- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
her gece suyu ısıt diyodu
meğer çay yapıp içiyomuş abdestsiz
höh o kadar da değilcorabı giydikten sonra kacıyo
amin canım inşallah ..foto koyucam bugün albüme çantalı..:)bak bakalım küçük erkeğine..Oyyy kücük erkeğim benimmmmmmm, Allah'ım üniversiteye gittiğini de göstersin inşallahhhh
Herşeyin ilki zordur
Ben ilkokula başladığım ilk gün, ilk tenefüste eve kaçmıştımmahalleden arkadaşlarla
Çocuğumu doğurtcanız güldürmeyin bu kadar hahhahahahahahahaha
dün söylememişim şimdi belirteyim KV ye anne felan demiyorum haa yanlış anlaşılmasın.
çorap bahane abdest kaçırmak şahaneee
neyse konu yavaştan kayıyooo , havalarda ne soğudu bee üşümeye bile başladım valla ama gece rahat uyunuyo pöfür pöfür
dün söylememişim şimdi belirteyim KV ye anne felan demiyorum haa yanlış anlaşılmasın.
amin canım inşallah ..foto koyucam bugün albüme çantalı..:)bak bakalım küçük erkeğine..
ama çek bak sen de ayıplı muhabbete kaşınıyosun yanide neyseeee....
çok şükür paşamda pek sorun olmadı şimdilik,öğretmeni de güleryüzlü,genç bir kadın..inşallah iiyi olur.öğlene kadar gidicek zaten..
hülya avşar gibi gül
sadece ağızdan
hülya avşar gibi gül
sadece ağızdan
ama çek bak sen de ayıplı muhabbete kaşınıyosun yanide neyseeee....
çok şükür paşamda pek sorun olmadı şimdilik,öğretmeni de güleryüzlü,genç bir kadın..inşallah iiyi olur.öğlene kadar gidicek zaten..
Sen hala kullanıyo musun ilaçları?
Belirttiğin iyi oldu
Anne demiş olsaydın seni dışlıcaktık
Elmayra gibi gülcem, içimdenAğzımı gerdim şimdi böyle :/
Sen beni özlemedin mi la?
ahahahahha abla nasıl bir yanlış anlaşılma olabilir
ilk 2 gün bende kaçardım kafam esince, hatta öğretmen sınıfta ders anlatırkende kaçmıştım bikaç kere
eve giderr anneme seslenirdim , çantam okulda kaldı anneciğim alır mısın diye ( anneciğim =yalakalık)
sanırım aynı yaştayız canım,ben de o zamanlar başlamıştım..:) ben 78 liyim..
hahahahahaahh bende aynennnn
hatta annem üzüm koymuştu
yasemin die bir arkadaşım vardı onlar önce yere serip yedik peçeteleri
sonrada eve kaçmıştık
ayyyy çok duygyulandım ya şimdi sene 83 eylül
elmayra o zaman babasında vitamindi ahahahahahahh sende çek bir çoğunuz hemde
amannnn benimki değişik bi adam şekerim..titiz düzenli,hem ev düzenli olsun ister,evime gelen temizlkçi kadına kadar karışır,sonra da kadın olarak senin düşünmen gerekli der. yani idaresi zor adam....Sen hala kullanıyo musun ilaçları?
Evet bebişim, bunlar beni bekar ve libidolu buldularhayallerimle oynuyolar ahahahah
Sen neden küstün ousa, ne densizlik yaptı?
Allah sizin dilinize düşüreceğine kötü yola düşürsün ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?