09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

dün söylememişim şimdi belirteyim KV ye anne felan demiyorum haa yanlış anlaşılmasın.

Ben tam görev adamıyım. Ne mızmızlandım, ne eve kactım. Ama sınıftan biri altına işemişti .1: Çok tiksinmiştim

Oyyy kücük erkeğim benimmmmmmm, Allah'ım üniversiteye gittiğini de göstersin inşallahhhh
amin canım inşallah ..foto koyucam bugün albüme çantalı..:)bak bakalım küçük erkeğine..

Herşeyin ilki zordur
Ben ilkokula başladığım ilk gün, ilk tenefüste eve kaçmıştım mahalleden arkadaşlarla

ama çek bak sen de ayıplı muhabbete kaşınıyosun yani de neyseeee....

çok şükür paşamda pek sorun olmadı şimdilik,öğretmeni de güleryüzlü,genç bir kadın..inşallah iiyi olur.öğlene kadar gidicek zaten..

çorap bahane abdest kaçırmak şahaneee

neyse konu yavaştan kayıyooo , havalarda ne soğudu bee üşümeye bile başladım valla ama gece rahat uyunuyo pöfür pöfür

Evet yaa yorganlık tam :) yorgan niyetine sarılacağımız kimse de yok

dün söylememişim şimdi belirteyim KV ye anne felan demiyorum haa yanlış anlaşılmasın.

ahahahahha abla nasıl bir yanlış anlaşılma olabilir

Ay koy da bakalım cirkin yaaa tüm gün mü okul

Ben mi ilk tenefüste okuldan kaçtım dedim yine neresini ayıplıya kaydırdınız anlamadım ki

Amin inşallah

Sen hala kullanıyo musun ilaçları?

solgarım var bir onun dışında lustral kullandım 1,5 yıl.çok düşük dozlarda.ben pek sevmiyorum o türden ilaçları.solgarda iyi ama lustral kadar zihin açmıyor.lustralde gece gündüz aktif hayatım vardı.rüyalarda neler görüyordum nerler.mesela bir keresinde KP eltiye 60 milyar gönderiyordu ev alsın diye.meğer adamlar ne dolaplar çeviriyormuş bir bir ortaya çıktı.hala şaşarım o rüyaya.

Son düzenleme:

Belirttiğin iyi oldu
Anne demiş olsaydın seni dışlıcaktık

çek yaaa alemsinn

abla hiçmi demedin yoksa sorunlardan sonramı dememeye başladın

ne diyosun peki, ben de ilk zamanlar diyemyodum hişt pişt aloo diye idare ediyodum da sonradan alıştım

teyze falan mı diyosun

bende ilkokulda ilk kez gözlüklü birini görmüştüm
kıza dak. başı beni görüyomusun diye soruyodum
ilk günden değreşyona soktum garibi

Ben gidiyorum işçilerim çalışmıyor ben bari çalışayım

Tatlı sohbetler. Ekşınlı şeyler konuşursanız dürtün gelirim

ayyy yüzsüze bak,çantam kalmış diyo bi de

sanırım aynı yaştayız canım,ben de o zamanlar başlamıştım..:) ben 78 liyim..
yalnız böyle eve kaçma falan eskidendi,herkes kimin nerde oturduğunu vs bilirdi,şimdi oğlum okulun kapısından adım attığını duysam yüreğime iner valla... gerçi daha 3 yaşında kuzum da..

Sen hala kullanıyo musun ilaçları?
Evet bebişim, bunlar beni bekar ve libidolu buldular hayallerimle oynuyolar ahahahah
Sen neden küstün ousa, ne densizlik yaptı?
amannnn benimki değişik bi adam şekerim..titiz düzenli,hem ev düzenli olsun ister,evime gelen temizlkçi kadına kadar karışır,sonra da kadın olarak senin düşünmen gerekli der. yani idaresi zor adam....
bu okul muhabbetiiyle biraz düzeldi aramız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…