09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elbise çok hareketsiz bence omuzları dışında
illada siyah alacaksan dantel detaylı bir ayakkbı olabilirmiki diye düşündüm

Bence tarz meselesi. Yani basenli biriyse bu elbise uygun olur. Mesela kalem etekler elbiseler falan dantel daha çok yakışıyor ama taşınması çok çok zor.

benimde eşimle aramda bikaç santim var o yüzden topuklu giyemem ,

mesela bazı ayakkabıları çok beğeniyorum topuk aşırı olunca alamıyorum , bi ayakkabıcı buldum her çeşit ayakkabı var adamda bir de yapıyoda üstü şöyle olsun topuğu şöyle olsun diye tarif ediyorum çokda güzel oluyo öyle bi yer bulsana çekirge madem bu yükle yaşıycaz bari çaresine bakalım

var 4,5 yaşında erkek elinden öper teyzesi ayrıca ince bir bayansan senide öper

Maşallah canım Allah bağışlasın…
İnce mi? Çok değil ve kendimi bildim bileli sıfır beden takıntısı olup asla olamayan biriyim. Yapı meselesi tabi. 1.63 boyundaaaaa 56 kg ağırlığındaaaaaa… öper mi yakışıklı beni?

hım ne güzeli geçen sene toğuğa merak seldım ve dolap bi sürür rahatsız topuklu ile doldu. bi taneside ayağımda ve ayağıma kramplar girdiği içn çıkardım şimdilik ayağımdan

Güzelmiş bu :13:
İşte süet alırsam çantayı da süet alırım, rugan alırsam çantayı da rugan
Daha teslim almadım elbiseyi bi görim de

evet ilkler daha hoştu,
boy uzun galiba

Yok uzun değilim 1,69 ama eşim 1.71 olunca

Boy durumlarınız nasıl peki sorv? Sen kaçsın mesela?

öper bence oldukça incesin
bacak kadar yok benim oğlan şimdiden gönül işlerine başladı ya
birde nerden geliyor bilmyiorum içindeki takıntı şişman bayan görünce bu çirkin diyor halbuki ailede öyle etkileyecek bişi de yok onu yani babası öyle laflarda etmez
üstelik kendide tombik oğlum diyorum neden şişman kızları sevmiyorsun şişman kızlar çirkin olurlar diyor ama sende şişmansın biraz diyorum erkekler şişman olursa çirkin olmaz ama kızlar çirkin olur diyor bana

Çekirge sen bu elbiseyi günlük mü kullanacaksın, yoksa nikahta mı?
Eğer günlük kullanacaksan çok şık babetler var, bakmanı tavsiye ederim...

0 beden ne yahu, kadın dediğin biraz ele gelecek

Boy durumlarınız nasıl peki sorv? Sen kaçsın mesela?

ben 1,7 eşim 1,72 aynı duruyoruz yani 2 cm farkedilmiyo , tabi topuklu giyersem direk geçiyorum mesela gelinliğimin altına pembe kalpli andalet giymiştim , kınalığımın altına da bunun 3 cm topuklusunu yaptırdım

Çekirge sen bu elbiseyi günlük mü kullanacaksın, yoksa nikahta mı?
Eğer günlük kullanacaksan çok şık babetler var, bakmanı tavsiye ederim...

Arkadaşımın kınasında düşünüyorum yetişirse
Günlük için giyersem, babetlerim var
Topuklum yok pek kullanmadığım için
Dore vardı da bi kere giydim herhalde kısa topuklardandı kınamda giydim yine de eşimden uzun oldum
Neyse ki sonra bindallı giydim , çarıklıları tercih etmiştim eşitlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…