09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

anna gitcekmiydinnn eflinamın düğününe kızz..tühh ya keşke unutmasaydın gidebilseydin....ne güzel foto çekerdin bizeçnasıl oldu acaba..bende c.tesi mesaj attım yapabildiğim tek buydu...
senin oğlancıktan hayır gelmez..kızlarla çay falan...salla gitsin..
avukat kimmm

Günaydın cnmmm

Sefan olsunnn da hangi kızlarla gitmiş sacını basını yolsaydın

gidecektim evet ve inanılmaz üzüldüm 15 dk uzklıktaydı bana ne kesin gidecektim ctesi mal mal oturdum evde akşama kadar face ten o kadr ayzdım napsam falan dieee aklıma gelse off ya çok üzgünüm. uamrım affeder beni

Günaydın cnmmm

Sefan olsunnn da hangi kızlarla gitmiş sacını basını yolsaydın

günaydın canım. kızları tanımıyorum ama kızlarla olmasa bile hsonu bana bi buluşalım çay içelim diyebilirdi demedi sinir oldum. bende cepten wechat varya onu indirdim orda sohbet ettim bi kaç kişiyle. alında 1 kişiyle. görüşelim derse onunla görüşür face tede kapak yaparım ona velet..

ahahahha wechat mi :) İlk zamanlarda ben de netten denedim ama inanılmaz sıkıldım, ya abaza oluyorlar ya ergen :)

bide kızlar arkadaşım konu açmak istiyor ama mesajı yok. ben 100 mesaja gelene kadar onun adına yazacağım haberiniz olsun. çıkayım da ondan giriş yapayım.

bide kızlar arkadaşım konu açmak istiyor ama mesajı yok. ben 100 mesaja gelene kadar onun adına yazacağım haberiniz olsun. çıkayım da ondan giriş yapayım.

100 msjla konu acmanın ne ilgisi var bebişim. Dikkat et, aynı pcden girme gümlersin ikinci üyelikten :S

ahahahha wechat mi :) İlk zamanlarda ben de netten denedim ama inanılmaz sıkıldım, ya abaza oluyorlar ya ergen :)

benim vardı 2 gün konuşup sıkılmıştım dediğin gibiydi. ama bi arkadaşım ordan biriyle sevgili şu anda o yüzden bnde dün şansımı deneyeyim dedim zaten sonra silerim yine. buna da inanmayıp diplomasını ble istedim yani o kadar.. oda gönderdi bürosu varmış zincirlikuyuda.

ahahah delisin kızım sen :) baro sicil numarasını isteseydin bari adamdan

günydın kızlar hepimiz için keyifli bir hafta diliyorum
cumadan beri acayip bir bel ağrısı içerisindeyim
hemen kötüye çekmeyin sanırım üşüttüm :26::26::26::26::26:

ee anlatın bakim ne var ne yok

geldim yine. hemde nick değiştirmek için mesaj attım. umarım değiştirirler. bilmediği için kendi ve eşi adına üyelik açmış.
nick söylermisiniz kızlar ne olsun değişince

Kızım doğurdun doğurucan senin bel ağrın olmasın da benim mi olsun

işteyim tatlım
neyse beni boşverin
eee
ousa yanlışlıkla resim attım yazmışın ne oldu o konu
iyice havalara girmiştir kıskandırıyor diye
off sorma ya. haha bu ne demiş. dedim pardon yanlışlıkla oldu 3 kişiyle yazılıyordum. benm resim yne bana gelmiş galiba dedi. deidm resçekmiycektm fln Allah allah ansıl çekildide atıldı fln dedi dedim yanlışlıkla. snra neyse fln dedi geçiştirdi güldü.
snra arkadaşın aklına bişi geldi. dedimki 2 saat snra bizim başka bi ark var sizn orda oturuyo ben motor içn anlatrken atsana bakayımd edi ondan attım dedim. geçiştirim sanmıştım ama snrada yanlış anlarsın die söyledim dedim. anlayacağınız sı.mıştım bide sıvadım. sinir şey kalkmıştır kesin bi yerleri. daha da aramayı kouşmayı mesj atmayı düşünmüyorum. motoruda 1 hafta daha bekleyeceğim zaten ablamla kavga ettik motor yüzünden sinirlerim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…