09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende emin değilim aşık olabilirim de olmayabilirimde

ous da aynı ondan da emin değilim

daha bir yıllık evliyiz kalkıp bana sana aşık değilim seviyorum dese hiç de bozulmam

hele 2 tane çocuğa karışınca böyle bişi dese bi tarafımla gülerim umrum olmazz

asyalı sen çok duygusalsın bence çok hassassınn

günaydın tatlım saol
bilmiyorum canım duygusal bi dönemdeyim sanırım hala evliliğimi sorguluyorum ikinci çocuğa gebeyim bide

Evliliğini sorgulamaktan vazgec. Seni sevmese evli kalmaz değil mi? Prangalarla bağlamadın sonucta.

evet cnm başak burcu bende aslan hiç anlaşamıyoruz yaff yani fikir çatışması çok yaşıyoruz ama seviyozz yapcak bişey yok

öyle cnm bende aslanım eşim başak, düşe kalka anlaşıyoruz işte

titizliği, takıntılı davranışları , benim rahatıma düşkünlüğüm derkenn

bazen cinnet geçirip arkasından sarılıp uyuyoruz tatlıya bağlanıyo iki burçta dengesiz

aşkın bir süre sonra bitmesi ayrı şey ben sana hiç aşık olmadım demek ayrı şey
bizde eşimle ocakta 10. seneyi doldurucaz tamam ilk zamanların aşkı yok ama yaka paça aşık olduk yani, o günler hala taze

Allh kurtardı çekkk , pert olman da normal

o kadar insan olunca evde misafir insan oturamıyo ki ne saçma güya misafir ağırlıyoz

yaptığımız tek şey garsonluk , gelenler biribiryle konuşuyo gidiyo

Bu sefer Ous garson oldu yer yoktu ki zaten
Dombili bi çaydanlık bile aldık yetmez çünkü o sürüye bi de hepsi çaykolik
Ous dedi sen bunu taşıyamazsın zaten bi de sıkıldın galiba ben doldururum işime geldi

Hayır bi de illa hepsi aynı yere tıkışmak istedi
Ben ortak bi muhabbet olacak sandım
Sonradan bende gittim ya kaç grup var herkes kendi arasında konuşuyo , uğultu var ortalıkta sadece

Asyalı senin koca harbiden odunmuş bunun burçla alakası yok, cehennemin dibine kadar olmazsa olmasın

Evliliğini sorgulamaktan vazgec. Seni sevmese evli kalmaz değil mi? Prangalarla bağlamadın sonucta.

bilmiyrum
tokattan sonra ne oldu sizce kırılıp köşesine mi çekildi yoksa mislisiyle ödettimi sabah işe gelirken aynaya bakıp bakıp ağladım

Ben ikinci kısmı yeni gördüm
Hiç aşık olmayan insan evlenmesin bence

pardon senin ince bilekleri unutmuştum

iyi olmuşş, dediğin gibi uğultudan başka bişi değill, gerçi kalabalıkla uğraşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan

ousun yardımcı olmasa daha çok zorlanırdın , neyseki atlattın

bende ramazana kadar yemekli misafir falan ağırlamam , normali de sınırlı

gelirken bişi yapmışlarmı , senin ikramlar yetti deme umduğundan az kişi gelmiş nasılsa

Son düzenleme:

aynen canım bizde böyleyizzz hiç analamayan ama birbirinden vazgeçemeyen bir çiftiz sorumlu davranışları ve kişiliği çok düzgün ordan kazanıyorr işte yoksa çekilcek halde değil yani

şimdi evde olsaydım
saten nevresimin arasından bacaklarımı bir ona yana bir bu yana cıkartarak silikon yastıklarımda uyuyor olsaydım
egeyle onur işe gitmiş olsaydı
ne güzel olurdu
10 gundur sabah 6 'da kalkıyorum hafta sonuda dahil
onumuzdekı hafta sonunu iple cekıyorum

Ous baktı çok gerildim zaten
Herhalde korktu ondan yardıma koştu
Tabakları vs ben yaptım zaten
Küçük gelin de toparlarken yardım etti, teşekkür ettim

Mercimek köftesi yapmışlar bi kazan nerdeyse
Tabaklara da ekledim , ortaya da bolca koydum
Kıvırcık almışlar bi de sarıp sarıp yediler
Benden de tarif sordular o rulo böreği özellikle
He bi de ev hediyesi borcamlar vardı

Kalan mercimek köftesini de biraz da börek ekleyip geri koydum kaplarına
( Küçük geline sorudm ayıp olmaz dimi bunlar çok biz iki kişiyiz yiyemeyiz dedim, yok bende öyle yapıyorum bizde iki kişiyiz ya alışıklar dedi )

Son düzenleme:

hayalet casperı evde bıraksaydınız o temizlerdi,, tee Allahımm yaaa

Günaydın
Bir orduyu ağırladıktan sonra kendimi zafer kazanmış gibi hissediyorum

eline sağlık çeek bu işide başarıyla bitirdin. :)

Gofret sizin gelin burda mı, beraber alışverişe gitmişsiniz ve sonra evi temizlediğine göre buralarda
Sadece ailesi Antalya da o zaman

gelin burda canım, İstanbulda çalışıyor

ne tatlı anlattın benim bile gidip yatasım geldi pazartesilerden nifrett ediyorum yaff konsantre olup işe başlayamadım daha bugün çocuğu okula yazdırmaya götürceğim çok işim varr

İkinci kısım bu elmoş

elmayra neden öyle diosunkli aşkta ilk zaman güzel bir büyüü

Ablacım herkes birbirine aşık olabilir ama yeni yetme kadınlar gibi bana aşık mısın diye sorarsa alacağı cevap da bellidir. Evleneli 10 yıl olmuş aşk mı kalır geriye. Sevgi ve saygıdır esas olan.

aynen canım bizde böyleyizzz hiç analamayan ama birbirinden vazgeçemeyen bir çiftiz sorumlu davranışları ve kişiliği çok düzgün ordan kazanıyorr işte yoksa çekilcek halde değil yani

benimkide öyledir yoksa çekilmezdi dediğin gibi

en büyük sıkıntımız bu durumlar olsunn varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…