09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bana da böyle anlamlı ve dokunaklı bi şiir yazsana, kötü hissediyorum

Keti naber canım

Kızlar elmiyi merak ettim ya, o böyle habersiz çıkmazdı aniden?
Bişey olmamıştır inşallah iş yerinde falan?

Yazayım canom sende elminin cebi yokmu arasanya bnde yok ((
Bileydim alırdımm

Son düzenleme:
Mağlubiyetimi içimde yaşadım
En kötü günümde bir hayır vardır dedim
Dünya derdim var içimde ama
Cümle alem bilmesin istedim
En yakını yakıyormuş canını insanın
Zor olmadı bunu anlamam
İyilikten maraz doğar derlarya hani
Riyakar insanlardan başka şahit yok iyi mi??

Ooo biz yemegimizii yedikk kofte patates biber domates sosu sarimsakli yogurtt ayrann allah bereket versin kizlar bi ay toplu kredi kapadik uc haftadir pazara filan cikmiyox nerdrn cikiyo bu yemekler

Ooo biz yemegimizii yedikk kofte patates biber domates sosu sarimsakli yogurtt ayrann allah bereket versin kizlar bi ay toplu kredi kapadik uc haftadir pazara filan cikmiyox nerdrn cikiyo bu yemekler

Maşallah canım benim ya özendim valla ben daha cevizlibağdayım. Zaten eve gitmeden kuaföre gidicem :/

Yazayım canom sende elminin cebi yokmu arasanya bnde yok ((
Bileydim alırdımm

Yok, o beni arayacaktı.
Valla merak ettim ya.

Canımsınnn, ne güzel olmuş

Cute eşin erken çıkıyo diye mi erken yediniz?
Benim eşim daha gelmedi :S
Acil vaka varmışş
Kapı sildim bi de cam...
Gidp hazırlık yapıym
Mücver yapıcam salata ayran çorba

selam herkese yeni bir üyeniz var :) bennnnn! hepinize sevgiler bol öpücükler :) (umarım yanlış bir yere yanlış bir şey yazmadım :)) )

Esim evdeydi vanim uyiyodu uyanmis o hazirlamis simdide ise gitmeye hazirlaniyor.
Piyonisylt kuaforde ne yaocan

Kızlar elmiden haber aldım.
Kardeşi gelmiş, ondan aniden çıkmak zorunda kalmış.
Bir sıkıntı yok yani.

Kizarmaya hazir seyleri yapmak.kolay canim dunden haxirlamistimm evi topladim cocuk uyudu koca gitti balkonda bi oyana bi bu yana devriliyorum is yapmayincada uykum geliyo :) elmayraya yarin bissy sorcam prenses hatirlat tamammm

Esim evdeydi vanim uyiyodu uyanmis o hazirlamis simdide ise gitmeye hazirlaniyor.
Piyonisylt kuaforde ne yaocan
Kaş ve manikür canım. Çıkıştada bi arkadaşla yemek fln yedik şimdi girdim eve yatıcam bi sigara içip

Kızlar elmiden haber aldım.
Kardeşi gelmiş, ondan aniden çıkmak zorunda kalmış.
Bir sıkıntı yok yani.

İyi canım sevindim. Kızmıydı kardeşi erkekmi?

Son düzenleme:
Kizarmaya hazir seyleri yapmak.kolay canim dunden haxirlamistimm evi topladim cocuk uyudu koca gitti balkonda bi oyana bi bu yana devriliyorum is yapmayincada uykum geliyo :) elmayraya yarin bissy sorcam prenses hatirlat tamammm

Ben de cam kapı falan sildim eşim gelene kadar
Camı siliyorum silerken komşum seslendi yarın yağmur geliyomuş haberlerde söylediler dedi :S
İki camım kaldı onları da artık bilmiorum yağmursuz olan bi günde silerim biter inşallah
Ben de iş yapmayınca kendimi kötü hissediyorum artık açıkçası

Son düzenleme:
Bu mesaji sirinevlerden yaziyorum
Iki gun icinde cok guzel bi elbiseye ihtiyacim var,napcamm,benn

Bu mesajı bahçelievlerde servis beklerken yazıyorum

Günaydın baayanlar. Şirinevlerde güzel butikler var canm oralardan alsanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…