09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu yeme durumuna karşı bir de kilo alsan nolacak. bir kere öğlene kadar içtiğin şeyleri yazmıştım da ben okurken komaya girdim.

hala öyleyim ağzım durmucak,

neysekii akşamları hiç abur cubur yemem az meyve o kadar , akşamda yesem dobik olmuştum

öleyken bile evlendiğimden beri 7-8 kilo aldım ki bu kendimi frenlemiş halim , durmasam durmam yani bazen doyma hissimin olmadığını düşünüyorum

ben bugün diyete başladım minnak bir göbecik peydah olmuş vicidumda ne yiycimm şimdi yemekhaneden miss gibin börek kokusu geliyirrr bugün bana yapılırmı bu yaff :18:

ben bugün diyete başladım minnak bir göbecik peydah olmuş vicidumda ne yiycimm şimdi yemekhaneden miss gibin börek kokusu geliyirrr bugün bana yapılırmı bu yaff :18:

ARZELYAA bugün bırak yarın başla
hep öyle olmuyor mu?
temmuzdan beri kaç kere bugün başladım. yenisine dün başladım akşam evde tatlı yedim. sabah yine başladım bakalım.

bugün diyete mi başlanırmış beeee
cuma cuma , araya cumartesi giriyoo olmaz bence
pazartesi en güzeli haftasonuna kadar bünye alışırr

ARZELYAA bugün bırak yarın başla
hep öyle olmuyor mu?
temmuzdan beri kaç kere bugün başladım. yenisine dün başladım akşam evde tatlı yedim. sabah yine başladım bakalım.

sabah kızlara diyete başladım demiştim börek kokusunu alınca yarın başlıyım en iyisi dedim iyi bi güldüler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…