görmeiyom ki
Günaydın minikkuşlarım
Dün pat diye cıkmak zorunda kaldım, iyi akşamlar demeden, zaten Medden baska kimse de merak etmemişSanal arkadaşlıklar işte
Günaydın minikkuşlarım
Dün pat diye cıkmak zorunda kaldım, iyi akşamlar demeden, zaten Medden baska kimse de merak etmemişSanal arkadaşlıklar işte
katiee ciğim kusura bakma ama bu resimden sonra patlican kebabından soğudum. hoş zaten sulu sebze yemekleri pek sevmem ama bunun görüntüsüde kötü
Cano kızdır heralde, sormadım ki:26:
Elmi, ekşınlı konuyu kaçırdın balişkom
yok bacım nerdeeeeben iç anaddoludayım
kahvaltı etti, şimdide kahve içer
yanlış hatırlamışım o zaman , Piyonisti ne güzel takip etmişsinnn
niyeki göremiyosun ?görmeiyom ki
günaydın
bende pat diye çıktığımdan senin çıkışını farketmedim şeker, yoksaaa burayı darma duman ederdim başına bi halmi geldi diye hani sizin orası malüm pala bıyıklı takunyalılar kıstırmasın nemelazım
bende pat diye çıktığımdan senin çıkışını farketmedim şeker, yoksaaa burayı darma duman ederdim başına bi halmi geldi diye hani sizin orası malüm pala bıyıklı takunyalılar kıstırmasın nemelazım
Dün tahmin etmiştim patlayacağını zaten. Ama 2. üyelikten emin değildim, üzüldüm.
canım şubelere her yıl hibe edilen ücretler bizim raporlara göre veriliyor. yıl sonuna kadar önemsenmez. yıl sonu gelince hepsini yeniden isterler. bizde süründürürüzraporlar işe yarıyomu baribizde bazen belediyelere rapor gönderiyoz ama sık sık ararlar bizi bürsürü bilgi almak için halbuki hepsi raporda yazıyor ama hiç açmadıkları okumadıklaır için olan emeğimize oluyo işte
günaydın canım geçmişe bakarsan ben ondan daha önce merak ettim ama telin olmadığından arayamadımGünaydın minikkuşlarım
yanlış hatırlamışım o zaman , Piyonisti ne güzel takip etmişsinnn
herkescikelr pat diye çıkmış bi ben veda edip çıktım galibabende pat diye çıktığımdan senin çıkışını farketmedim şeker, yoksaaa burayı darma duman ederdim başına bi halmi geldi diye hani sizin orası malüm pala bıyıklı takunyalılar kıstırmasın nemelazım
onuda göremiyom
doğru tahmin
günaydınn kızlar,,,,,,,,
metropolden yazıyorum
niyeki göremiyosun ?
bu arada dün bende pat diye çıktım demekki herkes öyle çıkmış
Ayıplı yarimmmmmmArar bulu muyduuuun beğniiii beğniiiii sahipsiz meğzarrrr olsaaaydımmm olsaaaaadım
kim nolmuş ne zaman nerdee???
bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum şuan :18::18::18:
günaydın canım geçmişe bakarsan ben ondan daha önce merak ettim ama telin olmadığından arayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?