09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben temizlikçi ablayla muhabbete dalmışım
Siz ne yapıyosunuz

Asyalı sen 86 lı mısın ben seni büyük sanıyodum 10 yıllık evli filan deyince

dünde benim tosunun doğum günüydü

ben pastayı çok severim sürekli alırız normal pastadan gına gelmişti artık

bende çok seviyo diye mozaik pasta yapmıştım bi gün önceden üstünü çikolata süsü, çikolata ve hindistan ceviziyle süsledim

hiç bana yakışmıycak şekilde kalpler falan yaptım bide mum kondurdum üstüne, pastadan bozma bişi oldu üfledi etti

sevindi sanırsam sonra hediyesini de verdim beyendii , olduda bitti Maşallahh bida hak getire o bana yapsın

evet canım ya kimsecikler yok acaba bdv yemi daldılar diye baktım da kimseyi bulamadım

dalıyolar sonra çıkamıyolar vay efendim onu yedim bunu yedim ban yedimm cık cık cık

hep dolmuşa biniyyolarr

senin gelişmeleri de okudum , en güzelini yapıyosun , biraz hatasını anlamalı artık

hep asyalı hep asyalı yeter sorumluluğunu özür dilemeyi bilsin ki bida yapmasın

Gazan mübarek olsun evlilik yıl dönümüne veya bi sonraki doğum gününe kadar rahatsın
Bende senin gibiyim hoşlanmam böyle şeylerden anlamam da zaten
Atlatınca rahatlıyorum

Nice yıllara inşallah

Ben temizlikçi ablayla muhabbete dalmışım
Siz ne yapıyosunuz

Asyalı sen 86 lı mısın ben seni büyük sanıyodum 10 yıllık evli filan deyince

evet canım 86 lıyım 5 yıllık evliyim bende şimdi bakıcımla konuşuyodum ous kızımı bakıcıya bırakmış kendiside heralde aylak aylak gezmeye gitti

Gazan mübarek olsun evlilik yıl dönümüne veya bi sonraki doğum gününe kadar rahatsın
Bende senin gibiyim hoşlanmam böyle şeylerden anlamam da zaten
Atlatınca rahatlıyorum

Nice yıllara inşallah

Amin sağolasınn , rahatladım şükür, evlilik yıldönümünde o yapsın artık bişiler,ilk diye bişiler yapmaya çalıştım zatne

sonrakilerde daha rahat olurum , benim için aman aman önemli değil bu günler yaşlanıyoz işte daha ne

Benim bugün hic yazasım yok boş boş takılıyorum

evet canım 86 lıyım 5 yıllık evliyim bende şimdi bakıcımla konuşuyodum ous kızımı bakıcıya bırakmış kendiside heralde aylak aylak gezmeye gitti

10 yıllık evli olan Katiee ydi dimi, pardon
Hızlısın yine de vesselam 2.çocuk yolda
Biz tembeliz
Allah bağışlasın bir ömür mutlu mesut yaşayın inşallah

Ous iş arasın bari, kahveciden iş teklifi mi bekliyo hergün orda durup

napsın cnm gezsin kafa dağıtsın gezsinde akşam sana sarmasın,

onun psikolojisi de kolay değil ama bu sana sarmasına neden değil tabi, yükünü alıcağına daha da arttırıyoo

geçen günde dediğimiz gibi 2. bebek uğur getirir umarım ,aklı başına gelir , bide işler de düzene girer herşey yoluna girer

en güzelini yapmışın canım hazırdan daha makbule geçmiştir nice yıllara inşallah

evet canım banlanmasalar bari

ous mu akıllanacak
bak dediydi deersin bi alınganlık çıkarıp üste çıkmazsa iyi

Hicbişi yok aslında, sadece klavyeye baktığımda midem bulanıyo Sanırım soğudum forumdan

Bazen bana da oluyo
Haksız yere ban man olunca özellikle
Daha az giriyo insan , girse de eh işte oluyo yani
Gittiği yere kadar artık

o zaman sen zamanını daha iyi bilirsin o üste çıkma teşebbüsünde bulunmadan konuş bi kere daha anlasın hatasını

ama sakince suçlamadan b irbirinize kin kusmadan üzüldüğünü belli ederek

belki defalarca konuşmuşsundur ama yapacak pek bişi yok gibi bıkmadan denemey devam

Bence de gittiği yere kadan

Bazen ablamla yazışırım bazen oyun oynarım
Bazen de iş kolik olurum
Onun dışında kk dayım ama en çok burda vakit geçiyo
Birden çok kişi geyik yapıyoruz ona yetişcem bunu alıntılıycam derken bakıyosun ohoo zaman geçmiş mesai bitmek üzere

evet biraz hızlı gittim bi yandan okudum bi yandan evlilik bi yandan hamilelik hep karman çorman oldu üstesinden geldim belkide bu yüzden sabrediyorum piştim kızım ben mutlu mesut kelimesi çook uzak bana
burası küçük yer oludğunda iş imkanı çok aza ama ben yerinde olsam yinede bişiler başarırım benim kocam biraz pasif birisi gel başla diyecek

herşey yoluna girermi bilmiyorumda bende sevgi kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…