bu sıralar giy işte
kullanma talimatını verdim :))
onların genleri satenden
bu dediğim bizim gibi şehirliler için :)
aman vitrinde ağzını açsanmı kapasanmı bilemiyosun
tabi iklime geleceklerP
özlemez miyim elmyra geçen geldim en mapustaydın giymişsin yine gri çizgilileri; dün de biraz yogundu hiç giremedim sabah kardeşin kaydı öğlenarası ev bakmaca iş vs giremedim. Bidaha Allah düşürmesin seni o mapuslaraSirkeeeeeeeeeeeeee beni özlemedin mi ben seni özledim
Biliyosun biliyosun :)
Ben de saten giyemem, gecelik de giyemem, sabah uyandığımda kafama geciyo hepsiBen seksi değilim napıcaz Konu acayım mı bdvde dul bir kadının gece hayatı diye ahahahah
yuhhh 17 kişi miSirke hoş geldin
Kayıplardasın
Misafir mi desem ordu mu bilemedim
Geliyolar işte
Cumartesi
Ous'un baba tarafı 15-17 kişicik
ne tabak yeter ne kaşık. yemek takımlarıyla gelsinler bari.günler torbaya mı girmiş
ne tabak yeter ne kaşık. yemek takımlarıyla gelsinler bari.günler torbaya mı girmiş
özlemez miyim elmyra geçen geldim en mapustaydın giymişsin yine gri çizgilileri; dün de biraz yogundu hiç giremedim sabah kardeşin kaydı öğlenarası ev bakmaca iş vs giremedim. Bidaha Allah düşürmesin seni o mapuslara
yuhhh 17 kişi miben ousun ailesi tarafına artık hep işim çok yoğun oluyor çok yoruluyoruz diyorum zaten bir tek amca akrabalarından kimse evimi ziyret etmedi zannımca biizmkilerden çekiniyorlar
Tmm burda duruyorum gitmiyorum oralara zaten :)
Sen alkali diyetini duydun mu bi arastırsana cogzelll ben tatile gitmeden önce bir haftada 3 verdim. sonra geri aldım tabi :)
bence hepsine kaşarlı bi tost bir de ayran söylesin
ayakta yiyip gitsinler :)))
karbonatlı su mu
şu an yapmaktayım.. ama güvenemedim. 1 çay kaşığını 1 bardak suya karıştırıp gün içinde her hangi bir saatte fondipliyorum.
nassı yaptın sen anlat bakım bi atmadan
İyi ki sana gelmiyolar İpek
Var benim 24 kişiye de yetecek kadar tabağım çatalım
Ama evim minik
Havalar kötü olmadan çağırıp bahçedeki masaya almayı düşünüyorum bari bi kısmını
Olsun 2 sene de ancak geldiler
Hepsi böyle olsa keşke
Zırt pırt gelen aynı kişi daha sinirimi bozar benim, kankin miyim ben senin sanki
Sen tam bir pisliksinnn!ıslak sopayla dövesim var bugün seni
yuhhh 17 kişi miben ousun ailesi tarafına artık hep işim çok yoğun oluyor çok yoruluyoruz diyorum zaten bir tek amca akrabalarından kimse evimi ziyret etmedi zannımca biizmkilerden çekiniyorlar
amanın 17 kişi neymiş öyle, azar azar gelseler olmuyo mu yaa, bu ne bencillik, ben beceremem heralde sen maşallah hazırlığını da çok güzel yapıyosun
karbonatlı su mu
şu an yapmaktayım.. ama güvenemedim. 1 çay kaşığını 1 bardak suya karıştırıp gün içinde her hangi bir saatte fondipliyorum.
nassı yaptın sen anlat bakım bi atmadan
ingiliz karbonatı diye baktım bizim bildiğimiz bikarbonat bir de karbonata baktım o da aynı içerik. tadı nasıl farklı mı karbonattan.. şimdi 3 litrelik şişeye koyup gün içinde öyle demi tam olarak.. eczanedeymiş sanırım. ama tadı nasıl onu bi deyiver...Bence hepsine pide yaptırsın, bi de mevlüt okutsunlar tmmdır
Hayırrr ipekcaannn 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı (normal karbonat olmaz) 1 lt suya karıştırıp 1 saat aralıklarla iciyosun. Öğle yemeğinden önce ve sonra icmiyosun. Günde 3 lt iceceksin. Bir cise cıkarıyor anlatamam, ne var ne yok söküp atıyor.
Ekmek yasak. Gerisi bildiğin diyet işte bebişim :)
farkındayım soğuk soğuk yazıyosun
nerde eski ateşli pandam nerde uğurmayra derin dondurucu
noldu
yeni birini mi buldun noldu heee nolduuuu
Bence hepsine pide yaptırsın, bi de mevlüt okutsunlar tmmdır
ingiliz karbonatı diye baktım bizim bildiğimiz bikarbonat bir de karbonata baktım o da aynı içerik. tadı nasıl farklı mı karbonattan.. şimdi 3 litrelik şişeye koyup gün içinde öyle demi tam olarak.. eczanedeymiş sanırım. ama tadı nasıl onu bi deyiver...
bi de içerik de aynı görünüyor aslında kafam karıştı.
aboo naptın kek gibi kabaracaksın
bardağa değil bi sürahiye karıştırıyolar ki
Bence hepsine pide yaptırsın, bi de mevlüt okutsunlar tmmdır
:)
ipek; bade şahidim ben kıştan yaza kadar spora gittim deli danalar gibi tepindim aslında bende kilo değil sorun göbek nettiysem eritmedim ara ara küçüldü o kadar. Tatilde de yiynce helvaları pilavları yine 57 yi gördüm (öncesinde 55 tim) baktım olmuyor tut şu boğazını sirkeci dedim. Ofiste uyguluyorum ama evde cıkkkben de vermek istiyorum. anlatsana gün içinde neler yiyorsun. ne kadar zamanda verdin bu kiloyu.
iyidir bade senden?naper
yine yemeği beleşemi getiriyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?