- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Aslında ona harcayacağın zaman ve paraya bi pasta alsan daha güzel olur :) kapitalist düzen romantizmi bitirir
hazır keki sütle falan ıslatmaya gerek var mı çek
bakkk hemen fikrim değişti evt pasta alıyorum
bende biri bunu bana dese de fikrim değişse diyorum
her haltı da kapitalist düzene atmasak olmazz , romantik değilim uleyynn olay buu
Alemsin
Ya bırak ne uğrasıcankoy önüne yesin aslında evde de yemeyin dışarda yersiniz
Biz tatlı pek tüketmiyoruz sevmiyoruz çünkü
Bunu misafir gelince yapıyorum 12 dilim çıkıyo
Ous'un doğum gününde hem vaktim yoktu ( bu misaifrle riçin evi temizleyecktik bi daha )
Hem de küçük pasta aldık oldu da bitti
dünden ona kızgınım yarına kadar geçmezse hediyesini 2 mt öteden fırlatır kaçarımm ,
hee benim pastamdan da yemek isterse önünden ye derimm
öyle yapim barii benim doğum günüm gibi dominos söylim yiyelim kolayla kömüş gibi en güzeli
en temizine uğrasıcam yaaa alır yerim
en temizine uğrasıcam yaaa alır yerim
uyanırken anne dedi diye mi
ivit geçerli bi sebep değilmi, sonra uyandı ben küs değilim ama sırnaşmıymda normalde cıvığımdır cıvık değildim dün hiç
ev gi kelebeği gibiydi de ben de buzdolabı misalii bide soruyo noldu diye yok dedim bişi uykum var
ben salağa süper bir hediye almıştım o da bana kücük altın takmıştıTrajikomik. üstelik lüks bir restoranda :d yakama taktı düğün gibi :d
Ben salağa süper bir hediye almıştım o da bana kücük altın takmıştıtrajikomik. Üstelik lüks bir restoranda yakama taktı düğün gibi
Kızım belki rüyasında görmüştür, bişi olmuşturben uyku hallerini kavga sebebi saymam :) Bazen insan öyle rüyalar görür ki 15 dk sonra bile uyandığını anlayamaz.
Bu ayın 25i benim de doğumgünümhicbir atraksiyon beklemiyorum mal gibi gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?