09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elmyra geçmiş olsun yayalardan ben de çok korkuyorum bazıları yola kendilerini atıveriyorlar karşıdan karşıya geçerken mesajlaşmalar filan...

Elmoş
O Seyyah bence de, ben bile tanıdım yani çok muhabbetimiz olmamasına rağmen
Bişey dicem Bade ile ilgili bi durum mu var ?
danteyi mi diyorsunuz? evet o seyyah.
Bade nin kasılmaları filan oluyormuş erken doğum riski varmış ilaç veriyorlar.

Saol cnm, aslında belki de kızcağızın sucu yoktu. İnan cok ağladım sabah sabah Kızın o hali hic gözümün önünden gitmiyo, Allah böyle birşeyi kimseye yasatmasın.

Ya carpıp nasıl kacıyolar ben de sabahtan beri onu düşünüyorum

Kaç aylıktı onun ?
İnşallah ilaçla ertelerler

bekarken annem babam ben dondurma yemeye gidiyoduk araba mesefasi bi yer, batıkentin içinde, yan yol yokuşmuş ordan kızın teki bisikletle bi indi fren yok hiç, babam ona çarpmayım diye kaldırıma çıktı kız bizim arabanın arkasına çarptı düştü, arabadan bi indik kızcağız korkudan altına yapmış, sarıldık doktora götürdük, anne babası da geldi, meğer kızın bu 3.kazasıymış kulakları ağır işitiyomuş bizim arabanın tekeri yarıldı babası tutturdu ben ödicem diye adamda trafik polisi, biz bu aileyle dostuz şimdi hala görüşürüz

Ay kıyamam ya. Allah korumuş sizi de kızı da.

Bizim mahallede de bir cocuğa carptı zengin bir ailenin cocuğu. cocuk öldü maalesef, aile kan parası vermişler. ailenin iliğini kemiğini sömürdü bunlar, sürekli para isrtiyolar. Nasıl vicdanları icleri alıyo anlamıyorum. Herkes sizin gibi değil

Ben bir köpüşe çarptımda kendimi haftalarca toparlayamadım hala da öyle..
Ne araba ne bişe umrunda oluyor insanın tek istediğin can'a bir şey olmasın..

Ben bir köpüşe çarptımda kendimi haftalarca toparlayamadım hala da öyle..
Ne araba ne bişe umrunda oluyor insanın tek istediğin can'a bir şey olmasın..

Araba hurda olsun, benim basıma bişi gelsin ama bir cana kıymak düşünmek bile istemiyorum. allah düşmanımın basına bile vermesin

elmayra geçmiş olsun canım.tam olayı okumadım artık anladığım kadarıyla yazıyorum.allah kimseye kaza bela vermesin.cana gelen mala gelsin.

Niye sessizsiniz
Benim işim vardı geldim tekrar

Sebatiye abla Şabanlar nasıllar inşallah

Ben geldim baktım bişey yapmıyomuş kimse

Senden naber pampa yoktun ?

cuma cumartesi kafa izni verdim kendime biliyonuz pek iş yok burda yatçama gidim evde yatim bari dedim, kömüş gibi yattım bi ara pazara gittim geldim o kadar dinlendim azcık , şimdi zor geldi gelmek işe de mecbur artıkım ,

değişik bişi dedikodu özetlik bişi falan yok sanırsam hafiften baktımda geçmişe tane tane okumaya üşendim , elmin kaza olayını gördüm sabah

Ben de yemek yedim geldim, midem bulandı. Tavuk döner yedim :120:

elmayra geçmiş olsun canım.tam olayı okumadım artık anladığım kadarıyla yazıyorum.allah kimseye kaza bela vermesin.cana gelen mala gelsin.

Amin ablacım. Neyse ki bişi olmadı karşı tarafa.

Vayyy kafa izinleri fln iyisin panpişim

Vayyy kafa izinleri fln iyisin panpişim

sorma 2 haftada bir bağlar oldum cuma cumartesi yi 3 gün evdee oluyom iyi oluyo, patronların da haberi yok telefonuda cebe yönlednriiyom işyerinde sanıyolar, izinden de düşmüyoo home ofis sayılır birazcık

bade nolmuş hastanedemiymiş kasılmalarımı devam ediyomuş

sovrcum haftasonu bende pazı sardım, çok güzel pazı çıkmış pazara, eşimde almış 2 büyük demet, demetleri ayırdım, geniş yapraklı olanları sararım diye ayırdım kalanını yemek yaptım, normal yaprak sarmadan rahat geliyo bana pazı sarması, suda 10 saniyede haşlanıyolar falan içini hazırlamakta kolay, poğaça yaptım tiramisu yaptım homini gırtlak tıkındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…