09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benimki 2 yıldır çocuk nasıl yapılır diye soruyor baya düşündüm ne diyeceğimi bilemedim eni sonu doktor amcaya gidiyorz isteyince içime koycak dedim bu defada nerden koycak diye sordu akabinde haa tamam anladım dedi göbeğimi açtı bu bebek koyma deliği dimi anne dedi evet dedim

tamm tamm bebek bbornozu diyimde gönlünü alim,

ya deme o oyunu hala 86 dayım gına geldiii pc yi kırcamm

Anlaştık :13:

Aslında ben onu pek sevmiyorum Farm herosu oynuyorum
Çilek, havuç, soğan, civcivli oyun hani

elinin ayarı var demekki.

Alemsin

Ben de versem hiçbir şey demez. Ama yerken de ye bir şey olmaz diyor. Ben de ikilemde kalıyorum…

Aynen, yemediğimde ye ye der, kilo alsam zayıfla der, zayıflasam olmadı der
DatluCadu güzel yorumlamış :)

hoşgeldin Lovecim
naber

Canım hoşbulduk, iyiyim ne olsun, gittik geldik..
Hiçbiryer İstanbul kadar güzel değil
Elin Avrupası, yaşam standartı yüksek, herşey var ama İstanbul gibisi yok...

bend edikkat etmeye çalışıyom. göbek sevmiyom ama oda bana inat çıkıyo

Bölgesel olaylar maalesef genetik. Benim annemin bile selülitleri yok ama göbeği var. Maalesef ki ben de doğumdan sonra kalıcı bir göbeğe kavuşmuş oldum. Yani kilolu görünmüyorum ama bel kayboldu sanki.

Ben de şöyle anlattım o konuyu: bir kızımızın olmasını çok istedik babanla.. doktora gittik.. biz kızımızın olmasını istiyoruz dedik. Doktor amca karnıma baktı bir kız gördü.. biz de baktık senmişsin meğer… sonra doğum hikayesini anlatıyorum ve doğduktan sonra doktor senin içine bal koydu o yüzden tatlısın dedim. Nerden koydu dedi ağzından dedim. Şimdi ne zaman şeker yese gelir öptürür tatlı oldum diye.
Dünyamız onlar bizim.

Çok güzel bir hikaye. Ağlattın beni :)

ne güzel anlatmışsın öyle, insanın bebek özlemi artıyor sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…