09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

EEE Artık biri açıklasın şu bedeviyi..
aklıma gelen şu çölde tecavüze uğramış bir bedevi..

o işte
bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı ''öpermiş''..ayıplı kısmı öpermiş yaptımda
ben sadece bahtsız bedevi diye bişey var sanıyodum :)))

şimdi dini paraya dökmüşler de onun mantığı farklı sorv. abdest almıyorsun diye bir şey yok.
eskiden köyde mes giyerlermiş. patiğin bot şeklinde olanlarını düşün altı kösele evde giyilen bir şey. kadınlar onu ayağına bir geçirdi mi yatana kadar çıkarmazmış ve abdestte ayaklarını sabah namazı için yıkaman yeterli olurmuş. sonraki abdest alışlarında meslerin üstünü ellerinle ıslatman yeterli olurmuş. bunun gibi bir şey olsa gerek .

puhahah söyleme o zaman toplumda
ayıpmış meğerse

Artık çok geç

Bi kız vardı eski işyerinde, sessiz bişey diye herkes sinirini ondan çıkarıyordu kabak onun başına patlıyodu
Diyodum X senin adın bahtsız bedevi olsun
Ona da tamam diyodu garibim

Bence o da anlamını bilmiyomuş

o işte
bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı ''öpermiş''..ayıplı kısmı öpermiş yaptımda
ben sadece bahtsız bedevi diye bişey var sanıyodum :)))

ben de siz deyince aklıma direk şu geldi. şimdi eskiden çöllerde uzun süreli seyahatler olurmuş ya... ve erkekler:27
erkeklerce öpülen erkekler geldi aklıma bir an:26:

onu biliyorum görmüştüm de ama öyle bişi değil çorapmış tabi içi farklı bişeyle kaplıysa bilemicem de , günde bir abdest yeterli diodu bide haberd eona şaşırdım , hani sonuçta gusul değilki normal abdest bu wc ye gidince bile yenilemek gerek miyomu

günde bir abdest acayibime gittiği için özellikle burda paylaştım

puhahaha sende cingöz oluyosun yani
saf kıza isim takıyo :)))

Bedeviyi hangi ara ayıpsız yaptınız

Çekirge bir de senin görünmezlik modu pasif olmuş bebişim değiştir istersen onu :)

allalalalalal iyice saçmalamışlar.
geçende de şey okudum oruçken diş fırçayalabilirsiniz macunla gırtlağa kaçmasın yeter..

anam senin midende bir şey var
hamile kalınca vay haline diyim sana.

sorma hayattaki en büyük zevkim yemek yemek

yemek için yaşıyorum resmen , aç olduğumda aşırı huysuz oluyorum, kavga çıkarıyorum

kavga belirtisi sezdimi osu hemen bana yemek ısmarlar sonra sevgi pıtırcığı olurum ki bu huyumu sevgililik dönemimizin ilk ayında farketti ous o yüzden pek sorun yaşamadık şükürr

Bedeviyi hangi ara ayıpsız yaptınız

Çekirge bir de senin görünmezlik modu pasif olmuş bebişim değiştir istersen onu :)

benim saf minnoş pıtırcık bilgi dağarcığım da ayıpsız olarak kalmış
çok doğal ayıplı kelimeleri beynim arıtıyor benim

bu yeme durumuna karşı bir de kilo alsan nolacak. bir kere öğlene kadar içtiğin şeyleri yazmıştım da ben okurken komaya girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…