09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Offf bitse de gitsek İcimi daralttı kurum

japon style işine hiç girmeyin derim kızlar, ağzım yandı

Bende burda siyah paylaşmıştım ya
O bi geldi süperin de süper minisi çıktı
Dandikti de malı sanki
Azcık kestirdim gömlek gibi kullanıyorum
Omuz detayını sevmiştim çünkü

Günlük kullanım için demiii elbise çok vardır aslında dükkanlara fian da baktınmı

İşe giymek için bakıyorum işte, dışarı pek çıkamıyorum vaktim olmuyor ki ben hep internetten alışveriş yapıyorum, buradan çıkıp direk çocuklara koşuyorum... çocuklarla da alışveriş yapmak imkansız gibi bişi..

Yalnız bu sene elbise ve etek boyları inanılmaz kısalmış. Mangonun yeni sezonuna bakıyorum nerdeyse kafama cıkacak, onları o şekilde giysen taciz garanti

Yalnız bu sene elbise ve etek boyları inanılmaz kısalmış. Mangonun yeni sezonuna bakıyorum nerdeyse kafama cıkacak, onları o şekilde giysen taciz garanti

Evet sipariş etmeye korkuyorum
Benim zaten standarda göre daha kısa oluyo
Bunları yine bluz yapmak zorunda kalırım diye vazgeçiyorum

Evet sipariş etmeye korkuyorum
Benim zaten standarda göre daha kısa oluyo
Bunları yine bluz yapmak zorunda kalırım diye vazgeçiyorum

Sen geçen seferkini bluz yapmıştın dimi benim boyum kısa da pop kısmı topluyo ne yazık ki

bi arada böyle siyah v yaka bakınca çok kolay bulunacağı düşünülen bir bluz aramıştım ki onu mağaza mağaza gezdiğim halde bulamamıştım :)

girmediğim site kalmadı sanki mağaza dolaşmış gibi yoruldum bişe de beğenmedim sinir oldum toptan kapattım

Senin yüzünden daldım ben de mango zara alt üst durumdayım bi tane yelek buldum pahalı ama aklımda kalacağına yanıma mı gelse
Evet şu capon işi bluz oldu ama güzel oldu

capon sıtayla

bu arada avm ye gittim geldim
bırak kendimi oğlna bi pantolon alamadım ya
hepsi küçüldü, tayt gibi olmuşlar peh

bi arada böyle siyah v yaka bakınca çok kolay bulunacağı düşünülen bir bluz aramıştım ki onu mağaza mağaza gezdiğim halde bulamamıştım :)

lcw ya baksaydın hemen bulurdun ya da colins

Benim internetten aldıklarım ya küçük yada büyük geliyor bana
ben mi beceremiyorum acaba ya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…