09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben çıkıyorum
Ous'un dayısı hacca gidiyomuş onu görecez
Tabi kayınvalidem daha kaç kişiyi topladı bilmem
Yenge cinnet geçirmese iyi

O konu çakma bence arsızlığın bu kadarı olmaz diye düşünüyorum
Kazen Bey'e de selam söyleyin banlanırsam
Çek çakma konular yüzünden gerçek üyelere ceza verilmemeli diye vasiyetini bildirdi diye

İyi akşamlar

Erkeğin kalbine giden yol kıçından geçer, tekmeyi bir koyarsın hop hemen kalbinde baş köşedesin.:))

Günaydın kankalarım....

evet cnm 3 ay biraz dikkat et yediğine içtiğine...

çok canın cekiyorsa sabahları elma çayı içebilirsin

yada bol bol su iç.

evet cnm 3 ay biraz dikkat et yediğine içtiğine...

çok canın cekiyorsa sabahları elma çayı içebilirsin

yada bol bol su iç.

işyerine gelirken 2 tane 1.5 lt su alıyorum gün içinde içiyorum korkuyorum sistit falan olurum diye, onun dışında sütten tiksinmiştim ama geçti içebiliyorum artık,nerde bu kızlar yahu

Günaydınlaaaaarrrr :)

Nems suyu ihmal etme cnm, idrar yolların tertemiz olur, ph değeri yüksek olandan al ama olur mu?

Günaydınlaaaaarrrr :)

Nems suyu ihmal etme cnm, idrar yolların tertemiz olur, ph değeri yüksek olandan al ama olur mu?

erikli içiyorum tadı en hoş gelen o, bide kan değerlerimde benim ph değerim biraz yüksek çıkmıştı onun bi anlamı var mı bilemedim doktor bişey demedi

erikli içiyorum tadı en hoş gelen o, bide kan değerlerimde benim ph değerim biraz yüksek çıkmıştı onun bi anlamı var mı bilemedim doktor bişey demedi

Ay ben o kadar bilmiyorum cnm ama doktorlar da bi garip sormadan bi nane acıklamıyorlar.

Ben de erikli iciyorum. Yokmu oralarda batman kaynak suyu

Ay ben o kadar bilmiyorum cnm ama doktorlar da bi garip sormadan bi nane acıklamıyorlar.

Ben de erikli iciyorum. Yokmu oralarda batman kaynak suyu

olmaz mı bi dünya su markası var ama sevmedim hiçbirini, eriklide her yerde bulunmuyo, eve büyük alalım dedik yok öyle bayisi falan, 3 lt 5 lt ne bulursak alıp şişelere dolduruyoruz

günaydın teyzoşlar ne var ne yok
dün doktora gittim bebişim çok şükür iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…