09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ohhh herkeste bi içmece özgür kızlar sizi
sende var mı şaş beş olma durumu, yoksa akşamdan kalmada neymiş mi diyosun

ben özgürüm evet. zaten bu gidişle tektaşımı kendim alcam ekşın yok bişi yok
ctesi biraz başım ağrıyodu ama öyle çok sersem değildim. bünye alışkın benim naparsın

ben genelde siyasi tarihi kitaplar okurum ama ağır geliyo bazen, o zamanlarda araya çerezlik kitaplar sıkıştırıyorum kristin hannah diye bi yazar keşfettim onun kitapları zaman geçirmeye iyi geliyo, bebek kitaplarıda nasıldır bilmiyorumda kesin annem bi yandan kv bi yandan kitapla çocuk mu büyür diye mızırdanırlar
netten çatlak kremleride aldım bakalım genişlemeyi bekliyorum hiç güzel hamile kıyafeti yok yalnız onu napıcam bilemiyorum

Ben paso yattım evde :) Cuma akşamı içtim, ctesi akşamı da ictim, 3 günde 3 kitap okudum, simdi gözlerim şeş beş :)

ohh yarasın bende sevgilimin doğum günü vardı cumartesi günü rormantik yemek eşliğinde şarap içtim pazar günü hava bozuktu o nedenle evdeydim kös kös oturdum

ne güzel. benim ex su bardağını makineye koymazdı eşşek. birde herşeyi hazır beklerdi her hsonu anneme gidelim, oraya gidelim bunub yapalım derdi, pteside bu ev enden pis derdi sanki kendi kendine temizleniyo. gitmek istemeyincede bozulurdu ayda yılda bi evde kalıyorum die.. sinir ya gene sinirlerim zıpladı

Amaan sen onlara ne bakıyosun, herşeyi kendileri biliyolar zaten :)

Aslında senin hamile kıyafetine ihtiyacın yok, göğüsten kemerli bir iki tunik gibi bişiler bulsan halledersin. Ya da bi tane terzi bu, ona diktirt.

ohh yarasın bende sevgilimin doğum günü vardı cumartesi günü rormantik yemek eşliğinde şarap içtim pazar günü hava bozuktu o nedenle evdeydim kös kös oturdum
Bizim sevgilimiz olmadığından mütevellit kedimizle aşk yaşadık

günaydın teyzoşlar
bende cumartesi temislik pazar öğleye kadar temizlik öğleden sonrada gezmeye gittik gelince de eşimle atıştık sebep mi
sen beni seviyormusun dedim evet dedi
aşıkmısın dedim hayır dedi
güya aşka inanmıyormuş
eee aşk geçiciymiş

Günaydın
Bir orduyu ağırladıktan sonra kendimi zafer kazanmış gibi hissediyorum

oo nerde kutladınız ? ne hediye aldın? sende çocuk varmıydı birde?

Off asyalı kendine iş arama ya :) Doğru söylemiş, aşk gecici bir durum.

Günaydın

Masaları görelim yewrum ayrıntıları alalım

günaydın tosunlarr,,

haftasonu bende cumartesi arkadaşa yemeğe gittim , orda bizde içtikk rakılarııı geç saate kadar

sonra eve döndük, pazarrr sersem sepelek gibi kalktım temizlik yaptım 2-3 saat

sonra hep kömüş gibi yattım tv karşısında

Allah gönlüne göre versin inş.

Günaydın

Geçmiş olsunn

oo nerde kutladınız ? ne hediye aldın? sende çocuk varmıydı birde?

Beykoz da güzel bir restoran yer ayırttım keman şarap rormantik yemek ve biz ayy çok güzeldi. Oğlum var canım benim 8,5 yaşında

biz kadınlar da bazen aranıyozmu ne

bende dün ousa kızdım , uykudan uyanınca yanlışlıkla anne dedi 2-3 kere evlendiğini farkedemedi daha

anan yok sovr var işini görür mü dedidm bende uyuzz

kızlar beğen butonu uçtumu

size bomba gibi haberim var kızlar

kulaklarınıza inanamıyacaksınız

Rakı sohbetle gidiyo dimi kendime yeni bir arkadaş cevresi edinmem lazım nerden baslayayım
onca misafiri ben ağırlasam rapor alır işe gitmezdim heralde

Ben heyet raporu alırdım

arzelya senin sevgili de başak burcu demek

ben ve çekin kocaları da başak,

neyse Allah başka dert vermesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…