hello bayanllarr neden sakinsiniz bakemm
evet canım ya kimsecikler yok acaba bdv yemi daldılar diye baktım da kimseyi bulamadım
dünde benim tosunun doğum günüydü
ben pastayı çok severim sürekli alırız normal pastadan gına gelmişti artık
bende çok seviyo diye mozaik pasta yapmıştım bi gün önceden üstünü çikolata süsü, çikolata ve hindistan ceviziyle süsledim
hiç bana yakışmıycak şekilde kalpler falan yaptım bide mum kondurdum üstüne, pastadan bozma bişi oldu üfledi etti
sevindi sanırsam sonra hediyesini de verdim beyendii , olduda bitti Maşallahh bida hak getire o bana yapsın
Ben temizlikçi ablayla muhabbete dalmışım
Siz ne yapıyosunuz
Asyalı sen 86 lı mısın ben seni büyük sanıyodum 10 yıllık evli filan deyince
Gazan mübarek olsun evlilik yıl dönümüne veya bi sonraki doğum gününe kadar rahatsın
Bende senin gibiyim hoşlanmam böyle şeylerden anlamam da zaten
Atlatınca rahatlıyorum
Nice yıllara inşallah
evet canım 86 lıyım 5 yıllık evliyim bende şimdi bakıcımla konuşuyodum ous kızımı bakıcıya bırakmış kendiside heralde aylak aylak gezmeye gitti
evet canım 86 lıyım 5 yıllık evliyim bende şimdi bakıcımla konuşuyodum ous kızımı bakıcıya bırakmış kendiside heralde aylak aylak gezmeye gitti
en güzelini yapmışın canım hazırdan daha makbule geçmiştir nice yıllara inşallahdünde benim tosunun doğum günüydü
ben pastayı çok severim sürekli alırız normal pastadan gına gelmişti artık
bende çok seviyo diye mozaik pasta yapmıştım bi gün önceden üstünü çikolata süsü, çikolata ve hindistan ceviziyle süsledim
hiç bana yakışmıycak şekilde kalpler falan yaptım bide mum kondurdum üstüne, pastadan bozma bişi oldu üfledi etti
sevindi sanırsam sonra hediyesini de verdim beyendii , olduda bitti Maşallahh bida hak getire o bana yapsın
dalıyolar sonra çıkamıyolar vay efendim onu yedim bunu yedim ban yedimm cık cık cık
hep dolmuşa biniyyolarr
senin gelişmeleri de okudum , en güzelini yapıyosun , biraz hatasını anlamalı artık
hep asyalı hep asyalı yeter sorumluluğunu özür dilemeyi bilsin ki bida yapmasın
Benim bugün hic yazasım yok boş boş takılıyorum
Neyin var ?
Benim bugün hic yazasım yok boş boş takılıyorum
Hicbişi yok aslında, sadece klavyeye baktığımda midem bulanıyoSanırım soğudum forumdan
en güzelini yapmışın canım hazırdan daha makbule geçmiştir nice yıllara inşallah
evet canım banlanmasalar bari
ous mu akıllanacak
bak dediydi deersin bi alınganlık çıkarıp üste çıkmazsa iyi
Bence de gittiği yere kadan
evet biraz hızlı gittim bi yandan okudum bi yandan evlilik bi yandan hamilelik hep karman çorman oldu üstesinden geldim belkide bu yüzden sabrediyorum piştim kızım ben10 yıllık evli olan Katiee ydi dimi, pardon
Hızlısın yine de vesselam 2.çocuk yolda
Biz tembeliz
Allah bağışlasın bir ömür mutlu mesut yaşayın inşallah
Ous iş arasın bari, kahveciden iş teklifi mi bekliyo hergün orda durup
napsın cnm gezsin kafa dağıtsın gezsinde akşam sana sarmasın,
onun psikolojisi de kolay değil ama bu sana sarmasına neden değil tabi, yükünü alıcağına daha da arttırıyoo
geçen günde dediğimiz gibi 2. bebek uğur getirir umarım ,aklı başına gelir , bide işler de düzene girer herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?