sevgili 8-18 arkadaşlarım şimdi önümüzde yine bayram var ben de uçak bileti ayarlamaya çalışıyorum yine memleket yolları taştan diyip halama gidesim var zati başkada hayatta kalan kimsem yok, hem yine annemi ziyaret ederim hem de takılırım neşeme göre diyorum ancak beyefendi bu bayram kardeşleri filan gelecekmiş çocukları istiyor bayram da naaaaaaaaaaapppacam ben!
Muhaha
Biz lisedeyken bi arkadaşımı tam da kınalı yapıncak yapmışlardı
Adıyla hitap etmiyoduk kınalı yapıncak buraya gel diyoduk
ahahahaha beni de yapmışlardı bi kez
Bence ne yapmak istiyosan yap
Boş ver kardeşcikleri görmek istiyosa yeğenlerini başka zaman gelsinler
Kaç gün kalıcan? 1 iki ise tmm da 1 hafta olmaz dimi?
ahahahaha beni de yapmışlardı bi kez
Görsem sana da öyle hitap ederdim kesin
tatil 9 gün, birleşecek... bence cuma akşamdan çıkıp 9 gün sonra dönecektim..
bayramda yasal olarak onda..
Ben de seni kesin döverdimÇok leşim var lisede
Off cok, ya bırakmak mesele değil, babaları ama onlar bu kadar uzun ayrı kalabilirler mi
Ben de seni kesin döverdimÇok leşim var lisede
HELLO
YOĞUN OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM, ARADA BİR BAKIYORUM AYIPSIZ EKŞINSIZ ŞEYLER KONUŞTUĞUNUZ İÇİN BAKIP GİDİYORUM
İŞVERENİM BUGÜN DOKTORA GİTMEMİ ÖNERDİ, YÜZÜMÜN RENGİ SOLMUŞ, GİT Bİ MUAYENE OL DİYO. KARISI DA YÜZÜNDE RENK KALMAMIŞ DİYORMUŞ.
Tüh
O zaman mecbur gitmekten vazgeçeceksin
Sen gidip kızların kalsa olmaz dimi
HELLO
YOĞUN OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM, ARADA BİR BAKIYORUM AYIPSIZ EKŞINSIZ ŞEYLER KONUŞTUĞUNUZ İÇİN BAKIP GİDİYORUM
İŞVERENİM BUGÜN DOKTORA GİTMEMİ ÖNERDİ, YÜZÜMÜN RENGİ SOLMUŞ, GİT Bİ MUAYENE OL DİYO. KARISI DA YÜZÜNDE RENK KALMAMIŞ DİYORMUŞ.
ne ben ne de onlar kalamaz en fazla 2 günsonrasında yıkarlar ortalığı..
9 günde burada yalnız kalmayı ben istemiyorum bayram sonuçtakaç sene her bayramı berbat bir şekilde bu şehirde geçirdim yeteri kadar...
Benim elim de armut toplamazdı hani
merhaba hoş geldin
Git bence de doktora kansızlık vardır belki, bende de varmış ben umursamıyorum da sen umursa hamilesin
ayıpsız seyleri hic konusmuyoruz ki????
Acaba vitaminsiz mi kaldın?
durmazlar ki en fazla duracakları iki gün, sonra kıyamet kopar...
onlar çok alışıklar bana, ben de onlara
kansızlığım yok çok şükür, hatta demir bile içiyorum. Vitamin de içiyorum.
Bende alerjik rinit var, bu ara acayip azıttı, sürekli hapşuruyorum elimde hep bi mendil... Ondan mıdır acaba
geçen gün soruyodumya yüz temizleme ürünleri markanız ne diye la roche possay almaya karar verdim kozmetiklerden daha güvenlidir heralde
olabilir, doktora görünmekte fayda var
Olmaz araya geliyor ben bayramdan kaç gün önce gideceğim bekleyemem kimsenin keyfini gelmesini... gitsin şikayetçi olsun ya ben mi düşünücemelm'in dediği gibi alıp gideceğim..
ayrıca bu reklam filmi nick'e gelsin geçmiş olsun :)
Diesel Only The Brave Tattoo Reklam Filmi - YouTube
ne doktora sorcakmışım giderim bdvye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?