam tanınmayam inşallah
maasımız düşük kuzum haklısın hep bnkacılar memurlardan süslü olmustur merak ettim şimdi bende o memurlardan oldum 3 yıllık memurum kuzum ama benim ekşınlı gecti 2 yılım kadınların korunduğu yerde memurdum anam tanınmayam inşallah
manken değilizde olmayakmı. çalışıyoz
şu 35e gelmeden olan olsa süper olur valla ya ama o yaşa gelincede anca kör topal alır beni hahahaa büzüş büzüş
Hem ben çalışmayı seviyorum ama üst düzeylerle çalıştığım için adamlarda haliyle belli bi yaşa gelince üst düzey oluyorlar. O zaman kadarda evlenmiş oluyorlar offffff
dii mi amaa hahaaayyt havam batsınöyle deme kuzum, 35 lik taş gibi hatunlarda var ne kısmetler buluyorlar hemde
maşallah senin zibel candan ne eksiğin var :d
azcık kafanı dağıt eğlen gez, ben inanıyorum iyi bir eş ve baba olacak biriyle izdivaç yapacaksın.
şu senin üst düzeylerden mesela,
olgun, bekar veya dul bir ous yokmu hiç :d
dii mi amaa hahaaayyt havam batsın
inşallah en iyisi olur canım. vatan millete hayırlı bir eş, dost, ana, bacı olurum
canım bu şirketteki üst düzeylerden bildiğim yok maalesef. yani gm lükte hiç etkilndiğim tip yok. şubelerdekileride görmüyorum pek bilemiyorum. ama sanmamla tekstilci olsun, çıtır olsun, benim olsn bkz: 87 lik
dii mi amaa hahaaayyt havam batsın
inşallah en iyisi olur canım. vatan millete hayırlı bir eş, dost, ana, bacı olurum
canım bu şirketteki üst düzeylerden bildiğim yok maalesef. yani gm lükte hiç etkilndiğim tip yok. şubelerdekileride görmüyorum pek bilemiyorum. ama sanmamla tekstilci olsun, çıtır olsun, benim olsn bkz: 87 lik
Piyo yaş konusuna şakadan takılıyorum ben açıkçası
Ama tipine tarzına bakılırsa çapkın diyebilirim senin de anlattığın kadarıyla
Yoksa bende 87 liyim
dimi ya fıldır fıldır ama beraberken hiç kız aramıyor bunu:44: bu da kızların bişeylerini beğenip yorum yapmıyor. ama benm her hareketimi beğeniyor sosyal medyada foursqare de evdeyim diyorum beğeniyor, parktayım diorum beğeniyor.. nitekim face te öyle. yeni gözdesi benmiyim diyeceğim ama kendmde de hiç öyle bir potansiyel yokki :44:tazecik olsunda gözüde dışarda olmasın pampaa :)
Senin çıtır fıldır fıldır az biraz
Giderli çocuk farkındadır bunun :)
dimi ya fıldır fıldır ama beraberken hiç kız aramıyor bunu:44: bu da kızların bişeylerini beğenip yorum yapmıyor. ama benm her hareketimi beğeniyor sosyal medyada foursqare de evdeyim diyorum beğeniyor, parktayım diorum beğeniyor.. nitekim face te öyle. yeni gözdesi benmiyim diyeceğim ama kendmde de hiç öyle bir potansiyel yokki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?