iyi hoş hava da normalken aradan çıkarlar parti havasında olur herkes dağınık bahçede içerde falan.. ama evde bayar valla yani kafa kaldırmaz o kadar kişiyi. kim kimi dinleyecek
bence hepsine kaşarlı bi tost bir de ayran söylesin
ayakta yiyip gitsinler :)))
Pilav üstü ve tulumba yapayım bari plastik tabakta
Bunlar kafile halinde geziyomuş
Tek bana değil herkese
Ama daha ev boşken görmüş bi halası
O yüzden dedi galiba kalabalık oluruz ? gibisinden
Ne diyecez evet mi ? olsun deidk geliyolar valla
Korkunun ecele faydası yok
Bi kere de çıkarlar bari sülalece, bunlar ilk kez geliyo diye sorun etmedim
Bende bilmiyodum ama ayıp olmasın diye öğrendim yaptım ettim
İyi mi ettim kötü mü bilmem
Çünkü hani dıdının dıdısını bile evinizi görcek diye getirdi kaynanam
Galiba hava atıyo işte oğlumun evi, gelinim şöyle hizmet ediyo gibisinden
Artık eskisi kadar müsait olmuyorum
Yok tatlım değilmiş, eczacı söyledi bana da, ben ilk gün normal karbonat attım, bi halta yaramadı :) Sonra eczaneden aldım, ilk ictiğinde biraztansiyonu cıkıyo insanın ama sonra alışıyosun. Kafana dikip icmiceksin, her seferinde bir bardak. 1 lt lik siseye taze taze 3 kez hazırlayacaksın, her şişe icin yarım cay kasıgı. Aman bol bol atayım deme ben az kalsın bayılıyodum tansiyondan
puhahaha çek durup dururken başını kapatıp mevlüde başlıyomuş
deli der kaçarlar bi daha da gelmezler işte miss :))
puhahaha çek durup dururken başını kapatıp mevlüde başlıyomuş
deli der kaçarlar bi daha da gelmezler işte miss :))
aayy benim Ous a sıcağı sıcağına dedim hemen al diye unutmayım sabahı edemem şimdi
yok canım ya tadı çok itici olmuyor. zaten bir kaç içimden sonra alışıyorsun...1 ay kaşığı bir su bardağında normal içimlik oluyor ama elm ingiliz karbonatı falan diyo kafamı pıçakladı şimdi.
aaa olur mu öyle şey yaa, otursun kendi hizmet etsin o zaman, dıdısının dıdısı neymiş,bi dahakine müsait olmadığını söyle bence çünkü hem evin müsait değil hem de yazık zaten özel sektördesin yoruluyosun, ben 17.05te evde olmama rağmen haftasonum tamamen boş olmasına rağmen 17 kişiyi ağırlayamam açıkçası hem tabak çanağım yok o kadar hemde gücüm yetmez valla maşallahın var beceriklisin analar neler doğuruyo
geçen burdaki kız arkadaşlarıma tirmisu yapayım dedim büyük dikdörtgen borcama yaptım, o bile 12 kişiye tam yetti yani, 17 kişiye ne tatlısı yapılır hangi kaba yapılır bilemedim
balyaj pahalı bişi mii , kuaförüme sormaya utanıyommda
Yok tatlım değil ama saca göre para, 100 den acaar burdakiler ağzını. En gıcık olduğum sey de balyaj yerine ışıltı demeleri :) Saclarına biraz ışıltı verelim, sanki sahneye cıkıcam.
Ah bebişim2 ayrı kaba yapıcan malzemeleri x2 yapıcan sonr abenim tospaga kek gibi olacak
Alsın kanka alsın, yalnız her eczanede de yok sölim, benim canım cıktı bulana kadar. Gezsin biraz. Eczacı bana dedi ki; alcali diyet mi yapıyosunuz, bu yaz yok sattık
oo Elmii sen de mi diyettesin?
sabahları ben de limonlu ılık su içiyorum.
teyzemin beşli çayı var o da güzel oluyor yeşil çay kekik funda yaprağı mate yaprağı biberiye bunlardan birertatlı kaşığı karıştırıp demliyor ödem attırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?