09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sıgortası tamamlanmamıs gun olarak yası 58 dı
ama sımdı ınsaattan duserek vefat ettıgı ıcın emeklı olurmu acaba
hıc gelırı yok ıkı kızıda calısmıyor kucuk kızı ogretmen ama ıste da dogrusu kımya muhendısı ama ıs bulamıyor malesef dıgerıde calısmıyor bebegıne bakıyor ama kızları bırakmazlar onu yengemı damatlar valla helal olsun cok ıyıler yanı ama ogluda maddı olarak yardım eder bence aylık para verır napsın kadın zaten mecbur yapıcak verıcek para

yarın özel bişi yapcakmısınızzz cenaze var ama sizinde ilk yıl dönümünüz canım...

yok canım yapmayız ben zaten onurla konusmuyorum kustum dun aksam kendısıne Allah allah
corap arıyor benden dedım sen delımısın ya ben evdemıyım sen uykudan uyanmısın aksam saat 8 benden corap arıyor ısten geldım kurana gıttım onuru uyandırmaya eve cıktım corap kavgası aman dedım ya vurdum kapıyı ındım asagıya
ılk zamanlarda boyle olunca aglardım
sımdı aglamıyorum aldım yuzsuzlugu elıme

emekli olur canım. bizim buradan bir işçi kanserden vefat etti. ölmeden önce ev almış krediyle banka da zorunlu sigorta yapıyor ya ipotekli eve. daha 1 taksitini ödemiş öldü. banka evin tüm kresini ödeyip eşinin adına yaptı ssk da maaşını bağladı.

ne ağlıcan boşversene, ben erkeklerin eşlerine böyle şeyler sormasına sinir oluyorum açıkçası çorap gömlek falan anne gibi, itici geliyo

amann salla gitsinnn...
ne çorabı arıyor bulsun giysin bir tane..
sinir oluyorum bu adamların heşeyi bizden beklemelerine

ne ağlıcan boşversene, ben erkeklerin eşlerine böyle şeyler sormasına sinir oluyorum açıkçası çorap gömlek falan anne gibi, itici geliyo

amann salla gitsinnn...
ne çorabı arıyor bulsun giysin bir tane..
sinir oluyorum bu adamların heşeyi bizden beklemelerine

siyah corap yıkanmamıs bır tane varmıs kalınmıs gıy gıt onu ya ne yapıp ben sana corapmı yıkıcam zaten kafa gıtmıs bızım erkekler ne kadar anlayıssız

siyah corap yıkanmamıs bır tane varmıs kalınmıs gıy gıt onu ya ne yapıp ben sana corapmı yıkıcam zaten kafa gıtmıs bızım erkekler ne kadar anlayıssız
dün çarşoya gittik eşimle..
hani sana alttığım ız vardı ya evine gittim eşi zengin demiştim..
onunla karşılaştık

hanfensi kuaförden çıkmış tam bakım yaptırmış belli..saçlar falan öle böle yaniii..
sonra işte haftaya evlilik yıl dönümümüz...eşime hediye aldım...sadce bu kadarını yaparım..gerisini erkek yapar benden bu kadar diyor..bakalım ne süpriz yapcak diyor..bizim odunda böle bakıyor sinir oldummm

o sekreterin kredisi bitmez ki yani selin'i suçlasan ne olur suçlamasan ne olur. garip bir durum ya.. duvara konuşur gibi nasıl olsa tepki sabit

Evlenir gider diye bekliyomuş müdür
Kendi çıksın hesabı

Sözlendi dediler ama karşı taraf Selin'i tanıyınca vazgeçmiş galiba

Müdüre de dedim
Akbabaya kibar konuşup arkasını dönüp kahkaha patlatıyo, böyle konuşunca bu adama yaptıramayacağım iş yok diye
Bi iş versek yapamam edemem bilemiyorum diyor da göründüğü kadar saf değil yani
Bundan sonra tüm evraklarımı yollamayı düşünüyorum
Bari onları katlamayı başarabilir değil mi dedim
Tamam gönderin bişey derse ben konuşurum dedi

Akbaba da benden iş kaçırıyo
İstemediği işi de bana atıyo
Vermek istemiyosa hiç bi işini yollamasın
Ben siz dediniz diye sormuştum zorla işini elinden almıyorum yani dedim
Bilmiyorum dediği şeyi unutuyo, programcının yanında spruyorum kendi cevaplıyo
Böyle bi adam bu dedim

Bi de Selin'e bile bişey demiyo
Ona sempatik görünmek içişn bana erken gel diyo, geç gelene erken gel denir ki bunu bana diyecek kişi de o değil zaten dedim
Haklısınız dedi o biraz cıvıklıktan hoşlanıyo
Dedim biliyorum Selin gibi tıpkı
Zaten kendisine de dedim canım cicim yapmadığım için mi böylesiniz, çok beklersiniz diye

Ben akbaba ile muhatap olmak istemiyorum
Selin de 1 dk bile gecikemez erken çıkamaz, dk larını veya makyajının bitmesini bekleyemem ben onun

o biraz görgüsüz galiba isyan. bir de hani böyle bir kendi kadın da diğerleri kadın değil sanan tipler vardır ya erkeği kendine mahkum ve mecbur düşünen. hattaa ağzımı bozucam bir tek o işi yapan onlar diye düşünür bu guruptakiler. tamam erkekten beklersin ama böyle ağırlaşmak tonluk kadın muamelesi beklemek bana çok yersiz geliyor. sürpriz olayı iç güdüseldir sevginin ürünüdür kısmen yani ben bu kadarı yaparım erkek göstersin marifetlerini bana çok saçma geliyor hele evlilikte.ee para da ortaksa o zaman hediye de alma madem. ne gerek var.

bunları söylüyosunda akbabayla sekreter öğrense olay çıkmazmı
başına sarmasın sonra akbaba

eşimde direk sen gibi konuştu..
adamın parası ile adama hediye aldım diye caka sattı bize dedi
valla biz bugünü ortak özel günümüz olarak adlandırdık..o yüzden hasta sonu konuşup güzel birşeyler ayarlıcaz inş..
insanın bunun dışında ekstra süpriz yapması kendine kalmış..
ben ekstra birşeyler yapmak istiyorum ama param yok be yaaa

sonunu düşünen kahraman olmaz diyosun :))
hayır millete bişey olmaz yine Sezerciğin başına patlar olaylar :)

Nihaha
Bana ne bana haksızlık yapmasaydı o zaman
Zaten herkes akbabayı biliyo da pozisyonu iyi diye gümletemiyolar
Olan sekretere olur bu hikaye de

Zaten sekreter akbabaya küsmüş
Akbabanın içi kan ağlıyo benle uğraşacak hali yok bugün

Oh evrakların paketlemesini yollarım bari Selin'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…