09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

iyi hoş hava da normalken aradan çıkarlar parti havasında olur herkes dağınık bahçede içerde falan.. ama evde bayar valla yani kafa kaldırmaz o kadar kişiyi. kim kimi dinleyecek

Benim için daha iyi
Ben konuşmayı pek sevmem
Yani çok görüştüğüm kişiler değilse

Servis mervis kaynarım arada
Eksik olanda kalkar alır galiba
Bi salona bi bahçeye nasıl yetişiyim
Ous efendi kalksın

aaa olur mu öyle şey yaa, otursun kendi hizmet etsin o zaman, dıdısının dıdısı neymiş,bi dahakine müsait olmadığını söyle bence çünkü hem evin müsait değil hem de yazık zaten özel sektördesin yoruluyosun, ben 17.05te evde olmama rağmen haftasonum tamamen boş olmasına rağmen 17 kişiyi ağırlayamam açıkçası hem tabak çanağım yok o kadar hemde gücüm yetmez valla maşallahın var beceriklisin analar neler doğuruyo

aayy benim Ous a sıcağı sıcağına dedim hemen al diye unutmayım sabahı edemem şimdi

puhahaha çek durup dururken başını kapatıp mevlüde başlıyomuş
deli der kaçarlar bi daha da gelmezler işte miss :))

ya da çek günleri karıştırıp saten geceliğini giyiyomuş ahahahahahahahah bi daha da gelemzler

aayy benim Ous a sıcağı sıcağına dedim hemen al diye unutmayım sabahı edemem şimdi

Alsın kanka alsın, yalnız her eczanede de yok sölim, benim canım cıktı bulana kadar. Gezsin biraz. Eczacı bana dedi ki; alcali diyet mi yapıyosunuz, bu yaz yok sattık

tadından değil zararlı o kadarı
böbreklerine çöker Allah korusun..
ben çok içtim zamanında

geçen burdaki kız arkadaşlarıma tirmisu yapayım dedim büyük dikdörtgen borcama yaptım, o bile 12 kişiye tam yetti yani, 17 kişiye ne tatlısı yapılır hangi kaba yapılır bilemedim

Annem bunu okusa gözleri yaşarırdı herhalde
Beni istemeye geldiklerinde dedi ki benim kızım okudu çalıştı biz evde iş yaptırmadık oğlan çocuğu gibidir
Hani kızım hamarattır şudur budur diye övmem

Kaynanam zaten arada sorguluyo
Diyorum ilk denedim ben bunları

Annemi yalancı mı sandı nedir
Zaten artık hiç müsait değilim, ilk geliyo olana eyvallah ta zırt pırt gelene evde yokum diyorum ki yokum valla bi haftasonum var boşa arıyolar evde misafir mi beklicem

Kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz

geçen burdaki kız arkadaşlarıma tirmisu yapayım dedim büyük dikdörtgen borcama yaptım, o bile 12 kişiye tam yetti yani, 17 kişiye ne tatlısı yapılır hangi kaba yapılır bilemedim

Ah bebişim 2 ayrı kaba yapıcan malzemeleri x2 yapıcan sonr abenim tospaga kek gibi olacak

balyaj pahalı bişi mii , kuaförüme sormaya utanıyommda

Yok tatlım değil ama saca göre para, 100 den acaar burdakiler ağzını. En gıcık olduğum sey de balyaj yerine ışıltı demeleri :) Saclarına biraz ışıltı verelim, sanki sahneye cıkıcam.

oo Elmii sen de mi diyettesin?
sabahları ben de limonlu ılık su içiyorum.
teyzemin beşli çayı var o da güzel oluyor yeşil çay kekik funda yaprağı mate yaprağı biberiye bunlardan birertatlı kaşığı karıştırıp demliyor ödem attırıyor

Yok tatlım değil ama saca göre para, 100 den acaar burdakiler ağzını. En gıcık olduğum sey de balyaj yerine ışıltı demeleri :) Saclarına biraz ışıltı verelim, sanki sahneye cıkıcam.

şimdilik benim için pahalı, dip boya neyime yetmiyoo bidaki sefer yaptırayımm

hee bide öyle diyolar ben ikisini farklı şey sanıyodum bi ara

Alsın kanka alsın, yalnız her eczanede de yok sölim, benim canım cıktı bulana kadar. Gezsin biraz. Eczacı bana dedi ki; alcali diyet mi yapıyosunuz, bu yaz yok sattık

zayıf olsam suraya resmimi koyardım ama boydan vesikalık değil

tam diyet diyemem ama dikkat ediyorum, veremesem de almayayım bari. Kiraz saplı caydan da al, o da işe yarıyo epey. Bi de yeşil cay ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…