09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sabah gazetede ookudum helal çorap satılıyo, o çorapla günde tek abdest yeterli oluyomuş namazlardaa

yok artık dedim daha neler , bi çoraba 4 abdest bedava gibi tövbeler tövbesi

Öyle saçma şey olmaz
Mes olsa neyse ( Deri, içine bişey geçmes mümkün değil )
Ama çorabın hangi türlüsü olursa olsun gerek ayakkabı da kirlenebilir gerek lavabolarda su sıçrayabilir, bu direk ayağına yansır yani.

masum değiliz hiç birimiz şarkısını armağan etsem çünkü evlendik :26: :26::26:elin oğlunun koynuna girdik

Hem dini hem hökümet nikahımız var ama

sabah gazetede ookudum helal çorap satılıyo, o çorapla günde tek abdest yeterli oluyomuş namazlardaa

yakında sahibinden helal zinada yazarlar
Yes yesss

Çekimm sen varsın diye ayar çekecez artıkkk haberin olsunnn

Bende de tüyo bekliyor halaaa
hiç beklemsin fazlası var eksiği yok bacum

oha artık yaaaa. dün bülent arınç ta helal yayyipli fuarda tayybinin açıklamasını yaptı. merakımdan haberin tamamını izledim.ama anlayan beri geldin çünkü ben anlamadım
bi ara tayyibi markalaştırmak istediğimizi söylüyorlar, tayyip reklamı diyorlar ama değil dedi neymiş anlamadım.

ne olmadığını anladım da ne olduğunu anlayamadım

size bol edepli muhabetteler (cuma hatrına) kızlar, ben kaçtım

1 çorap alana 4 abdest bedavaaaaa

Şimdi bu çorapların 4 abdestlik yeri varsa alıp topiğe dağıtalım, birileri ikide bir abdestim bozulacak diyor ya hani, 4 abdesti bozulana kadar yolu var
hem hangi abdestten bahsediyolar ki gusülde dahilmi

o zaman nikahın imamını da hökümetinide kıyarım şarkısını armağan ediyorum ne mutlu türküm diyene

İşin ticaretini düşünüyorlarrrr yazık yaaa

1 çorap alana 4 abdest bedavaaaaa

Şimdi bu çorapların 4 abdestlik yeri varsa alıp topiğe dağıtalım, birileri ikide bir abdestim bozulacak diyor ya hani, 4 abdesti bozulana kadar yolu var

yakında sahibinden helal zinada yazarlar hiç beklemsin fazlası var eksiği yok bacum

valla saçmalıkk , helal diye diyee yapmadıklrı şey kalmadı zatenn

Yok artık, 62 bildirimim olmuş bir açtım

"31 Yeni Beğenilenler
--------------------
31 Yeni mesaj alıntısı " yazıyor vallahi.

Sistem bile elizayı tanıyor artık

Çekimm sen varsın diye ayar çekecez artıkkk haberin olsunnn

Teşekkür ederim

Namkör! ..................

Mia gibi myim yani eh benim de saçımı tararsın artık

çek selam you tube a metrobüs yer kavgası yazıp izlesene. sen geldin direk alıma videoda. ama sonra adamın son sözüyle anladımki sen değilmişmsin

Hayrettin'in videosu mu oysa cidden doğru , öyle bi ortam metrobüs
Vatan Şaşmaz'ın videosu saçma, çok lüks bi vasıtaymış gibi çekmiş, bomboş ve bu biniyo havalı havalı

Dime öyle kız, kardeş kardeş uyuyor onlar, evde bilem "ayıp ayıppp sümme hâşââ " diye geziyormuş çek

Küserim bak

Hayrettin'in videosu mu oysa cidden doğru , öyle bi ortam metrobüs
Vatan Şaşmaz'ın videosu saçma, çok lüks bi vasıtaymış gibi çekmiş, bomboş ve bu biniyo havalı havalı

yok bu başka. metrobüste 1 kadın ile adam kavga ediyor. kadın yanım erkek oturtmam diyor. adam da kadınla tartışıyor. ama en son bi söz söylüyor metrobüs yerlerdeee gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…