ekledim bugünkü fotomu. bulanık çıkmış farketmemiştim. neyse
Bence önce sen aç
O nerelerde hakkaten epeydir görmedim
Hahahah biz onu da artık hamileliğine veriyoruz (öyle olmasa da)
Hamilelikte istek artarmış rivayetine dayanarak
diii mi ama. hem maşa yaptım kabarık oldu, hemde rengini çok beğendim. salih boyayı 50 tl ye yapıyordu düz boya. bu gittiğim yerde boya 20 tl. bu arada aslında renk açık kumraldı saç için hem denize gittim boyadan sonraki gün hemde röfle vardı karamel tarzı bişey oldu ama gerçekten hoş oldu. akşam evde çeker güzelce eklerim fotolarıay sacların cok güzel olmuşşşşşşş
Doğrucu davut!Fallen bana yegenini yapcaktı istemedim biliyo musun
Hahahah biz onu da artık hamileliğine veriyoruz (öyle olmasa da)
Hamilelikte istek artarmış rivayetine dayanarak
Mevküü ve mertebe peşinde cicim kk da neymiş
diii mi ama. hem maşa yaptım kabarık oldu, hemde rengini çok beğendim. salih boyayı 50 tl ye yapıyordu düz boya. bu gittiğim yerde boya 20 tl. bu arada aslında renk açık kumraldı saç için hem denize gittim boyadan sonraki gün hemde röfle vardı karamel tarzı bişey oldu ama gerçekten hoş oldu. akşam evde çeker güzelce eklerim fotoları
Yeğeni derken
Ufaklıktan daha mı ufak yani
Çok güzel olmuş rengi valla. Maşayı kendin yapabiliyo musun? Ben beceremiyorumBenim de ucuz bir kuaför bulmam lazım. Yavas yavas actırıp ombrehair yapıcam ama sacımı 80 e kestirdim var hesapla boya parasını :S
Benle yasıtmış laKızım benim dayım da 82li ne var
Bence de ayıplı olacakHamilelikten önce farklıydı sanki
Bebek te çok ayıplı olacak gibi
Sende durumlar nasıl bebişim
bilmemkiben neden seni esmer hayal ettim acep :)))))) sarı şeker seni
tşk ederim canım. 1 saat uğraşıp yapıyorum. epeydr de yapmadım ama bugün yavru kurt ve motor sevdası niyetiyle erkenden kalkıp yaptım. yazın pek olmuyo terden ama çok iyi hissediyorum kendimi arada yapmak şart. maşa 25 tl bizim burda içime oturur o kadr para verirsem sallamasyon bişiler yapmaya çalışıyorum. kuaför için buraya gel daha ucuz olurÇok güzel olmuş rengi valla. Maşayı kendin yapabiliyo musun? Ben beceremiyorumBenim de ucuz bir kuaför bulmam lazım. Yavas yavas actırıp ombrehair yapıcam ama sacımı 80 e kestirdim var hesapla boya parasını :S
Ben tek mutfakta beceriksiz sanıyordum seni
Püüü maşa bile yapamıyo
Benim saçım dümdüz yapsam bile bozulur normalde ama saç kremi denen bişey var herkes kuaförden çıktım sanıyo yapınca
Ne iş yapıyomuş
Kaç görümce ve elti adayın varmış bunları sor önce bi
Bence de ayıplı olacak
Diyorum ya "bir rivayete göre" diye.
Kuşum ötmüyor
Kızım kuaförler olmasa ben papaz gibi gezerdim ahahahha Ama senin sacların uzun benimkiler kısa arkaya kolum yetişmiyo.
Sen benim suflemi görmedin mi bak bak da utan
Eki Görüntüle 784310
Kızım kuaförler olmasa ben papaz gibi gezerdim ahahahha Ama senin sacların uzun benimkiler kısa arkaya kolum yetişmiyo.
Sen benim suflemi görmedin mi bak bak da utan
Eki Görüntüle 784310
Türkü söyleyelim ötsün
bilmemkisende eklesene görmedim bn senii :44:
tşk ederim canım. 1 saat uğraşıp yapıyorum. epeydr de yapmadım ama bugün yavru kurt ve motor sevdası niyetiyle erkenden kalkıp yaptım. yazın pek olmuyo terden ama çok iyi hissediyorum kendimi arada yapmak şart. maşa 25 tl bizim burda içime oturur o kadr para verirsem sallamasyon bişiler yapmaya çalışıyorum. kuaför için buraya gel daha ucuz olur
ombrehair ne bu arada
bilmemkisende eklesene görmedim bn senii :44:
tşk ederim canım. 1 saat uğraşıp yapıyorum. epeydr de yapmadım ama bugün yavru kurt ve motor sevdası niyetiyle erkenden kalkıp yaptım. yazın pek olmuyo terden ama çok iyi hissediyorum kendimi arada yapmak şart. maşa 25 tl bizim burda içime oturur o kadr para verirsem sallamasyon bişiler yapmaya çalışıyorum. kuaför için buraya gel daha ucuz olur
ombrehair ne bu arada
Off bu ne yaaa
Puhahha kolu yetişmiyomuş
Hayır kolun hiç olmasa bile o kürek gibi ellerin yetişir
Benim minnacık elcağızlarım bile yetişiyosa
Gördük saçını sanki erkek saçı gibi de ondan yapamıyokandırıkçı
Hangi pastaneden aldın dostum
Mini mini bir kuş türküsünü isterim
Burası yer yüzündeki bi cennet :)) Kaçın gelin tatile... Ya çıralı ya da adrasana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?