09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Tam 8 ay :) Ayrılalı ise 1 yıl olmk üzere
Mal işte beyni dönmüş beyimizin belki de amaç farklıydı bilemiyorum günahını almim
ben niye 2 yıl diye biliyorumki :44: bizim aramızda pek fark yokmuş o zmn. bende evden ayrılalı 8 ay boşanalı 6 ay oldu.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...tedigimi-soyleyemiyorumm-41.html#post31636807
lydx bak bu forum teee cinsellik bölümüne kaldırmışlar bulana kadar ne hallaer çektim yalnız dün sayfa 20 lerdeydi şimdi 40 larda
ihtiyacınmı var güzelim taktiklere napıcan

ay elmı kusura bakma bak ne dıcem gecende ıkı ayrı alakasız forumda ıkı ayrı alakasız kısılerın kendıne haramat yaptır dedıklerını okudum
cakları yak vucuttunda bıseyler yolunda gıtmıyor demısler

ne demekmıs dıey netten baktım begersem sıse vurdurmaymıs

sen suanda cok tazesın aslında 8 ay nedırkı
3-4 aya kendıne gelırsın

Neler kaçırdım acaba
Geçmişe bakayım dedim de bi cacık anlamadım çok sayfa var
Fallen gelinlik paylaşmış mesela :44:
Elmoş sana Mırat'tan daha olgun birisi lazım
Hem siparişle olmuyo bu işler, demek ki daha erken
Allah gönlüne göre versin senin de Piyonistin de açıkçası ufaklığı da pek tutmadım

ahahahahhahha Allam koptummmm çok komik bu başlık yaa sen giyinion adam bakıo mu demiş biri maça mı gitceniz o kılıkla diye ahahhahahaha akşam akşam gülme krizine girdim

ben niye 2 yıl diye biliyorumki :44: bizim aramızda pek fark yokmuş o zmn. bende evden ayrılalı 8 ay boşanalı 6 ay oldu.

ihtiyacınmı var güzelim taktiklere napıcan

Gecen sene bu zamanlar kabus baslamak üzereydi cnm. İki yıl olmadı henüz

Kusura bakmam da ne dediğini anlamadım cute haramat ne la yaptıralım hemen

Gıcık karı :)

Anlattım ya ben sana evlilik hikayemi

Bilme de morartayım gözünü

Safa yattım la bilmiyomuş gibi yaptım tacahülü arif ahahahah

Çek çek çekiiimmmmm Adnan Ziyagil bulucam la ben

haklısın çok zor. benimkide saman alevi gibi zaten. bir var bir yok.. sanki olmaması için bahane arıyormuşum gibi geliyor bazen. ama zaman işte.. beklemekten başka yaacak bişey yok. yada her arıya accıkın bal vermekten
kötü anlamda değil tabi konuşmaktan bişi olmaz anlamında söyledim. yoksa öteki türlü Allah yolumdan şaşırtmasın öyle bişey olmadı olmasında. yeni boşanan bi arkadaşım var ki daha boşanmadı 4 yaşında kızı var. beni aradı geçen öğrenci biri varmış gel beraber takılalım dedi. dedim saol ben almayayım. denize gitmiştik sen koca denizde kızlar karşılaş diyo gel gidelim bi yerlere fln hayır dedim ne münasebet. sen çok değişmişsin diyo. dedim ben normalim sen değişmişsin!! bugn yine aradı açmadım. sala.k.

demi en azından beklentiye girmeyim alacak böyle beni kucaanda taşıyacak herifço denize kadar filam die heyecan yapmayım boş yere :))))))

Bizimkileri anası doğurmamıs bence

Allah sasırtmasın. Herseyin bir zamanı var mutlaka. Olmuyosa da olmasın napalım. Hayat böyle de güzel

Ben hayatımda her şeyi tek başıma yapmaya çok alışmışım, o kadar uzun süre yalnız kalmışım ki evlenmeden önce de bir 15 senelik yalnızlık var nereden baksan evden lisede çıktım daha... o yalnızlığımdan vazgeçemiyorum. paylaşamıyorum özelimi, evimi hayatımı artık kimseyle. Duygularım desen tükenmiş durumda, insanın başından geçen kötü bir tecrübe köreltiyor tüm duyguları, hayatımı şuan çocuklar üzerine de değil öncelikle kendi üzerime kurguladığımı fark ettim... tabiki birinci hedef eğitimleri, gelecekleri ancak gün gelip evden gittiklerinde napacağım acep diye düşünürken de yakalamıyor değilim kendimi. Pembe bastonumla dünyayı gezme planları yapmaya başladım şimdiden ama tek bildiğim bir şey var bu hayallerim bile hep tek kişilik... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…