09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ay Allah esirgesin nems. Teşekkür ederim. Kızı arabaya bindirdim, ben sürekli "hakkını helal et, istersen seni doktora götüreyim nolur affet diyorum, o da sakin olun, iyiyim ben ama siz hatalıydınız diyo, ben de dedim ki, hatalı da olsam hatasız da olsam, sen yola fırlamış da olsan, sonuc olarak iyisin. Allah korusun sana bişi olsa ben hatalıyım diye elimden ne gelirdi ki.

Kurban kesicem sanırım.

Allah korumuş valla vicdan yükü çok zor olurdu bişey olsa kes kurbanını da alnına kan sür

Ben makyajsız geldiğimde gözlükle kamufle ediyorum, yoksa korkunc görünüyorum, bi de herkes hasta mısın diye soruyo

ayyy evet bide o klişe var dimi, hasta mısın, hayır abi makyajsızım görmüyo musun, gözümde mavi farla doğmamıştım heralde anamın karnından te Allahım yaa, ben bide sabahları iyice kanım çekilmiş gibi oluyorum allık falan sürmem lazım hafif, ya da illa ki ruj

Ben de fondoteni kesmeye calısıyorum. Haftanın beş günü 12 saatten hesapla, yazık cildimize yaa. Bir rimel bi allıkla bitirmeye calısıyorum işi

Ben de fondoteni kesmeye calısıyorum. Haftanın beş günü 12 saatten hesapla, yazık cildimize yaa. Bir rimel bi allıkla bitirmeye calısıyorum işi

ben güneş kremi almıştım canım solante diye bi markanın meğer renkli almışım onuda o kapatıcı görevi görüyo parlamasın diyede az pudra

evet hcg bakıyorlar. Benim doktor aç karna vermemi istedi. Gitmeden kilomu da ölçtüm kilona da bağlıymış risk.

bana bişey demiyo doktor delirecem artık netten bakıyorum size soruyorum nasıl olucak diye bende aç gideyim dicemde aç kalamıyorum ben yaa midem bulanıyo acı sular geliyo ağzıma

bana bişey demiyo doktor delirecem artık netten bakıyorum size soruyorum nasıl olucak diye bende aç gideyim dicemde aç kalamıyorum ben yaa midem bulanıyo acı sular geliyo ağzıma

canım zaten 12.haftada yapılıyor test. O zaman daha iyi hissedeceksin kendini merak etme. Kan vermeden önce ultrasona alıyor, benim ultrason öğleden sonraya kalmıştı çok sıra vardı, düşünki su bile içmeden gittim hastaneye, saat 2 idi kan verdiğimde...o saate kadar aç kaldım hiç bulantım olmadı. Benim bulantım geçtiyse herkesinki geçer diyorum :)

bende reflü var be canım benimki hamilelik bulantısı değil 7-8.haftalarda onu çektim biliyorum, şu an ki halim sürekli acıkma ve açlıktan olan mide bulanması ve yanması inşallah geçer normalde akşam 7-8 gibi ben yeme işini bitiririm 3 gecedir ekmek arası bişeyler yemeden yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…