Doğum izni fln bişiler okudum ama devlet yine söyleyip söyleyip yapmamış galibaa
keşke şurdaki şapşal iş arkadaşımdan kurtulsam
eve internet almazsam sizleri çok özlicem ama bilesiniz
garibanıımmm halen hamilelerle uğraşıyo :))
garibanıımmm halen hamilelerle uğraşıyo :))
ben bade onu sana diyo sandım. aslında 6 ay ücretli izin olacaktı o olsa süper olurdu. ilk 6 ay anne stü ya o bakımdan. ama yapmayacakları belliydi iş kanununa ekledikleri süt odasındanZaten yatak odamızdan baska muhabbet bildiği yok ki :) Aile planlamamızla ilgilenen yegane insan
ben bade onu sana diyo sandım. aslında 6 ay ücretli izin olacaktı o olsa süper olurdu. ilk 6 ay anne stü ya o bakımdan. ama yapmayacakları belliydi iş kanununa ekledikleri süt odasından
aman sizede bişi söylenmiyo ne var uğraşıyosa
bizi yakında topicten atacakmış bak demedi deme
elmi hAmile kalana kadar göbekleri içe çekelim :))))
yüzlerine tükürseler yarabbi şükür oldukları için sıkıntı yok. 30 ağustosu yasaklayıp kendilerine havai fişekli kaşılama yapıyorlar ama onlara herşey mübah!!!Mümkün mü sence? Hayır anlamıyorum, devlet söyleyip söyleyip yapmıyor, bir tane insan da hesap sormuyor, sendika ne halta yarıyosa
bizi yakında topicten atacakmış bak demedi deme
elmi hAmile kalana kadar göbekleri içe çekelim :))))
Ohooo beni beklemeyin siz gidin
Ben sey yapıcam zaten kredi cekip kıprısa gidicem ordan da sipirim kredisi cekicemKefil bulmam lazım sipirmin icin sen olursun dimi ahahaha
neyse canım görüşmezsin olur biter bende bir abla olarak bazen kardeşlerimin herşeylerine karışıyorum elde değil sanırımoff sorma ya. haha bu ne demiş. dedim pardon yanlışlıkla oldu 3 kişiyle yazılıyordum. benm resim yne bana gelmiş galiba dedi. deidm resçekmiycektm fln Allah allah ansıl çekildide atıldı fln dedi dedim yanlışlıkla. snra neyse fln dedi geçiştirdi güldü.
snra arkadaşın aklına bişi geldi. dedimki 2 saat snra bizim başka bi ark var sizn orda oturuyo ben motor içn anlatrken atsana bakayımd edi ondan attım dedim. geçiştirim sanmıştım ama snrada yanlış anlarsın die söyledim dedim. anlayacağınız sı.mıştım bide sıvadım. sinir şey kalkmıştır kesin bi yerleri. daha da aramayı kouşmayı mesj atmayı düşünmüyorum. motoruda 1 hafta daha bekleyeceğim zaten ablamla kavga ettik motor yüzünden sinirlerim bozuldu.
he saolsungaribanıımmm halen hamilelerle uğraşıyo :))
aynen canımal tabiki canım bnce her zmn laızm. tarif bile bakmak için en basiti yada allah korusun çocukla ilgili bişi sormak için. hemde dış dünyaya kapanmamış olursun.
Doğum izni fln bişiler okudum ama devlet yine söyleyip söyleyip yapmamış galibaa
boşa yatırım yapma 3-5 bara takıl gözüne kestirdiğini kap git. en azından tipini neyim görür az çok ne çıkacak bilirsin. öteki türlü zenci de olabilir. riske gerek yok
neyse canım görüşmezsin olur biter bende bir abla olarak bazen kardeşlerimin herşeylerine karışıyorum elde değil sanırım
he saolsun
aynen canım
öyle bi kamıu oyu oluşmuşki herkes 6 aya çıktı diye biliyor
halbuki yükselse bile iki hafta daha artacak
Ohooo beni beklemeyin siz gidin
Ben sey yapıcam zaten kredi cekip kıprısa gidicem ordan da sipirim kredisi cekicemKefil bulmam lazım sipirmin icin sen olursun dimi ahahaha
ilk çocukta 2 ay, 2. de 4 ay, 3. de 6 ay part time çalışma ama tam maaş olacak demişlerdi tv de. ama tvl lerde yalanki offf köttüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?