09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kakaolu ya da sade pasta kremalarıda var hazır krem şanti bana çok yağlı geliyo kızlar

Aslında ona harcayacağın zaman ve paraya bi pasta alsan daha güzel olur :) kapitalist düzen romantizmi bitirir

bakkk hemen fikrim değişti evt pasta alıyorum

bende biri bunu bana dese de fikrim değişse diyorum

her haltı da kapitalist düzene atmasak olmazz , romantik değilim uleyynn olay buu

bakkk hemen fikrim değişti evt pasta alıyorum

bende biri bunu bana dese de fikrim değişse diyorum

her haltı da kapitalist düzene atmasak olmazz , romantik değilim uleyynn olay buu

Ya bırak ne uğrasıcan koy önüne yesin aslında evde de yemeyin dışarda yersiniz

Biz tatlı pek tüketmiyoruz sevmiyoruz çünkü
Bunu misafir gelince yapıyorum 12 dilim çıkıyo

Ous'un doğum gününde hem vaktim yoktu ( bu misaifrle riçin evi temizleyecktik bi daha )
Hem de küçük pasta aldık oldu da bitti

en temizi ne uğrasıcam yaaa alır yerim

dünden ona kızgınım yarına kadar geçmezse hediyesini 2 mt öteden fırlatır kaçarımm ,

uyanırken anne dedi diye mi

hee benim pastamdan da yemek isterse önünden ye derimm

öyle yapim barii benim doğum günüm gibi dominos söylim yiyelim kolayla kömüş gibi en güzeli

Bu ayın 25i benim de doğumgünüm hicbir atraksiyon beklemiyorum mal gibi gececek

Ben salağa süper bir hediye almıştım o da bana kücük altın takmıştı trajikomik. Üstelik lüks bir restoranda yakama taktı düğün gibi

en temizi ne uğrasıcam yaaa alır yerim

uyanırken anne dedi diye mi

ivit geçerli bi sebep değilmi, sonra uyandı ben küs değilim ama sırnaşmıymda normalde cıvığımdır cıvık değildim dün hiç

ev gi kelebeği gibiydi de ben de buzdolabı misalii bide soruyo noldu diye yok dedim bişi uykum var

Kızım belki rüyasında görmüştür, bişi olmuştur ben uyku hallerini kavga sebebi saymam :) Bazen insan öyle rüyalar görür ki 15 dk sonra bile uyandığını anlayamaz.

Kızım belki rüyasında görmüştür, bişi olmuştur ben uyku hallerini kavga sebebi saymam :) Bazen insan öyle rüyalar görür ki 15 dk sonra bile uyandığını anlayamaz.

sabahları benden ggeç kalkıyo bazen telefonu ben duymuyorum beni anne diye uyandırıyo bikaç kere olsa neyse de oha yani 1 yıl oldu

yanında yatanın anası olduğunu hala anlamıyosa ne diyimm, ana kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…