- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
bende reflü var be canım benimki hamilelik bulantısı değil 7-8.haftalarda onu çektim biliyorum, şu an ki halim sürekli acıkma ve açlıktan olan mide bulanması ve yanması inşallah geçer normalde akşam 7-8 gibi ben yeme işini bitiririm 3 gecedir ekmek arası bişeyler yemeden yatamıyorum
ben de hafta sonu full temizlikle geçirdim zamanı; duvar sildim perde yıkadım filan haftaya bir banyoyla mutfak kaldı; halılarımı verecem köşemi temizletecem.Napıyosunuz
Hafta sonu yattım durdum gece de uykum gelmedi
Uyku düzenim bozuldu iki gündür
Konu ne makyaj mı
Ben sivilcem çıkarsa tek oraya fondöten kullanıyorum, normalde kullanmam
Rimel ve kalem seviyorum
Bi de dudak koruyucu , tamamdır işte
ben de hafta sonu full temizlikle geçirdim zamanı; duvar sildim perde yıkadım filan haftaya bir banyoyla mutfak kaldı; halılarımı verecem köşemi temizletecem.
Ben sabahları makyaja yetişemediğim için yapamıyorum hızlıca bir rimel sürüp çıkıyorum
Ben bildiğin ciddi ciddi makyaj yapanlardanım, çok ciddiye alırım bu işimakyajsız bakkala bile gitmem hahahhaha kokoşluk var ruhumda :)
günydın hanımlar ne var ne yok
haftasonu hep evdeydim bol temizlik yaptım
yinede ev bi halta benzemedi gelirken yine dağınıktı
Günaydıınnn
elmoş geçmiş olsun canım :26:
Yepisyeni bir resim yükledim
ben güneş kremi almıştım canım solante diye bi markanın meğer renkli almışım onuda o kapatıcı görevi görüyo parlamasın diyede az pudra
N'oldu ki :44:Saol cnm benim, verilmiş sadakam varmış.
Sana yakışıyo
Günaydın Asyalı hoş geldin
Ev işleri nankör işte ben ondan yapmıyorum pek
N'oldu ki :44:
evet canım bide biz lojmandayız ya ev hiç göstermiyor
gerçi mutfağı tuvalet banyoyu yenilettim evi iki kere boyattım oturduğum odanın tabanı biraz kötü yere halıfileks kestirmiştim onuda kaldırıp parke yaptırırsam fıstık gibi olacak da tadilattan korkuyorum
Sabah işe gelirken bir tane kıza carptımNeyse ki bişi olmadı ama ben cok korktum
Sabah işe gelirken bir tane kıza carptımNeyse ki bişi olmadı ama ben cok korktum
keşke bi oğlanla çarpışıp dosyalarınız yere saçılsaydı falan
geçmiş olsun canım
Aaa çok geçmiş olsun
keşke bi oğlanla çarpışıp dosyalarınız yere saçılsaydı falan
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?