09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben bade onu sana diyo sandım. aslında 6 ay ücretli izin olacaktı o olsa süper olurdu. ilk 6 ay anne stü ya o bakımdan. ama yapmayacakları belliydi iş kanununa ekledikleri süt odasından

Mümkün mü sence? Hayır anlamıyorum, devlet söyleyip söyleyip yapmıyor, bir tane insan da hesap sormuyor, sendika ne halta yarıyosa

bizi yakında topicten atacakmış bak demedi deme
elmi hAmile kalana kadar göbekleri içe çekelim :))))

Ohooo beni beklemeyin siz gidin

Ben sey yapıcam zaten kredi cekip kıprısa gidicem ordan da sipirim kredisi cekicem Kefil bulmam lazım sipirmin icin sen olursun dimi ahahaha

Mümkün mü sence? Hayır anlamıyorum, devlet söyleyip söyleyip yapmıyor, bir tane insan da hesap sormuyor, sendika ne halta yarıyosa
yüzlerine tükürseler yarabbi şükür oldukları için sıkıntı yok. 30 ağustosu yasaklayıp kendilerine havai fişekli kaşılama yapıyorlar ama onlara herşey mübah!!!
bizi yakında topicten atacakmış bak demedi deme
elmi hAmile kalana kadar göbekleri içe çekelim :))))

Ohooo beni beklemeyin siz gidin

Ben sey yapıcam zaten kredi cekip kıprısa gidicem ordan da sipirim kredisi cekicem Kefil bulmam lazım sipirmin icin sen olursun dimi ahahaha

boşa yatırım yapma 3-5 bara takıl gözüne kestirdiğini kap git. en azından tipini neyim görür az çok ne çıkacak bilirsin. öteki türlü zenci de olabilir. riske gerek yok

neyse canım görüşmezsin olur biter bende bir abla olarak bazen kardeşlerimin herşeylerine karışıyorum elde değil sanırım

garibanıımmm halen hamilelerle uğraşıyo :))
he saolsun

al tabiki canım bnce her zmn laızm. tarif bile bakmak için en basiti yada allah korusun çocukla ilgili bişi sormak için. hemde dış dünyaya kapanmamış olursun.
aynen canım
Doğum izni fln bişiler okudum ama devlet yine söyleyip söyleyip yapmamış galibaa

öyle bi kamıu oyu oluşmuşki herkes 6 aya çıktı diye biliyor
halbuki yükselse bile iki hafta daha artacak

boşa yatırım yapma 3-5 bara takıl gözüne kestirdiğini kap git. en azından tipini neyim görür az çok ne çıkacak bilirsin. öteki türlü zenci de olabilir. riske gerek yok

Olur mu secebiliyosun tezgahtan istediğini

bardan adam kaldırsam kesin aids olurum ben ahahhahaha

Ayyy küfredip banlanıcam simdi

su ıcıyorum ıcım kalkıyor
kuzenımde bekar dıyorkı
ne kadr nazlısın bulantılar fena olmalar bebegın sacı cıktıgında baslar
hemende yaygaraya ver ortalıgı
tovbe estafurullah

ilk çocukta 2 ay, 2. de 4 ay, 3. de 6 ay part time çalışma ama tam maaş olacak demişlerdi tv de. ama tvl lerde yalanki offf köttüüüü

kızlar ben mesaj ve + işareti varya bikaç alıntı yapıyosun onu kullnamıyorum. bazen kullanılıyo sizde de oluyomu?
kızlar bu arada ben piyon 100 olana kadr arkadaşıma ayzıyorum çokd ertli konu açacakta. bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…