ben niye 2 yıl diye biliyorumki :44: bizim aramızda pek fark yokmuş o zmn. bende evden ayrılalı 8 ay boşanalı 6 ay oldu.Tam 8 ay :) Ayrılalı ise 1 yıl olmk üzere
Mal iştebeyni dönmüş beyimizin belki de amaç farklıydı bilemiyorum günahını almim
ihtiyacınmı var güzelim taktiklere napıcanhttp://www.kadinlarkulubu.com/sorul...tedigimi-soyleyemiyorumm-41.html#post31636807
lydx bak bu forum teee cinsellik bölümüne kaldırmışlar bulana kadar ne hallaer çektim yalnız dün sayfa 20 lerdeydi şimdi 40 larda
Olmuyo kızlar. Zorluyorum, heyecanlanmaya calısıyorum ama olmuyo. Ya bir anda olacak ya da epey bi olmayacak. Valla ağırdan satmıyorum kendimi. Tamam cok eğlendim onunla fln ama abi insan hazırlanırken hic mi heyecanlanmaz. Olmadı. Sanırım epey de olmıcak. Ki ben aşk olmadan yaşayamam. Yaşayamazdım en azndan. Poff öle işte.
hehehe bu duygular acep ne kadar zaman sonra depreşio diye merak ettim de hahahhaahha öküzüm o bakımdan
Aaa hangi olay :) Ne olayı
Hayat hepimizi bişeyler sınar, bazılarımız erken büyür büyümek zorunda kalır. Sen iyi ki büyümşsün :)
Gıcık karı :)
Anlattım ya ben sana evlilik hikayemi
Bilme de morartayım gözünü
Senle benim atmayacak yavru bekleme
ben niye 2 yıl diye biliyorumki :44: bizim aramızda pek fark yokmuş o zmn. bende evden ayrılalı 8 ay boşanalı 6 ay oldu.
ihtiyacınmı var güzelim taktiklere napıcan
ben niye 2 yıl diye biliyorumki :44: bizim aramızda pek fark yokmuş o zmn. bende evden ayrılalı 8 ay boşanalı 6 ay oldu.
ihtiyacınmı var güzelim taktiklere napıcan
ay elmı kusura bakma bak ne dıcem gecende ıkı ayrı alakasız forumda ıkı ayrı alakasız kısılerın kendıne haramat yaptır dedıklerını okudum
cakları yak vucuttunda bıseyler yolunda gıtmıyor demısler
ne demekmıs dıey netten baktım begersem sıse vurdurmaymıs
sen suanda cok tazesın aslında 8 ay nedırkı
3-4 aya kendıne gelırsın
Neler kaçırdım acaba
Geçmişe bakayım dedim de bi cacık anlamadım çok sayfa var
Fallen gelinlik paylaşmış mesela :44:
Elmoş sana Mırat'tan daha olgun birisi lazım
Hem siparişle olmuyo bu işler, demek ki daha erken
Allah gönlüne göre versin senin de Piyonistin de açıkçası ufaklığı da pek tutmadım
haklısın çok zor. benimkide saman alevi gibi zaten. bir var bir yok.. sanki olmaması için bahane arıyormuşum gibi geliyor bazen. ama zaman işte.. beklemekten başka yaacak bişey yok. yada her arıya accıkın bal vermektenOlmuyo kızlar. Zorluyorum, heyecanlanmaya calısıyorum ama olmuyo. Ya bir anda olacak ya da epey bi olmayacak. Valla ağırdan satmıyorum kendimi. Tamam cok eğlendim onunla fln ama abi insan hazırlanırken hic mi heyecanlanmaz. Olmadı. Sanırım epey de olmıcak. Ki ben aşk olmadan yaşayamam. Yaşayamazdım en azndan. Poff öle işte.
demi en azından beklentiye girmeyim alacak böyle beni kucaanda taşıyacak herifço denize kadar filam die heyecan yapmayım boş yere :))))))
haklısın çok zor. benimkide saman alevi gibi zaten. bir var bir yok.. sanki olmaması için bahane arıyormuşum gibi geliyor bazen. ama zaman işte.. beklemekten başka yaacak bişey yok. yada her arıya accıkın bal vermekten
kötü anlamda değil tabi konuşmaktan bişi olmaz anlamında söyledim. yoksa öteki türlü Allah yolumdan şaşırtmasın öyle bişey olmadı olmasında. yeni boşanan bi arkadaşım var ki daha boşanmadı 4 yaşında kızı var. beni aradı geçen öğrenci biri varmış gel beraber takılalım dedi. dedim saol ben almayayım. denize gitmiştik sen koca denizde kızlar karşılaş diyo gel gidelim bi yerlere fln hayır dedim ne münasebet. sen çok değişmişsin diyo. dedim ben normalim sen değişmişsin!! bugn yine aradı açmadım. sala.k.
bana anlatmadın
ben de bilmiyorum
hacamat hacamat yanlıs demısım ben
Safa yattım labilmiyomuş gibi yaptım tacahülü arif ahahahah
Noluyomuş onu yapınca bebişim? Dur bi arastırayım ben
hehehe bu duygular acep ne kadar zaman sonra depreşio diye merak ettim de hahahhaahha öküzüm o bakımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?