danteyi mi diyorsunuz? evet o seyyah.Elmoş
O Seyyah bence de, ben bile tanıdım yaniçok muhabbetimiz olmamasına rağmen
Bişey dicem Bade ile ilgili bi durum mu var ?
Kurşun dökmeye geldim hepinize, oturun şu çarşafın altına!
elmyra geçmiş olsun yayalardan ben de çok korkuyorum bazıları yola kendilerini atıveriyorlar karşıdan karşıya geçerken mesajlaşmalar filan...
danteyi mi diyorsunuz? evet o seyyah.
Bade nin kasılmaları filan oluyormuş erken doğum riski varmış ilaç veriyorlar.
elmyra geçmiş olsun yayalardan ben de çok korkuyorum bazıları yola kendilerini atıveriyorlar karşıdan karşıya geçerken mesajlaşmalar filan...
danteyi mi diyorsunuz? evet o seyyah.
Bade nin kasılmaları filan oluyormuş erken doğum riski varmış ilaç veriyorlar.
Saol cnm, aslında belki de kızcağızın sucu yoktu. İnan cok ağladım sabah sabahKızın o hali hic gözümün önünden gitmiyo, Allah böyle birşeyi kimseye yasatmasın.
Ya carpıp nasıl kacıyolar ben de sabahtan beri onu düşünüyorum
bekarken annem babam ben dondurma yemeye gidiyoduk araba mesefasi bi yer, batıkentin içinde, yan yol yokuşmuş ordan kızın teki bisikletle bi indi fren yok hiç, babam ona çarpmayım diye kaldırıma çıktı kız bizim arabanın arkasına çarptı düştü, arabadan bi indik kızcağız korkudan altına yapmış, sarıldık doktora götürdük, anne babası da geldi, meğer kızın bu 3.kazasıymış kulakları ağır işitiyomuş bizim arabanın tekeri yarıldı babası tutturdu ben ödicem diye adamda trafik polisi, biz bu aileyle dostuz şimdi hala görüşürüz
Nazar mı var topikte hayırdır
Benim de kurşunlara gelesim vardıTopuklarıma sıkarsan sevinirim
dök bacum dök
Ben bir köpüşe çarptımda kendimi haftalarca toparlayamadımhala da öyle..
Ne araba ne bişe umrunda oluyor insanın tek istediğin can'a bir şey olmasın..
napıyonuuzzz
Ben geldim baktım bişey yapmıyomuş kimse
Senden naber pampa yoktun ?
elmayra geçmiş olsun canım.tam olayı okumadım artık anladığım kadarıyla yazıyorum.allah kimseye kaza bela vermesin.cana gelen mala gelsin.
cuma cumartesi kafa izni verdim kendime biliyonuz pek iş yok burda yatçama gidim evde yatim bari dedim, kömüş gibi yattım bi ara pazara gittim geldim o kadar dinlendim azcık , şimdi zor geldi gelmek işe de mecbur artıkım ,
değişik bişi dedikodu özetlik bişi falan yok sanırsam hafiften baktımda geçmişe tane tane okumaya üşendim , elmin kaza olayını gördüm sabah
Vayyy kafa izinleri flniyisin panpişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?