- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Asyalı kaç yıldır evlisin çoluk çocuğa karışmışsın seviyo ama aşık değil diye küsüyosun
Aşıkım dese küs asılyalandır çünkü
Aman bilmiyorum bende aşık değilim galiba
arzelya senin sevgili de başak burcu demek
ben ve çekin kocaları da başak,
neyse Allah başka dert vermesinn
günaydın tatlım saol
bilmiyorum canım duygusal bi dönemdeyim sanırım hala evliliğimi sorguluyorum ikinci çocuğa gebeyim bide
evet cnm başak burcu bende aslan hiç anlaşamıyoruz yaff yani fikir çatışması çok yaşıyoruz ama seviyozz yapcak bişey yok
Allh kurtardı çekkk , pert olman da normal
o kadar insan olunca evde misafir insan oturamıyo ki ne saçma güya misafir ağırlıyoz
yaptığımız tek şey garsonluk , gelenler biribiryle konuşuyo gidiyo
asyalıııı dangoz işte bunlarr , sormamak lazım üzülceğimiz şeylerii
sende boşver koysun anasının resminii ,
boşver sen göbüşündekiyle yanındakine bak sen gerçek aşkı buldun o haline yansın ,
anasının resmini çıkarıp çıkarıp öpsün dursun
Asyalı kaç yıldır evlisin çoluk çocuğa karışmışsın seviyo ama aşık değil diye küsüyosun
Aşıkım dese küs asılyalandır çünkü
Aman bilmiyorum bende aşık değilim galiba
Asyalı senin koca harbiden odunmuş bunun burçla alakası yok, cehennemin dibine kadar olmazsa olmasın
bende emin değilim aşık olabilirim de olmayabilirimde
ous da aynı ondan da emin değilim
daha bir yıllık evliyiz kalkıp bana sana aşık değilim seviyorum dese hiç de bozulmam
hele 2 tane çocuğa karışınca böyle bişi dese bi tarafımla gülerim umrum olmazz
asyalı sen çok duygusalsın bence çok hassassınn
Evliliğini sorgulamaktan vazgec. Seni sevmese evli kalmaz değil mi? Prangalarla bağlamadın sonucta.
Bu sefer Ous garson olduyer yoktu ki zaten
Dombili bi çaydanlık bile aldık yetmez çünkü o sürüye bi de hepsi çaykolik
Ous dedi sen bunu taşıyamazsın zaten bi de sıkıldın galiba ben doldururumişime geldi
Hayır bi de illa hepsi aynı yere tıkışmak istedi
Ben ortak bi muhabbet olacak sandım
Sonradan bende gittim ya kaç grup var herkes kendi arasında konuşuyo , uğultu var ortalıkta sadece
öyle cnm bende aslanım eşim başak, düşe kalka anlaşıyoruz işte
titizliği, takıntılı davranışları , benim rahatıma düşkünlüğüm derkenn
bazen cinnet geçirip arkasından sarılıp uyuyoruz tatlıya bağlanıyo iki burçta dengesiz
bilmiyrum
tokattan sonra ne oldu sizce kırılıp köşesine mi çekildi yoksa mislisiyle ödettimisabah işe gelirken aynaya bakıp bakıp ağladım
Ben ikinci kısmı yeni gördüm
Hiç aşık olmayan insan evlenmesin bence
pardon senin ince bilekleri unutmuştum
iyi olmuşş, dediğin gibi uğultudan başka bişi değill, gerçi kalabalıkla uğraşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan
ousun yardımcı olmasa daha çok zorlanırdın , neyseki atlattın
bende ramazana kadar yemekli misafir falan ağırlamam , normali de sınırlı
gelirken bişi yapmışlarmı , senin ikramlar yetti deme umduğundan az kişi gelmiş nasılsa
Evliliğini sorgulamaktan vazgec. Seni sevmese evli kalmaz değil mi? Prangalarla bağlamadın sonucta.
ne güzel. benim ex su bardağını makineye koymazdı eşşek. birde herşeyi hazır beklerdi her hsonu anneme gidelim, oraya gidelim bunub yapalım derdi, pteside bu ev enden pis derdi sanki kendi kendine temizleniyo. gitmek istemeyincede bozulurdu ayda yılda bi evde kalıyorum die.. sinir ya gene sinirlerim zıpladı
Günaydın
Bir orduyu ağırladıktan sonra kendimi zafer kazanmış gibi hissediyorum
Gofret sizin gelin burda mı, beraber alışverişe gitmişsiniz ve sonra evi temizlediğine göre buralarda
Sadece ailesi Antalya da o zaman
şimdi evde olsaydım
saten nevresimin arasından bacaklarımı bir ona yana bir bu yana cıkartarak silikon yastıklarımda uyuyor olsaydım
egeyle onur işe gitmiş olsaydı
ne güzel olurdu
10 gundur sabah 6 'da kalkıyorum hafta sonuda dahil
onumuzdekı hafta sonunu iple cekıyorum
senin ki yine masumane anne mevzusuna girersek ohooo
sırf bana inat olsun diye cüzdanın en başına anasının fotosunu koymuş
ya bilmiyorum
ben sırf aşk yüzünden onca şeye katlandım tutupta gözümün içine baka baka aşık değilim diyemezaşk geçiciymiş bide bana hiç aşık olmamış
eee aşk kısmın boş o zamn dedikçe ses çıkarmadı
yani ben hiç eşimin ayağını yerden kesememişim demek
ee o zamn sen ne demk istiyosun dedim ben birine aşık olsam bile geçici asıl beni mi seviyosun dedim evet demezmi
tokatı patlattım
elmayra neden öyle diosunkli aşkta ilk zaman güzel bir büyüü
aynen canım bizde böyleyizzz hiç analamayan ama birbirinden vazgeçemeyen bir çiftiz sorumlu davranışları ve kişiliği çok düzgün ordan kazanıyorr işte yoksa çekilcek halde değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?