O zaman giderim bende
Şeker oyunuyla aldatırım sizi
Benim eşimde zayıf sever, bende oldukça zayıfım ama biraz kilo versem çok zayıfladın der
Anlayamadım :44:
Benim eşimde zayıf sever, bende oldukça zayıfım ama biraz kilo versem çok zayıfladın der
Sesin çıkmıyor neredesin?
Hoşbulduk canım
Yeni topik hayırlı olsun :)
Şimdiki çocuklar çok fena gerçekten. Benim de 3 yaşında kızım var. Bir arkadaşı var diyor ki: Ali aşkım gelsene. Parkta oynuyorlar. Ben de eşime diyorum: seninki şimdiden başladı vay haline ileride ne yapacaksın. Kızım dün akşam da diyor ki: anne kardeşim olsun bana arkadaş olsun. Allah Allah diyorum nereden duyuyorlar da akıllarında kalıyor bunlar hayretlere düşüyorum. Bizim nesil sessiz büyüdü sanki.
tamm tamm bebek bbornozu diyimde gönlünü alim,
ya deme o oyunu hala 86 dayım gına geldiii pc yi kırcamm
Ayıplı ve utangaçlı muhabbet bitti mi, gideyim o zaman ben
elinin ayarı var demekki.
Ben de versem hiçbir şey demez. Ama yerken de ye bir şey olmaz diyor. Ben de ikilemde kalıyorum…
hoşgeldin Lovecim
naber
bend edikkat etmeye çalışıyom. göbek sevmiyom ama oda bana inat çıkıyo
Hemen acarlar sana en afillisinden bir ayıplı konu
Ben çekirgeden bekliyorum
benimki 2 yıldır çocuk nasıl yapılır diye soruyor baya düşündüm ne diyeceğimi bilemedim eni sonu doktor amcaya gidiyorz isteyince içime koycak dedimbu defada nerden koycak diye sordu akabinde haa tamam anladım dedi göbeğimi açtı bu bebek koyma deliği dimi anne dedi evet dedim
Ben çekirgeden bekliyorum
Çok beklersin
Ben de şöyle anlattım o konuyu: bir kızımızın olmasını çok istedik babanla.. doktora gittik.. biz kızımızın olmasını istiyoruz dedik. Doktor amca karnıma baktı bir kız gördü.. biz de baktık senmişsin meğer sonra doğum hikayesini anlatıyorum ve doğduktan sonra doktor senin içine bal koydu o yüzden tatlısın dedim. Nerden koydu dedi ağzından dedim. Şimdi ne zaman şeker yese gelir öptürür tatlı oldum diye.
Dünyamız onlar bizim.
Onun en ayıplı kelimesi bornozdu onu da bebelere bağladı işte
Ben de şöyle anlattım o konuyu: bir kızımızın olmasını çok istedik babanla.. doktora gittik.. biz kızımızın olmasını istiyoruz dedik. Doktor amca karnıma baktı bir kız gördü.. biz de baktık senmişsin meğer sonra doğum hikayesini anlatıyorum ve doğduktan sonra doktor senin içine bal koydu o yüzden tatlısın dedim. Nerden koydu dedi ağzından dedim. Şimdi ne zaman şeker yese gelir öptürür tatlı oldum diye.
Dünyamız onlar bizim.
Çok güzel bir hikaye. Ağlattın beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?