09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

katiee ciğim kusura bakma ama bu resimden sonra patlican kebabından soğudum. hoş zaten sulu sebze yemekleri pek sevmem ama bunun görüntüsüde kötü

Günaydın minikkuşlarım

Dün pat diye cıkmak zorunda kaldım, iyi akşamlar demeden, zaten Medden baska kimse de merak etmemiş Sanal arkadaşlıklar işte

bende pat diye çıktığımdan senin çıkışını farketmedim şeker, yoksaaa burayı darma duman ederdim başına bi halmi geldi diye hani sizin orası malüm pala bıyıklı takunyalılar kıstırmasın nemelazım

görmeiyom ki

günaydın
niyeki göremiyosun ?

bu arada dün bende pat diye çıktım demekki herkes öyle çıkmış

Ayıplı yarimmmmmm Arar bulu muyduuuun beğniiii beğniiiii sahipsiz meğzarrrr olsaaaydımmm olsaaaaadım

ben genelde blinin yaptığı gibi yiyorum yapma kısmına geçmedim daha , katiee nin yaptığı gibi görmemiştim hatta ilk boynuza benzettim ama o daha az yapmak istediği için o şekli vermiş sanırım tadı aynı olsa gerek ikiside çok lezzetli duruyor sabah sabah da yenemz ki

badem bıyıklı onlar sorvrim :)
günaydın panpaaa

canım şubelere her yıl hibe edilen ücretler bizim raporlara göre veriliyor. yıl sonuna kadar önemsenmez. yıl sonu gelince hepsini yeniden isterler. bizde süründürürüz

Günaydın minikkuşlarım

Dün pat diye cıkmak zorunda kaldım, iyi akşamlar demeden, zaten Medden baska kimse de merak etmemiş Sanal arkadaşlıklar işte
günaydın canım geçmişe bakarsan ben ondan daha önce merak ettim ama telin olmadığından arayamadım
yanlış hatırlamışım o zaman , Piyonisti ne güzel takip etmişsinnn

değil mi canım maşallah

herkescikelr pat diye çıkmış bi ben veda edip çıktım galiba

alın size kahvaltı için katmer
onuda göremiyom

günaydınn kızlar,,,,,,,,
metropolden yazıyorum

günaydın

Ayıplı yarimmmmmm Arar bulu muyduuuun beğniiii beğniiiii sahipsiz meğzarrrr olsaaaydımmm olsaaaaadım

şu an senden soğumuş olabilirim sabahın körü nası aklına geliyo bu şarkılar

geçen gün bende arkadaşta kaldım koca gececiydi, sabah uyanırken kınalı kar şarksııyla uyandım bi bardak suyu boca etti arkadaş nerden geldiyse aklıma

Sabah sabah nerden aklınıza geldi yemek paylaşmak yaa. Düşücesi bile ağır geldi :S

kim nolmuş ne zaman nerdee???
bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum şuan :18::18::18:

Babam ev alacak konusu patlamış, konu sahibinin 3 üyeliği varmış, kendine yorum yapmış

günaydın canım geçmişe bakarsan ben ondan daha önce merak ettim ama telin olmadığından arayamadım

Ben de sana bunu söyletmeye calısşmıştııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…