sorma 2 haftada bir bağlar oldum cuma cumartesi yi 3 gün evdee oluyom iyi oluyo, patronların da haberi yok telefonuda cebe yönlednriiyom işyerinde sanıyolar, izinden de düşmüyoo home ofis sayılır birazcık
bade nolmuş hastanedemiymiş kasılmalarımı devam ediyomuş
sovrcum haftasonu bende pazı sardım, çok güzel pazı çıkmış pazara, eşimde almış 2 büyük demet, demetleri ayırdım, geniş yapraklı olanları sararım diye ayırdım kalanını yemek yaptım, normal yaprak sarmadan rahat geliyo bana pazı sarması, suda 10 saniyede haşlanıyolar falan içini hazırlamakta kolay, poğaça yaptım tiramisu yaptım homini gırtlak tıkındım
Oh oh pazı yerine asma yaprağını tercih ederim ama poğaça ve tiramisu da müthişmiş
Elm ben pek döner sevmem, her yerde yenmez öyle şeyler
Ben de sevmem normalde de bugün bi ucuzculuğum tuttuBi tane ayakkabı beğendim, pahalı diye almadım, tasarruf yapıcam güya diye gittim döner yedim
sovrcum haftasonu bende pazı sardım, çok güzel pazı çıkmış pazara, eşimde almış 2 büyük demet, demetleri ayırdım, geniş yapraklı olanları sararım diye ayırdım kalanını yemek yaptım, normal yaprak sarmadan rahat geliyo bana pazı sarması, suda 10 saniyede haşlanıyolar falan içini hazırlamakta kolay, poğaça yaptım tiramisu yaptım homini gırtlak tıkındım
Ben her şeyden kısarım ama boğazımdan kısmam
onu bilmiyodum hiçte yapmadım kolay bişeye benzio bakayım bari netten gerçi eşim dolmayı sarmayı sevmez tek başıma da yaptımmı ye ye bitmiyo sıkılıyom anca misafir geldiğinde yapıyorum artık dolma sarma , bende dün canım tramisu istedi acayip hep yediğim bi yer var gittim ordan yedimm ohh miisss, evde yapsam tepsi tepsi yerim heralde ne güzel hafif hafif, senin eşinde seviyo sanırım ben yaptımmı bi süre bekliyo bayatlıyo yada bozuluyo herşey mecbur biri geldiğinde yapıp bol bol yiyorum o zamanlar
Ben de kısmam da arada bi salaklığım tutarTunalı cok pahalı be çek, düşün dandik bir tavuk dönere 7,25 verdim
Aynen ya
Benim Ous ta yediğine içtiğine dikkat ediyo diye yemiyo o tarz şeyler
Ben bayılıyorum
Tek yapınca da koca tepsiyi nasıl bitireyim ertesi gün de bayatlıyo illa
Bende misafiri bekliyorum genelde öyle şeyler yapmak için
Pazı ne ya, nasıl bir bitki :) Lahana gibi mi
sen yine kilo almaya pek müsati değilsin
ben şiştim iyice, kocaman totom oldu , ben yürüyom bi metre arkamdan totom geliyo resmen şiştim
nems te bebek varda yiyo ondan varil gibi olcak ya ben
bakın sayıyom dün yediklerimi, bulunması kolay şeyler olduğu için yazmakta sakkınca görmedim
sabah 12:30-13:00 kahvaltıı baya bi
saat 17:00 yarım balık ekmek kocaman
saat 18:00 koca bi porsiyon tramisu 2 bardak çay
saat 19:00 koca bi tabak bulgur pilavı-barbunya karışık
saat 21:30 yarım karışıkk
saat 22:30 koca bi tabak meyve
sonrada uyku homini gırtlak cumba yatakk aralarda da ıvıre zıvır ağzıma atıyorum tabi kahvedir ,cevizdir ,incirdir
Nişantaşı diye bi semt duymuşsundur illa
Ben oralarda çalışıyorum
Günlük limit ne kadar bil 10 TL
Bi çeşit yiyeceksin, içecek içmeyeceksin demek oluyo bu
allahım ya pazıyı soruyo yeşil bitki çokda lezzetli
Ohhh kebapp
Bade hastanede mi evde mi bilmiyorum cnm, ayrıntı alamadım.
ahahahahha yakında varil gibi olucan
Oh oh pazı yerine asma yaprağını tercih ederim ama poğaça ve tiramisu da müthişmiş
Elm ben pek döner sevmem, her yerde yenmez öyle şeyler
onu bilmiyodum hiçte yapmadım kolay bişeye benzio bakayım bari netten gerçi eşim dolmayı sarmayı sevmez tek başıma da yaptımmı ye ye bitmiyo sıkılıyom anca misafir geldiğinde yapıyorum artık dolma sarma , bende dün canım tramisu istedi acayip hep yediğim bi yer var gittim ordan yedimm ohh miisss, evde yapsam tepsi tepsi yerim heralde ne güzel hafif hafif, senin eşinde seviyo sanırım ben yaptımmı bi süre bekliyo bayatlıyo yada bozuluyo herşey mecbur biri geldiğinde yapıp bol bol yiyorum o zamanlar
Pazı ne ya, nasıl bir bitki :) Lahana gibi mi
Bende aldım
Sen fark etmiştin zaten
Bende üst bacak ve üst kol kısımlarından alıyorum
Dün denedim kınalığım bana oluyomuş neyse ki
Onu giyicem galiba
Bende aldım
Sen fark etmiştin zaten
Bende üst bacak ve üst kol kısımlarından alıyorum
Dün denedim kınalığım bana oluyomuş neyse ki
Onu giyicem galiba
acı gerçeği tatlılaştırarak söyle bari :26:
daha ziyade ıspanağa benziyo canım ben bu ara yeşil ne görsem yiyesim geliyo
Evet icecek yokbizim limit de 10,25 hic bir zaman multinetimle ay sonunu görmedim
benim kotlar sıkmaya başladı beni, burda hamile pantolonu baktım 7-89.ay için onlar resmen ara aylar için bişey yok, haftasonu almam lazım bikaç kot, normalde giydiğimden 1-2 beden büyük alsam 2 ayda o idare eder heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?