09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sızmışım bilg. başında sonra da bi sancıyla kalktım anlamadım neydi o öyle bayılcaktım geçmedi de bi saat:26:

şimdi iyi gibiyim biraz. anneannem neren ağrıyorsa canın ordadır derdi ne ka doğru laf

Bilmem aşağıda duruyo ya
Benim ablam değil valla nicki öyle

Ben de ablan geldi sandım

Nerene girdi sancı

Selam konuk jüriler

Hoş geldin geçmiş olsun

Benim ablam face te aktif genelde

Bu iyi ki Ümit Abla diye nick almış
Ümit usta derdim yoksa :26: dombili bi aşçı vardı ya hani

Ay o rahmetli olmuştu dimi

Annem de facete aktif görmen lazım süreklü özlü söz paylaşıyo

tatil uzun bi kısmını halanın annenin yanında geçir bi kısmında da yeğen göster diyecem ama bence yüz vermeye milletin keyfine göre kafa planlarını bozma görmek isteyen başka zaman gelsin
geçen gün soruyodumya yüz temizleme ürünleri markanız ne diye la roche possay almaya karar verdim kozmetiklerden daha güvenlidir heralde
ben clinique kullanıyorum memnunum. Tatilde güneş kremiyle after sun ı la roche possay den almıştım o da güzel çıktı
Özzzzzz ümitköye acılmış bi tane bi malları var bayılırsın :) hepsi defolu orjinal
ya o pazardan teyzelerim ne güzel orcinal ucuz tişörtler alıyorlar bana gitmek bir türlü nasip olmadı.

tatil uzun bi kısmını halanın annenin yanında geçir bi kısmında da yeğen göster diyecem ama bence yüz vermeye milletin keyfine göre kafa planlarını bozma görmek isteyen başka zaman gelsin

Kuzum benim annem rahtmetli oldu, halamda kalıp mezar ziyareti de yapıcam gitmişken..
kimseye yeğen filan göstermeyeceğim ben o kaaa evli kaldım kaç bayramı geçirdim anacığımla..

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 6 ziyaretçi)

I see dead people!

Bugün bişiler var ama bakalımmm

gitmen lazım cantalar 10 numaraa
Yeni mi fark ettin

hee sıkıntıdan napıcamı sasırdım

Kuzum benim annem rahtmetli oldu, halamda kalıp mezar ziyareti de yapıcam gitmişken..
kimseye yeğen filan göstermeyeceğim ben o kaaa evli kaldım kaç bayramı geçirdim anacığımla..

body nur içinde yatsın annen cennet mekanı olsun

Pek muhabbette yok sanki
İlle de Ousların ailesinin incilerini mi yazalım yani

Ousların incisi derken ahahahahah hadi anlat ahahahah

hoşbuldum ama çok duramıcam galiba yine başladı az önce.

karnıma elmiş, ishal oldum sonrasında da üzerinize afiyet şimdi de gelip gidiyor arada :94:

Canımmm gecmiş olsun, dinlen ve bol sıvı al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…