- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
depresyondayken abdest alınmıyo mu
Amin
O sinirle müdüre de giydirdim biraz galiba
Ertesi gün konuşunca müdür bana dedi ki belki de siz müdürsünüz nasıl lafınızı geçiremiyosunuz diye düşünüyosunuz ama bazı insanlar yıllardır burda diye yönetilmesi o kadar da kolay olmuyo ( akbaba 10 yıldır burdaymış ya )
Bi de bu müdür de Selin'i kaç kez çıkarmak istedi ama büyük patron onaylamadan bişey yapamıyo
Yoksa o da haz etmiyomuş , evlense de gitse diye bakıyorum dedi
kızlar merhaba,ben geldim...
özledim sizleri nasılsınız?
Aslında almıştı bi kaç çift abdest alıp giyiliyor ya hani, elmayra çorabı giyene kadar abdesti bozuluyormuş
Birazdan bade gelir kurar çadırı sana
Ağır sapık ya
kız kurbanlardan olurum bir o kadarda dürüst beeee
evet bilmiyorumma da üzülüyodum ama onun durumu farklıydı eşi tam dangozdu, nerdeyimle durumları farklı , nerdeyimin sorunu kendi içinde artık seninde dediğin gibi okeye dönüyor
çadır hepp açıkmışşşşş çatlakk
cinaayydıııınnn
Aslında almıştı bi kaç çift abdest alıp giyiliyor ya hani, elmayra çorabı giyene kadar abdesti bozuluyormuş
Birazdan bade gelir kurar çadırı sana
Ağır sapık ya
kızlar merhaba,ben geldim...
özledim sizleri nasılsınız?
rüyalar pek aktif olmuyor oluyorda o türden olmuyor
geçmişi okumam ya pek,ama ayıplı konular var heralde,hemen dalayım ben de
Merhaba hoş geldin
İyi şükür havadan sudan muhabbet ediyoduk
Seni sormalı ?
çorap giyene kadar abdest kaçıyo heeeee
elmmm yaaa nolcak senin bu abdestt olayı dert ettim bak kendime ,
geçmişi okumam ya pek,ama ayıplı konular var heralde,hemen dalayım ben de
ojjjbuldumCünaydın uşak hoş celdun daa
her gece suyu ısıt diyoduBirazdan bade gelir kurar çadırı sana
günaydın hcg si en yüksek hatun nasılsınn kasılmalar durdu mu , ismi hala bulunamamış oğluşun napıyoo
iyi canım ben de sağol..oğlumu okula yazdırdım,çok heyecanlıyım. bugün başladık..
bende bi duygusallık var sormayın,taktı çantayı bi heves başladı
iyi canım ben de sağol..oğlumu okula yazdırdım,çok heyecanlıyım. bugün başladık..
bende bi duygusallık var sormayın,taktı çantayı bi heves başladı
abla ben depresyondayken daha hareketli rüyalar görüyorum, 32 bölüm dizi olur valla konulu hem de ahahahah
evet elmayra elizabet rüyazabet durumlarını annatıyor 32 bölüm
Herşeyin ilki zordur
Ben ilkokula başladığım ilk gün, ilk tenefüste eve kaçmıştımmahalleden arkadaşlarla
evet elmayra elizabet rüyazabet durumlarını annatıyor 32 bölüm
Herşeyin ilki zordur
Ben ilkokula başladığım ilk gün, ilk tenefüste eve kaçmıştımmahalleden arkadaşlarla
ilaçlardan dolayı beyinde bir yerler aşırı uyarılıyor.
elmişim sana mı yüklendiler kuzum yine?? herkes hamile olunca ,bi sen kaldın tabii hormonları yüksek
valla biz de ousla nerdeyse 1 aydır küs olunca, senle pek farklı değiliz yani elmişim,ben de rüyalara dalıcam artık
ilk 2 gün bende kaçardım kafam esince, hatta öğretmen sınıfta ders anlatırkende kaçmıştım bikaç kere
eve giderr anneme seslenirdim , çantam okulda kaldı anneciğim alır mısın diye ( anneciğim =yalakalık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?