09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu sıralar giy işte
kullanma talimatını verdim :))

onların genleri satenden
bu dediğim bizim gibi şehirliler için :)

aman vitrinde ağzını açsanmı kapasanmı bilemiyosun
tabi iklime gelecekler P

Sen tam bir pisliksinnn! ıslak sopayla dövesim var bugün seni

özlemez miyim elmyra geçen geldim en mapustaydın giymişsin yine gri çizgilileri; dün de biraz yogundu hiç giremedim sabah kardeşin kaydı öğlenarası ev bakmaca iş vs giremedim. Bidaha Allah düşürmesin seni o mapuslara
Sirke hoş geldin
Kayıplardasın

Misafir mi desem ordu mu bilemedim
Geliyolar işte
Cumartesi
Ous'un baba tarafı 15-17 kişicik
yuhhh 17 kişi mi ben ousun ailesi tarafına artık hep işim çok yoğun oluyor çok yoruluyoruz diyorum zaten bir tek amca akrabalarından kimse evimi ziyret etmedi zannımca biizmkilerden çekiniyorlar

amanın 17 kişi neymiş öyle, azar azar gelseler olmuyo mu yaa, bu ne bencillik, ben beceremem heralde sen maşallah hazırlığını da çok güzel yapıyosun

ne tabak yeter ne kaşık. yemek takımlarıyla gelsinler bari.günler torbaya mı girmiş

İyi ki sana gelmiyolar İpek

Var benim 24 kişiye de yetecek kadar tabağım çatalım
Ama evim minik
Havalar kötü olmadan çağırıp bahçedeki masaya almayı düşünüyorum bari bi kısmını

Olsun 2 sene de ancak geldiler
Hepsi böyle olsa keşke
Zırt pırt gelen aynı kişi daha sinirimi bozar benim, kankin miyim ben senin sanki

Ah sirkem dün de banlıydım ben sürekli ban yiyorum yalama yaptı

Tmm burda duruyorum gitmiyorum oralara zaten :)

Sen alkali diyetini duydun mu bi arastırsana cogzelll ben tatile gitmeden önce bir haftada 3 verdim. sonra geri aldım tabi :)

karbonatlı su mu
şu an yapmaktayım.. ama güvenemedim. 1 çay kaşığını 1 bardak suya karıştırıp gün içinde her hangi bir saatte fondipliyorum.
nassı yaptın sen anlat bakım bi atmadan

bence hepsine kaşarlı bi tost bir de ayran söylesin
ayakta yiyip gitsinler :)))

Bence hepsine pide yaptırsın, bi de mevlüt okutsunlar tmmdır

karbonatlı su mu
şu an yapmaktayım.. ama güvenemedim. 1 çay kaşığını 1 bardak suya karıştırıp gün içinde her hangi bir saatte fondipliyorum.

Hayırrr ipekcaannn 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı (normal karbonat olmaz) 1 lt suya karıştırıp 1 saat aralıklarla iciyosun. Öğle yemeğinden önce ve sonra icmiyosun. Günde 3 lt iceceksin. Bir cise cıkarıyor anlatamam, ne var ne yok söküp atıyor.

Ekmek yasak. Gerisi bildiğin diyet işte bebişim :)

iyi hoş hava da normalken aradan çıkarlar parti havasında olur herkes dağınık bahçede içerde falan.. ama evde bayar valla yani kafa kaldırmaz o kadar kişiyi. kim kimi dinleyecek

yuhhh 17 kişi mi ben ousun ailesi tarafına artık hep işim çok yoğun oluyor çok yoruluyoruz diyorum zaten bir tek amca akrabalarından kimse evimi ziyret etmedi zannımca biizmkilerden çekiniyorlar

