ohhh herkeste bi içmece özgür kızlar sizi
sende var mı şaş beş olma durumu, yoksa akşamdan kalmada neymiş mi diyosun
Yok canım ben,m ağır ağır ölüyorumİctiim de bira
Ben ne okudummmm Cehennem'i bitirdim, Ahmet Ümit Sis ve Gece, Bu İşte Bir Yalnızlık var ve simdi de geotesk diye sacma bi capon kitabı var onu okucam.
Oyy bebek seyleri cok sevimlidir dimii
Günaydın canımmm sanırım yine bişiler yapıyolar, gelir öğleden sonraaa
Ben paso yattım evde :) Cuma akşamı içtim, ctesi akşamı da ictim, 3 günde 3 kitap okudum, simdi gözlerim şeş beş :)
günaydın kızlarrr. ben cuma içtim arkadaşlarla. geç yattım ctesi kahvaltı fln yaptık arkadaşlarda. 5te geldim eve. evde miskinlik yaprım. pazarda evdeydim temizlik yaptım evim mis gibi oldu ohhhhhhhhh
kk gene değişmiş beğen butonları kalkmış flan. her hafta bi sürpriz var
ne güzel. benim ex su bardağını makineye koymazdı eşşek. birde herşeyi hazır beklerdi her hsonu anneme gidelim, oraya gidelim bunub yapalım derdi, pteside bu ev enden pis derdi sanki kendi kendine temizleniyo. gitmek istemeyincede bozulurdu ayda yılda bi evde kalıyorum die.. sinir ya gene sinirlerim zıpladıyok kız hep yapar, annesi alıştırmış, çalışan bayan olduğu için eşim de abisi de kendilerine bakmayı bilirler, bak günlerdir yemek yapmıyorum evi o çekip çeviriyo, benden daha titizdir zaten bi yer silinecekse süpürülecekse çeker iter kaktırır her yerini siler ben etrafından dolanıveririm
ben genelde siyasi tarihi kitaplar okurum ama ağır geliyo bazen, o zamanlarda araya çerezlik kitaplar sıkıştırıyorum kristin hannah diye bi yazar keşfettim onun kitapları zaman geçirmeye iyi geliyo, bebek kitaplarıda nasıldır bilmiyorumda kesin annem bi yandan kv bi yandan kitapla çocuk mu büyür diye mızırdanırlar
netten çatlak kremleride aldım bakalım genişlemeyi bekliyorum hiç güzel hamile kıyafeti yok yalnız onu napıcam bilemiyorum
Bizim sevgilimiz olmadığından mütevellit kedimizle aşk yaşadıkohh yarasın bende sevgilimin doğum günü vardı cumartesi günü rormantik yemek eşliğinde şarap içtimpazar günü hava bozuktu o nedenle evdeydim kös kös oturdum
ohh yarasın bende sevgilimin doğum günü vardı cumartesi günü rormantik yemek eşliğinde şarap içtimpazar günü hava bozuktu o nedenle evdeydim kös kös oturdum
günaydın teyzoşlar
bende cumartesi temislik pazar öğleye kadar temizlik öğleden sonrada gezmeye gittik gelince de eşimle atıştık sebep mi
sen beni seviyormusun dedim evet dedi
aşıkmısın dedim hayır dedi
güya aşka inanmıyormuş
eee aşk geçiciymiş
Günaydın
Bir orduyu ağırladıktan sonra kendimi zafer kazanmış gibi hissediyorum
Günaydın
Amaan sen onlara ne bakıyosun, herşeyi kendileri biliyolar zaten :)
Aslında senin hamile kıyafetine ihtiyacın yok, göğüsten kemerli bir iki tunik gibi bişiler bulsan halledersin. Ya da bi tane terzi bu, ona diktirt.
Bizim sevgilimiz olmadığından mütevellit kedimizle aşk yaşadık
Günaydın
oo nerde kutladınız ? ne hediye aldın? sende çocuk varmıydı birde?
Off asyalı kendine iş arama ya :) Doğru söylemiş, aşk gecici bir durum.
Masaları görelim yewrumayrıntıları alalım
günaydın teyzoşlar
bende cumartesi temislik pazar öğleye kadar temizlik öğleden sonrada gezmeye gittik gelince de eşimle atıştık sebep mi
sen beni seviyormusun dedim evet dedi
aşıkmısın dedim hayır dedi
güya aşka inanmıyormuş
eee aşk geçiciymiş
Amaan sen onlara ne bakıyosun, herşeyi kendileri biliyolar zaten :)
Aslında senin hamile kıyafetine ihtiyacın yok, göğüsten kemerli bir iki tunik gibi bişiler bulsan halledersin. Ya da bi tane terzi bu, ona diktirt.
Bizim sevgilimiz olmadığından mütevellit kedimizle aşk yaşadık
günaydın tosunlarr,,
haftasonu bende cumartesi arkadaşa yemeğe gittim , orda bizde içtikk rakılarııı geç saate kadar
sonra eve döndük, pazarrr sersem sepelek gibi kalktım temizlik yaptım 2-3 saat
sonra hep kömüş gibi yattım tv karşısında
onca misafiri ben ağırlasam rapor alır işe gitmezdim heralde
kızlar beğen butonu uçtumu
size bomba gibi haberim var kızlar
kulaklarınıza inanamıyacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?