günaydın herkesee.
bi avukatla tanıştımbizimki hsonu bana buluşalım demedi kendisi kızlarla çaya gitmiş. sinir oldum. ebdne egzdim ora senin bura benim ohhhh ve ben çok kötü bişi yaptım.
eflinam'ım düğünümü unuttum. ctesi de hiçbir işim yoktu sıkıntıdan pasta yaptım akşam arkadaşlarımı çağırdım. pazar günü gezmeye gidince titnik oteli gördüm ve aman allahım deidm olamazzzzzzzzzz çok üzgünümm
günaydın herkesee.
bi avukatla tanıştımbizimki hsonu bana buluşalım demedi kendisi kızlarla çaya gitmiş. sinir oldum. ebdne egzdim ora senin bura benim ohhhh ve ben çok kötü bişi yaptım.
eflinam'ım düğünümü unuttum. ctesi de hiçbir işim yoktu sıkıntıdan pasta yaptım akşam arkadaşlarımı çağırdım. pazar günü gezmeye gidince titnik oteli gördüm ve aman allahım deidm olamazzzzzzzzzz çok üzgünümm
anna gitcekmiydinnn eflinamın düğününe kızz..tühh ya keşke unutmasaydın gidebilseydin....ne güzel foto çekerdin bizeçnasıl oldu acaba..bende c.tesi mesaj attım yapabildiğim tek buydu...
senin oğlancıktan hayır gelmez..kızlarla çay falan...salla gitsin..
avukat kimmm
Günaydın cnmmm
Sefan olsunnn da hangi kızlarla gitmiş sacını basını yolsaydın
günaydın canım. kızları tanımıyorum ama kızlarla olmasa bile hsonu bana bi buluşalım çay içelim diyebilirdi demedi sinir oldum. bende cepten wechat varya onu indirdim orda sohbet ettim bi kaç kişiyle. alında 1 kişiyle. görüşelim derse onunla görüşür face tede kapak yaparım ona velet..
bide kızlar arkadaşım konu açmak istiyor ama mesajı yok. ben 100 mesaja gelene kadar onun adına yazacağım haberiniz olsun. çıkayım da ondan giriş yapayım.
ahahahha wechat mi :) İlk zamanlarda ben de netten denedim ama inanılmaz sıkıldım, ya abaza oluyorlar ya ergen :)
benim vardı 2 gün konuşup sıkılmıştım dediğin gibiydi. ama bi arkadaşım ordan biriyle sevgili şu anda o yüzden bnde dün şansımı deneyeyim dedimzaten sonra silerim yine. buna da inanmayıp diplomasını ble istedim yani o kadar.. oda gönderdi bürosu varmış zincirlikuyuda.
günydın kızlar hepimiz için keyifli bir hafta diliyorum
cumadan beri acayip bir bel ağrısı içerisindeyim
hemen kötüye çekmeyinsanırım üşüttüm :26::26::26::26::26:
ee anlatın bakim ne var ne yok
ahahah delisin kızım sen :) baro sicil numarasını isteseydin bari adamdan
Kızım doğurdun doğurucan senin bel ağrın olmasın da benim mi olsun
daha koskoca 3 ay var bian önce geçsin de kurtulayım istiyrum amacım izne çıkmak
asyalı geçmiş olsun canım. normaldiirr normaldirrr. uzan bari biraz gerçi çocukla biraz zor amaa
daha koskoca 3 ay var bian önce geçsin de kurtulayım istiyrum amacım izne çıkmak
bişi dicem bende hafıza kaybı başladı sanırım ben seni evde sanıyordum:44:
off sorma ya. haha bu ne demiş. dedim pardon yanlışlıkla oldu 3 kişiyle yazılıyordum. benm resim yne bana gelmiş galiba dedi. deidm resçekmiycektm fln Allah allah ansıl çekildide atıldı fln dedi dedim yanlışlıkla. snra neyse fln dedi geçiştirdi güldü.işteyim tatlım
neyse beni boşverin
eee
ousa yanlışlıkla resim attım yazmışın ne oldu o konu
iyice havalara girmiştir kıskandırıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?