çok olduğunu bende yeni farkettim , yeni başlayan diziler var onlardan da bi tanesini seçer beğenir eklerim kendime
oldu işte kışın ne halt yapılıyo ki
bide her akşam fox ta deniz yıldızı var haber öncesi onu da kaçırmam
Senden korkan senin gibi olsun
Sovr ben hep kibarım da hamilelik bende stres yaptı sanırım evde de böyleyim adamın burnundan getiriyorum biraz, bi şekilde stres atmaya çalışıyorum
Sayın çekirge hanımefendi, benim gibi kibar ve zarif bir insanla münakaşa etmek için çabalamayın, zira olgun ve hanım hanımcık yapım sizle çirkefleşmeye müsade etmemektedir
(Oldu mu sovr ??)
Bahsettiklerinden Karagül ve Benim Hala Umudum Var'ı biliyorum
Bir Aşk Hikayesi ve Karaday'yı izliyorum bi de
Ous'un da Kurtlar vadisi var
bu da sana yakışmadıı , nasıl hanfendi olduğunu biliyoz yenilere belki ama bize yutturmazsınn
tabi cnım adamlar olmasa nasıl stres atçaz kiistres toplarımızz
kurtlar vadisinden midem bulandı ne bitmeyen diziymişş yahuu izleyeni de çok hiç izlemedim
kışın dizi izlemekten başka pek alternatif olmuyoo soğuklarda erkenden uykum geliyo
gerçi yazında erkenden uykum geliyo ama neyse
bu da sana yakışmadıı , nasıl hanfendi olduğunu biliyoz yenilere belki ama bize yutturmazsınn
Sanki dilekçe yazıyo
Oldu olacak saygılarımla yazıp imza atsın
Geldim geldim :) Attım üstümdeki nostaljik havayı
Yeni dizilerden mehmet aslantug'u bekliyorum ben, Menderesin hayatını anlatıyo. bi de merhameti özledim.
geceler daha uzun olduğu için insanlar evlere tıkılıp kalıyor haliyle de tv ye sarıyoruz. Ben avrup avrupayı izliyorum eskiden pazar günleri oluyordu şimdi h içine alınmış daha iyi oldu benim için :)) Benim tiyatro sezonumun açılmasına da az kaldı bi açılsaydı haftada iki iki giderdik. Bizim evde öyle teledünya d smart filan yok ama merkezi sistemden uydu var; bazen arkadaşlar anlatıyorlar çok ilginç proğramlar oluyormuş belgeseller filan aranızda kullanan var mı?kurtlar vadisinden midem bulandı ne bitmeyen diziymişş yahuu izleyeni de çok hiç izlemedim
kışın dizi izlemekten başka pek alternatif olmuyoo soğuklarda erkenden uykum geliyo
gerçi yazında erkenden uykum geliyo ama neyse
geceler daha uzun olduğu için insanlar evlere tıkılıp kalıyor haliyle de tv ye sarıyoruz. Ben avrup avrupayı izliyorum eskiden pazar günleri oluyordu şimdi h içine alınmış daha iyi oldu benim için :)) Benim tiyatro sezonumun açılmasına da az kaldı bi açılsaydı haftada iki iki giderdik. Bizim evde öyle teledünya d smart filan yok ama merkezi sistemden uydu var; bazen arkadaşlar anlatıyorlar çok ilginç proğramlar oluyormuş belgeseller filan aranızda kullanan var mı?
Nick, enerjilerin gücüne inanırsın inanmazsın bilmem ama.. sürekli kafanda düşünerek ve korkarak gündemde tuttuğun şeyi kendine çekersin ve sonunda gelir seni bulur :) bana sorarsan temizle şu bilinçaltını ve bir şey olmayacağına odaklan derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?