Bunlar kafile halinde geziyomuş
Tek bana değil herkese
Ama daha ev boşken görmüş bi halası
O yüzden dedi galiba kalabalık oluruz ? gibisinden
Ne diyecez evet mi ? olsun deidk geliyolar valla
Korkunun ecele faydası yok
Bi kere de çıkarlar bari sülalece, bunlar ilk kez geliyo diye sorun etmedim

amanın 17 kişi neymiş öyle, azar azar gelseler olmuyo mu yaa, bu ne bencillik, ben beceremem heralde sen maşallah hazırlığını da çok güzel yapıyosun

Bende bilmiyodum ama ayıp olmasın diye öğrendim yaptım ettim
İyi mi ettim kötü mü bilmem
Çünkü hani dıdının dıdısını bile evinizi görcek diye getirdi kaynanam
Galiba hava atıyo işte oğlumun evi, gelinim şöyle hizmet ediyo gibisinden
Artık eskisi kadar müsait olmuyorum

benimde yok o kadar çok tabak çanağam

bi 12 kişilik misafirlik yemek takımım var bide 6 kişilik günlükk ee yetiyomuş yine

bide 12 kişilik çatal kaşık takımım var bide 6 kişilik günlükk

bu bilgiyi niye veriyosam size

karbonatlı su mu

aboo naptın kek gibi kabaracaksın
bardağa değil bi sürahiye karıştırıyolar ki

ingiliz karbonatı diye baktım bizim bildiğimiz bikarbonat bir de karbonata baktım o da aynı içerik. tadı nasıl farklı mı karbonattan.. şimdi 3 litrelik şişeye koyup gün içinde öyle demi tam olarak.. eczanedeymiş sanırım. ama tadı nasıl onu bi deyiver...
bi de içerik de aynı görünüyor aslında kafam karıştı.

farkındayım soğuk soğuk yazıyosun
nerde eski ateşli pandam nerde uğurmayra derin dondurucu
noldu
yeni birini mi buldun noldu heee nolduuuu

uğurmarya ne be ahahahahaha bade yaaa birileirni dövmek istiyorum ama ban yerim diye korkuyorum

Yok tatlım değilmiş, eczacı söyledi bana da, ben ilk gün normal karbonat attım, bi halta yaramadı :) Sonra eczaneden aldım, ilk ictiğinde biraztansiyonu cıkıyo insanın ama sonra alışıyosun. Kafana dikip icmiceksin, her seferinde bir bardak. 1 lt lik siseye taze taze 3 kez hazırlayacaksın, her şişe icin yarım cay kasıgı. Aman bol bol atayım deme ben az kalsın bayılıyodum tansiyondan

aboo naptın kek gibi kabaracaksın
bardağa değil bi sürahiye karıştırıyolar ki

yok canım ya tadı çok itici olmuyor. zaten bir kaç içimden sonra alışıyorsun...1 ay kaşığı bir su bardağında normal içimlik oluyor ama elm ingiliz karbonatı falan diyo kafamı pıçakladı şimdi.

ben de vermek istiyorum. anlatsana gün içinde neler yiyorsun. ne kadar zamanda verdin bu kiloyu.
ipek; bade şahidim ben kıştan yaza kadar spora gittim deli danalar gibi tepindim aslında bende kilo değil sorun göbek nettiysem eritmedim ara ara küçüldü o kadar. Tatilde de yiynce helvaları pilavları yine 57 yi gördüm (öncesinde 55 tim) baktım olmuyor tut şu boğazını sirkeci dedim. Ofiste uyguluyorum ama evde cıkkk sabah 2 yumurtalı peynirli çaylı kahvaltı yapıorum öğlen de diyet suntalarım krem peynirim var kahve mahve onlarla idare ediyorum. Parayı denkleştirdim bugün de yüzmeye yazılıyorum biraz da suda çırpınayım
naper
yine yemeği beleşemi getiriyosun :)
iyidir bade senden?
yemek 7 lira; ofiste takılmak maximum 2 lira kirli çıkı olmaya çalışıyoruz şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…