09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bahsettiklerinden Karagül ve Benim Hala Umudum Var'ı biliyorum
Bir Aşk Hikayesi ve Karaday'yı izliyorum bi de

Ous'un da Kurtlar vadisi var

Ben de bir tek karadayıyı izliyorum, denk gelirsem pis yediliyi de izlerim.

Ben kaçıyorum kızlar,
bordro hazırlıyorum puantajlar falan, beynim çorbaya döndü.

Sayın çekirge hanımefendi, benim gibi kibar ve zarif bir insanla münakaşa etmek için çabalamayın, zira olgun ve hanım hanımcık yapım sizle çirkefleşmeye müsade etmemektedir

(Oldu mu sovr ?? )

bu da sana yakışmadıı , nasıl hanfendi olduğunu biliyoz yenilere belki ama bize yutturmazsınn

Bahsettiklerinden Karagül ve Benim Hala Umudum Var'ı biliyorum
Bir Aşk Hikayesi ve Karaday'yı izliyorum bi de

Ous'un da Kurtlar vadisi var

kurtlar vadisinden midem bulandı ne bitmeyen diziymişş yahuu izleyeni de çok hiç izlemedim

kışın dizi izlemekten başka pek alternatif olmuyoo soğuklarda erkenden uykum geliyo

gerçi yazında erkenden uykum geliyo ama neyse

tabi cnım adamlar olmasa nasıl stres atçaz kii stres toplarımızz

Sovr bazen aşırıya kaçtığım da oluyor, adamın yanaklarını sıktırayım derken hırslanıp tokatlıyorum Tekmelerimi saymıyorum bile

Bazen canını yakıyorum, ayı yavrusunu severken öldürürmüş diye bana diyor atalarımız

Bende sevmiyorum Kurtlar Vadisi günü başka bişey yapıyorum ya hamur işi ya da nete takılıyorum

Bende tam tersi geç yatarım zor kalkarım sabah ta

Geldim geldim :) Attım üstümdeki nostaljik havayı

Yeni dizilerden mehmet aslantug'u bekliyorum ben, Menderesin hayatını anlatıyo. bi de merhameti özledim.

Geldim geldim :) Attım üstümdeki nostaljik havayı

Yeni dizilerden mehmet aslantug'u bekliyorum ben, Menderesin hayatını anlatıyo. bi de merhameti özledim.

Hoş geldin
Sen Pis 7 liyi izle

Bu arada beğeni yok
Hepinizin yorumlarını beğendim farz edin emi

Size anlattığım ex olayı vardı hani burda konuşmayalım ama, vallahi bıkkınlık geldi her gece rüyamda görüyorum bilincimin altını kazıyacam kör bıçakla Uykuda bile rahat yok

geceler daha uzun olduğu için insanlar evlere tıkılıp kalıyor haliyle de tv ye sarıyoruz. Ben avrup avrupayı izliyorum eskiden pazar günleri oluyordu şimdi h içine alınmış daha iyi oldu benim için :)) Benim tiyatro sezonumun açılmasına da az kaldı bi açılsaydı haftada iki iki giderdik. Bizim evde öyle teledünya d smart filan yok ama merkezi sistemden uydu var; bazen arkadaşlar anlatıyorlar çok ilginç proğramlar oluyormuş belgeseller filan aranızda kullanan var mı?

nick düşünmemeye çalış, herkes yuvasını kurmuşş siz bahsetmezseniz kimse bahsetmezz salla içini rahatlatt

bende ousa kızdığımda sever bahanesiyle tekme tokat girişirim yazık seviniyo seviyom diye

mesela bugünde kızgınım eve gidince tekmelicek cırmalıcam

bizde sinemaya gidiyoz ara sıra kışın güzel filmler oluyo

dsmart annemlerde var gece gündüz belgesel seyrederler 3-5 belgesel kanalı var

yabancı film kanalları da var babam 2 yıllık almıştı bida almıcak sebebi de

mesela 6 tane yabancı film kanalı var diyelim pakette sürekli dön dolaş aynı filmler dönüyo

belgesel de de aynı şekilde öyle yapçama cd kiralıcam bundan sonra diyo babam

Nick, enerjilerin gücüne inanırsın inanmazsın bilmem ama.. sürekli kafanda düşünerek ve korkarak gündemde tuttuğun şeyi kendine çekersin ve sonunda gelir seni bulur :) bana sorarsan temizle şu bilinçaltını ve bir şey olmayacağına odaklan derim.

ben inanırım ve gelir beni bulurrr , düşünmemeey çalışmak en güzeli

zamanla da düşünmememye alışıyosun zaten

Benim pek tv ile işim yok, muhteşem yüzyıl ve yalan dünya dışında izlediğim dizi de yok. Cnbc-e de bir kaç takip ettiğim dizi vardı game of thrones gibi, ben de digiturk var belgesel kanalı ve disney çocuk paketi açık genelde aile boyu çizgi film izliyoruz çocuklar uyuduktan sonra da ben belgesel kanallarına dalıyorum...

ayı gibi yiyorum yaa çok şiştim kilo aldım

folbiol inanılmaz iştah açtı napçam ben doyma hissimi kaybettim sanırsam , kotumdan göbek ve yağlar fışkırıyo şu an

kendimi binnaz gibi hissediyorum , ous ta zayıp oda ciguli, olduk sonunda ciguliyle binnaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…