sabah gazetede ookudum helal çorap satılıyo, o çorapla günde tek abdest yeterli oluyomuş namazlardaa
yok artık dedim daha neler , bi çoraba 4 abdest bedava gibi tövbeler tövbesi
masum değiliz hiç birimiz şarkısını armağan etsem çünkü evlendik :26: :26::26:elin oğlunun koynuna girdik
minikkuşun bigün açılır demiii hiç ümidim yok ta gerçiii
olur tamam diğer günler salabiliriz yani?
yakında sahibinden helal zinada yazarlarsabah gazetede ookudum helal çorap satılıyo, o çorapla günde tek abdest yeterli oluyomuş namazlardaa
hiç beklemsin fazlası var eksiği yok bacumYes yesss
Çekimm sen varsın diye ayar çekecez artıkkk haberin olsunnn
Bende de tüyo bekliyor halaaa
sabah gazetede ookudum helal çorap satılıyo, o çorapla günde tek abdest yeterli oluyomuş namazlardaa
Akşam ne yaptıklarını anlatsın yeter abla :)
Yahu ne fesatlık bulacam, adamın anasına sövüyorsun adam da artık ne desen razıyım diyor ona da mı gülmiyek
Yahu ne fesatlık bulacam, adamın anasına sövüyorsun adam da artık ne desen razıyım diyor ona da mı gülmiyek
Dime öyle kız, kardeş kardeş uyuyor onlar, evde bilem "ayıp ayıppp sümme hâşââ" diye geziyormuş çek
hem hangi abdestten bahsediyolar ki gusülde dahilmi1 çorap alana 4 abdest bedavaaaaa
Şimdi bu çorapların 4 abdestlik yeri varsa alıp topiğe dağıtalım, birileri ikide bir abdestim bozulacak diyor ya hani, 4 abdesti bozulana kadar yolu var
o zaman nikahın imamını da hökümetinide kıyarım şarkısını armağan ediyorum ne mutlu türküm diyene
Öyle saçma şey olmaz
Mes olsa neyse ( Deri, içine bişey geçmes mümkün değil )
Ama çorabın hangi türlüsü olursa olsun gerek ayakkabı da kirlenebilir gerek lavabolarda su sıçrayabilir, bu direk ayağına yansır yani.
Hem dini hem hökümet nikahımız var ama
İşin ticaretini düşünüyorlarrrr yazık yaaa
1 çorap alana 4 abdest bedavaaaaa
Şimdi bu çorapların 4 abdestlik yeri varsa alıp topiğe dağıtalım, birileri ikide bir abdestim bozulacak diyor ya hani, 4 abdesti bozulana kadar yolu var
Öyle saçma şey olmaz
Mes olsa neyse ( Deri, içine bişey geçmes mümkün değil )
Ama çorabın hangi türlüsü olursa olsun gerek ayakkabı da kirlenebilir gerek lavabolarda su sıçrayabilir, bu direk ayağına yansır yani.
yakında sahibinden helal zinada yazarlar hiç beklemsin fazlası var eksiği yok bacum
Çekimm sen varsın diye ayar çekecez artıkkk haberin olsunnn
Namkör!..................
çek selamyou tube a metrobüs yer kavgası yazıp izlesene. sen geldin direk alıma videoda. ama sonra adamın son sözüyle anladımki sen değilmişmsin
Dime öyle kız, kardeş kardeş uyuyor onlar, evde bilem "ayıp ayıppp sümme hâşââ" diye geziyormuş çek
Akşam ne yaptıklarını anlatsın yeter abla :)
yakında sahibinden helal zinada yazarlar hiç beklemsin fazlası var eksiği yok bacum
ahahahah gitmeyin kızın üstünevalla Uİ olacak
Yok artık, 62 bildirimim olmuş bir açtım
"31 Yeni Beğenilenler
--------------------
31 Yeni mesaj alıntısı " yazıyor vallahi.
Sistem bile elizayı tanıyor artık
Yok artık, 62 bildirimim olmuş bir açtım
"31 Yeni Beğenilenler
--------------------
31 Yeni mesaj alıntısı " yazıyor vallahi.
Sistem bile elizayı tanıyor artık
Hayrettin'in videosu mu oysa cidden doğru , öyle bi ortam metrobüs
Vatan Şaşmaz'ın videosu saçma, çok lüks bi vasıtaymış gibi çekmiş, bomboş ve bu biniyo havalı havalı
Ui'nin açılımı
a) usta işbaşında
b) uğraşamam işim var
c) uçtum içimdesinnn
d) uçun ilişkideyim
e) uuuuu ilişmeyin
doğru şıkkı işaretleyinizz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?