- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Bilmem aşağıda duruyo ya
Benim ablam değil vallanicki öyle
sızmışım bilg. başında sonra da bi sancıyla kalktım anlamadım neydi o öyle bayılcaktım geçmedi de bi saat:26:
şimdi iyi gibiyim biraz. anneannem neren ağrıyorsa canın ordadır derdi ne ka doğru laf
sızmışım bilg. başında sonra da bi sancıyla kalktım anlamadım neydi o öyle bayılcaktım geçmedi de bi saat:26:
şimdi iyi gibiyim biraz. anneannem neren ağrıyorsa canın ordadır derdi ne ka doğru laf
Selam konuk jüriler
Ben de ablan geldi sandım
Resim fln da paylaşmadık niye geldiler acaba
Benim ablam face te aktif genelde
Bu iyi ki Ümit Abla diye nick almış
Ümit usta derdim yoksa :26: dombili bi aşçı vardı ya hani
Ayıplı da yok hatta çok sakin topik
Ay o rahmetli olmuştu dimi
Annem de facete aktifgörmen lazım süreklü özlü söz paylaşıyo
tatil uzun bi kısmını halanın annenin yanında geçir bi kısmında da yeğen göster diyecem ama bence yüz vermeye milletin keyfine göre kafa planlarını bozma görmek isteyen başka zaman gelsinsevgili 8-18 arkadaşlarım şimdi önümüzde yine bayram var ben de uçak bileti ayarlamaya çalışıyorum yine memleket yolları taştan diyip halama gidesim var zati başkada hayatta kalan kimsem yok, hem yine annemi ziyaret ederim hem de takılırım neşeme göre diyorum ancak beyefendi bu bayram kardeşleri filan gelecekmiş çocukları istiyor bayram da naaaaaaaaaaapppacam ben!
ben clinique kullanıyorum memnunum. Tatilde güneş kremiyle after sun ı la roche possay den almıştım o da güzel çıktıgeçen gün soruyodumya yüz temizleme ürünleri markanız ne diye la roche possay almaya karar verdim kozmetiklerden daha güvenlidir heralde
ya o pazardan teyzelerim ne güzel orcinal ucuz tişörtler alıyorlar bana gitmek bir türlü nasip olmadı.Özzzzzz ümitköye acılmış bi tane bi malları var bayılırsın :) hepsi defolu orjinal
Yalnız bişi farkettim ben hergün 150 yorum yapıyorumböyle giderse hanım abla gibi olucam
tatil uzun bi kısmını halanın annenin yanında geçir bi kısmında da yeğen göster diyecem ama bence yüz vermeye milletin keyfine göre kafa planlarını bozma görmek isteyen başka zaman gelsin
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 6 ziyaretçi)
I see dead people!
tatil uzun bi kısmını halanın annenin yanında geçir bi kısmında da yeğen göster diyecem ama bence yüz vermeye milletin keyfine göre kafa planlarını bozma görmek isteyen başka zaman gelsin
ben clinique kullanıyorum memnunum. Tatilde güneş kremiyle after sun ı la roche possay den almıştım o da güzel çıktı
ya o pazardan teyzelerim ne güzel orcinal ucuz tişörtler alıyorlar bana gitmek bir türlü nasip olmadı.
Yeni mi fark ettin
hee sıkıntıdan napıcamı sasırdım
Ben de ablan geldi sandım
Nerene girdi sancı
hoşbuldum ama çok duramıcam galiba yine başladı az önce.Selam konuk jüriler
Hoş geldin geçmiş olsun
Kuzum benim annem rahtmetli oldu, halamda kalıp mezar ziyareti de yapıcam gitmişken..
kimseye yeğen filan göstermeyeceğim ben o kaaa evli kaldım kaç bayramı geçirdim anacığımla..
body nur içinde yatsın annen cennet mekanı olsun
Pek muhabbette yok sanki
İlle de Ousların ailesinin incilerini mi yazalım yani
hoşbuldum ama çok duramıcam galiba yine başladı az önce.
karnıma elmiş, ishal oldum sonrasında da üzerinize afiyet şimdi de gelip gidiyor arada :94:
karnıma elmiş, ishal oldum sonrasında da üzerinize afiyet şimdi de gelip gidiyor arada :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?