- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Nefes alsın yeter diyorsun yani bizlere
günaydın
harbiden yaaa başımı şişrdillerr , hırdavatçı dükkanı gibilerr
Çekkk günaydınnnn
günaydın hanımlar çek e katılıyorum ne ara bu kadar yazdınız yetişemiyorum
Çek geldi herkes edebiylen otursun kaçırmayın benim minikkuşumu :)
tamam herkes açılsın saçılsın datlu parmaklayacak birinizi
Adam sabahın 8'inde kapıya dayandı kuzum ya çocukları ben götüreyim diye bir de akşam yemeğe çıkalım mı demez mi? Çocukları annesine bırakacakmış, biraz konuşurmuşuz.. Çocuklarımı o kadına bırakamazsın kesinlikle! diyince o an kendimden korktum kadından nasıl nefret ettiysem... Oda anasına laf diyince yine gerildik sabah sabah... az biraz maç yaptık gitti..
Boşanma sebebimizi yazsam buradan köye yol olurama açtığım başlıklarda kısa detay bulabilirsin..
kötü olmuş canım yaAdam sabahın 8'inde kapıya dayandı kuzum ya çocukları ben götüreyim diye bir de akşam yemeğe çıkalım mı demez mi? Çocukları annesine bırakacakmış, biraz konuşurmuşuz.. Çocuklarımı o kadına bırakamazsın kesinlikle! diyince o an kendimden korktum kadından nasıl nefret ettiysem... Oda anasına laf diyince yine gerildik sabah sabah... az biraz maç yaptık gitti..
Boşanma sebebimizi yazsam buradan köye yol olurama açtığım başlıklarda kısa detay bulabilirsin..
bilerek yapıyo canım cuteyi neyi geçtiRakamı ayarlasan bu kadar olurrr
anasına O kadın dimişsin:18::18::18::18:
bu modeller böyle işte. hm anasına laf ettirmezler hemde gelip adamlık yaptıklarını sanırlar. benimkide böyleydi her geldiğinde anasına söverek kovuyordum. artık alışkanlık yaptı heralde ne desen razıyım diyo. ama değmez be ne geriliyosun. pilatese gel rahatla. elmayra ders veriyo
Çek geldi herkes edebiylen otursun kaçırmayın benim minikkuşumu :)
ne kası be ellerimi koyayım yağ bağladı kullanılmaya kullanılmayaSenin elindeki kaslarla yarışamazlar ama
wuhuuuuuuuuBugün cuma mübarek gün iki dudak arasına dikkat edelim
Adam sabahın 8'inde kapıya dayandı kuzum ya çocukları ben götüreyim diye bir de akşam yemeğe çıkalım mı demez mi? Çocukları annesine bırakacakmış, biraz konuşurmuşuz.. Çocuklarımı o kadına bırakamazsın kesinlikle! diyince o an kendimden korktum kadından nasıl nefret ettiysem... Oda anasına laf diyince yine gerildik sabah sabah... az biraz maç yaptık gitti..
anasına O kadın dimişsin:18::18::18::18:
ben öyle anladıımben böylemi dedim
Onu ben demiyorum
Günaydın pampa ne içmiş bunlar bugün
Günaydın ablacım teşekkür ederim
Masum insanlara yer kalmayacak burda yakında Asyalı
Aferin, takdir ettim seni ( İlk kez)
bu modeller böyle işte. hm anasına laf ettirmezler hemde gelip adamlık yaptıklarını sanırlar. benimkide böyleydi her geldiğinde anasına söverek kovuyordum. artık alışkanlık yaptı heralde ne desen razıyım diyo. ama değmez be ne geriliyosun. pilatese gel rahatla. elmayra ders veriyo
Dimi dimi
Onu ben demiyorum
Günaydın pampa ne içmiş bunlar bugün
Günaydın ablacım teşekkür ederim
Masum insanlara yer kalmayacak burda yakında Asyalı
kötü olmuş canım ya
sanki bilmiyor anasını sevmediğini
neyse canım takma kafana sen yoluna bak
bilerek yapıyo canım cuteyi neyi geçti
sen ha anama demiştir o da
ben öyle anladıım
nick ne desen razıyımda ne fesatlık buldun gene. anlamadım
sabah gazetede ookudum helal çorap satılıyo, o çorapla günde tek abdest yeterli oluyomuş namazlardaa
yok artık dedim daha neler , bi çoraba 4 abdest bedava gibi tövbeler tövbesi
sabah gazetede ookudum helal çorap satılıyo, o çorapla günde tek abdest yeterli oluyomuş namazlardaa
yok artık dedim daha neler , bi çoraba 4 abdest bedava gibi tövbeler tövbesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?